Nová fasada

Ahojte, rodicia chcú opraviť fasádu. Je to cca 90m2, zatepleny dom je už 15 rokov a farebná omietka je už dosť škaredá. Chcú nanovo farebnú omietku. Majster to nacenil 2600€. Je to dobrá ponuka? Sú tam 4 veľké okná a 1 kúpeľňové malé.
Odpovedať
@lapla nanovo tahat povrchovku alebo premaľovať????
Odpovedať
@lapla podľa mňa je to veľa, niekto za cca 30€/m2 zateplí komplet nie len natiahnúť farbu + špalety (nerátam samozrejme materiál)
Odpovedať
@hades11 nanovo ťahať, je to trochu hrbolate teraz...
Odpovedať
@lapla potom je to celkom normalna cena
Odpovedať
@lapla na starú omietku nieje možné priamo ťahať novú. Cena bude zrejme kôli lepidlu.
Odpovedať
Tak my sme dali firme za robotu 1200eur v roku 2018.Mali uz aj natahanu penetraciu,takze naozaj islo len o robotu natiahnut omietku a plus aj ich lesenie. No a druha vec,my sme 2krat zateplovali 5cm a potom na to slo 8cm a pritom druhom raze vsetko pekne este raz.Aspon ze neboli vtedy take ceny a hral sa s tym muz sam na rebriku.
Odpovedať
Profilova fotka
A to nevadi, keby sa na staru fasadu dava nova? Som si myslela, ze to treba nejak proste oskrabat alebo co a potom az by sa nova davala.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez mi to napada ako najrozumnejsia volba. Naco vrstvit tie omietky na seba. Len jasne, s tym je raz tolko roboty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?