Vlhnutie stien - tehlova bytovka

Ahojte mozem poprosit o radu: jedna sa o dva byty v tehlovej bytovke kde nie je zateplenie a domova omietka je znacne opadana. Problem je ze obvodove steny v byte plesniveju a vlhnu v jednom byte relativnej v malej miere, v druhom byte vo velkej miere a v tom byte byva najomnik ktory perie a susi kazdy den, moze mat vplyv susenia pradla na plesnivenie stien alebo toto je skor problem ze je znicena fasada...? fotka je z bytu kde sa perie a susi kazdy den. ak sa majitelia bytoveho domu nevedia dohodnut za fasadu je moznost nejakej injektaze zo strany bytu ?
Odpovedať
Profilova fotka
@fox0903 sú to byty na najvyššom poschodí ? Podľa mňa to ide od strechy, fakt že obyvateľ z toho horšieho bytu suší prádlo v interiéri, tomu moc nepomáha.
Odpovedať
byt z fotky je z 5/6 poschodia, na 6/6 zatial nikdo nebyva a ani v minulosti tam nikdo tak divoko nesusil ale zas na druhu stranu dom nema susiaren a ta fasada este som som sa nedostal na dvor aby som to nafotil. cital som i pocul som ze existuje nejaka injektaz muriva resp nejaka specialna omietka aplikovana lokalne. pomohlo by to? zial majitelia v bytovke sa nevedia dohodnut na kompletnej rekonstrukcii fasady.
Odpovedať
lokalne by to pomoct mohlo, len ono to tu plesen len zamaskuje, nevyriesi to problem ako taky. Treba podla mna zmerat celkovo aj aka je vlhkost v byte. Susenie pradla vo vnutri a nedostatocne kurenie a vetranie sa tiez moze na tych stenach podpisat, to je jasne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?