Ako odstrániť fľak z kúpeľňovej skrinky?

Ahojte,podarilo sa mi zafarbit skrinku v kupelke.Je to kupelnovy nabytok http://www.nabytok-a-interier.sk/kupe... Povrch je biely leskly. Polozila som na nu plastovu krabicu a vylial sa z nej odlakovac co som si nevsimla a krabica pustila farbu.Bol to bezacetonovy odlakovac. Skusala som to odstranit vsetkym moznym od acetonoveho odlakovaca cez riedidlo a technicky benzin. Cim by to tak mohlo zist?Som uplne zufala lebo nabytok je novy :( dakujem za kazdu radu
Odpovedať
To uz asi nepojde. Odlakovac naleptal synteticky lak a do neho sa radostne vpila farba, takze sa to prefarbilo do hlbky. To pomoze len smirgel a nanovo nalakovat celu plochu. Skus oslovit nejekeho stolara co vyraba povedzme linky na zakazku ci by to nevedel opravit. Mne napada, ze by to slo prelakovat epoxidovym emailom, ale na to treba fakt fachmana.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Profilova fotka
Dobrý deň chcem sa spýtať čím vyčistím lesklú skrinku od farby na vlasy? Ďakujem
Odpovedať
Vyssie spominany odlakovac si neskusala? Mne uz bol jeden skonfiskovany do dielne, ze tym zide dolu kadeco.
Odpovedať
@miska_hubkova cifom to nejde? Ak nie tak odlakovac alebo nejaky alkohol. Ale viem, ze raz nieco taketo davala dolu zena arielom a zislo to. Ale teda tozvie ci nie je rozdiel v tom aka farba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?