Drevoplastove dosky

Dobry den,prosim Vas mate skusenosti s drevoplastovymi doskami na terasu? Alebo je lepsie drevo?ktora firma ich vyraba kvalitne?my mame celu terasu prestresenu,len schody z terasy nie su. dakujem za odpoved
Odpovedať
Dva roky dozadu sme tiež toto riešili s mužom. Drevoplastovým doskám je jedno, či sú prekryté alebo nie. My sme ich dávali okolo bazéna, tam žiadne prekrytie nemáme. Ale to vôbec nevadí, pretože tieto dosky sú odolnejšie ako drevo. Nestane sa, že by do nich zatiekla voda a ostali na nich nepekné fľaky.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez mam skusenost s drevoplastovymi doskami ako aj slecna. Teda nie priamo ja ale svokor si daval robit terasu a davali mu tam tieto dosky. Robila mu to cele firma Timbermax ako dielo na kluc. Ale jasne, ze sa daju aj zvlast len dosky zakupit. Drevo by som moc na terasu nedaval. Celkovo je podla mna drevo uz zastarany material. Vyzaduje z mojho pohladu zbytocne vela udrzby a starostlivosti. To pri drevoplastovych doskach odpada.
Odpovedať
@martin107 vďaka za tú slečnu, ale to už dávno nie, ale zalichotilo mi to. Niečo mi ten názov hovorí, opýtam sa muža, či aj my sme si nedávali dlažbu robiť od nich. Joj, no to ani muž nechcel dávať drevenú podlahu, že to nie je dobré, zvlášť v našom prípade okolo bazéna. Zvažovali sme aj normálnu dlažbu, ale sme sa báli toho, že na nej by sa šmýkalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Rado sa stalo. Je to mozne, ze aj vy budete mat podlahu od nich. Co tak pocuvam aj v robote, tak firmu pozna dost vela kolegov. Pri dlazbach byva uvedene, ze su protismykove, alebo ako to oznacuju. Ale nespoliehal by som sa na to. Svagor daval dlazbu na schodiste vonkajsie, samozrejme sa nemalo na nej smykat tvrdel predajca aj vyrobca. No ale neda sa po tom chodit, ked trochu poprsi alebo nebodaj v zime, ked zacne mrznut. Tolko soli, co tam zakazdym musi nasypat, aby sa tadial dalo chodit :/ Oni tiez uvadzaju, ze na ich drevoplastovych doskach sa nesmyka. Ale tam je to vdaka technologii, akou sa vyrabaju. Nepouzivaju nejake povrchove upravy, ktore casom aj tak zlezu. Cize je to nieco ine.
Odpovedať
@martin107 súhlasim, na tie označenia výrobcov o protišmykovosti sa vôbec nedá spoliehať, máme takú u rodičov a v zime/po daždi sa na nej ideme zabiť. a to bola žiadna lacnovka ale od overeného výrobcu a aj tak.
Odpovedať
Profilova fotka
Presne o tom hovorim, ked pouziju len nejaku doplnkovu povrchovu upravu, ta casom zide dolu a ako keby tam ani nebola povodne. Aj svagor tak, on si potrpi na to, ze kupi aj drahsie, aby mal istotu, ze to vydrzi. No hold, pri tej dlazbe sa ani to nevyplatilo. Celkovo ja nie som zastanca dlazieb takto do exterieru.
Odpovedať
@martin107 som mu musela zavolať, aby som sa ho na to opýtala. Je to ono. Mi to nedalo, niekde vykutrem aj fotku, ako to máme spravené. Naši tiež majú tiež nejakú pofidérnu dlažbu, lenže mamina má problém s nohou a aj pokrivkáva. Jej sa po tom veľmi zle chodí, tak uvažujú, že by tam dali niečo iné.
Odpovedať
Profilova fotka
@betka8880 fotku pohladaj, rad sa pozriem, kto ma ako porobene. Ze kolko je sposobov ako si ludia navrhnu taketo vselijake projekty. Kazdy mame iny vkus a ine sa nam paci. To by mali rychlejsie uvazovat, kym sa mamine ozaj nieco neprihodi. Teraz je taky dobry cas, ze ten letny osial z teras a bazenov uz pominul, tak by ste mali aj rychlo hotove si myslim. Nevahal by som na ich mieste, ved ked aj vy mate podlahu z drevoplastovych dosiek, tak musia vidiet, ze je to rozdiel.
Odpovedať
@martin107 našla som a pridávam. Som zvedavá, čo povieš. Trošku je docapkaná od psa, to nie je žiadna vada, len som si to tam teraz všimla. To máš pravdu, ja im to aj opakujem zakaždým, ale keď oni majú stále času na všetko. Len aby nebolo neskoro potom. Mne už napadlo aj tak, že by som dala vypracovať cenovú ponuku a prišla za nimi s tým, že som to začala vybavovať. To by hádam už necukli.
Odpovedať
Profilova fotka
@betka8880 pekne vymyslene. Ten bazen ma zaujimavy tvar, to ma hned uputalo. Ked uz su tam tie capky a spomenula si psa. To bude asi nejaky vacsi pes tipujem. A velke psy maju aj velke a tvrde pazure. Neublizil nejako tym doskam, ked po nich chodi a nahana sa? Vies ako, ked sa rozbehne, ci do toho nejak nezadrapne alebo ich neposkriabe. Ale vsak preco nie. Cenova ponuka je rychlo hotova a nic to nestoji. Mozno by sa toho chytili a konecne sa do toho pustili, ked to budu uz mat takto predostrete pod nosom.
Odpovedať
@martin107 ďakujem, už viacero ľudí nám podobne reagovalo na ten bazén. Mne sa to na ňom páči, že je taký nie úplne štandardný. Však nemusíme byť všetci rovnakí, no nie? Áno áno, aj keď je veľká, ona je taký môj maznák. Ale kdeže, za celý ten čas, čo máme spravenú drevoplastovú podlahu sa nestalo, že by do nej nejak zaškrabla. A to ti poviem, že je ona je ozaj váha a keď sa rozbieha, tak aj tráva lieta. Zato na podlahe ani škrabanček. To je dobrý tester taký pes. Aj som tak spravila, že som dala tú ponuku spraviť a doniesla im ju vytlačenú na papieri. Povedali, ze potrebujú čas na premyslenie, tak čakám, čo vymyslia.
Odpovedať
Profilova fotka
@betka8880 ved dobre dobre, mas pravdu, som to myslel ako pochvalu. suhlas s tym, ze nie vsetci musime byt a sme rovnaki, to je jasne. kamarat par rokov dozadu choval vlciaky. dva mal doma bezne a sem tam aj nejake stena si nechal na vycvik. preto mi napadlo sa na to opytat. on mal na terase len taku obycajnu drevenu podlahu a tam to bolo vidno, ked sa po nej nahanali. ostavali tam take ani nie, ze skrabance doslova, ale take svetle pasy od tych pazurov. neviem, ako by som to lepsie opisal, ale myslim, ze budes vediet, co myslim. u vasich nastal nejaky pokrok s tou podlahou, ci ako to vyzera? naposledy si im tu ponuku doniesla, tak ci to malo na to aj nejaky vplyv.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@martin107 ale nie, to si asi zle pochopil, čo som napísala. Každopádne ďakujem za pochvalu. No tak to si viem predstaviť, ako musela tá podlaha vyzerať, keď sa nonstop po nej premávali taktéto psy. Aj na to sme pri rozhodovaní prizerali. Aby bola podlaha odolná voči psom. Plánujeme si zaobstarať ďalšieho a tiež to nebude žiaden bytový psíček. S týmto mám dobrú skúsenosť, že drevoplastové dosky ozaj aj tým pazúrom a škrabaniu odolajú. Chvalabohu ano a nechali sa konecne ukecat. Vzala som ich aj do Šamorína sa pozrieť, aby mali teda možnosť výberu podľa svojich predstáv.
Odpovedať
Profilova fotka
@betka8880 a vybrali teda nieco? co na to povedali? mi tu taketo nekompletne informacie davas a potom musim cakat, kym sa dozviem nieco nove.
Odpovedať
@martin107 vybrali vybrali, aj sme rovno objednali, keď sme boli v showroome. Pre nich je to takto lepšie, keď nie sú práve počítačové typy. Vieš, že by si takto vedeli vyhľadať informácie a pozreli si, čo potrebujú. Tak som rada, že sa to ešte teraz pred zimou spraví, aby aj mamine sa lepšie chodilo. Nebude sa jej tak šmýkať, ako na tej dlažbe.
Odpovedať
@martin107 tak aktualizacia našej situácie. Všetko by malo prísť tento týždeň a chlapi, že to spravia cez víkend. Čo sa týka podkonštrukcie, tak tá je v pohode, tá ostáva. Boli to pozerať včera, aby sa vedelo, aká všetká robota sa bude musieť robiť. Ale vychádza to tak, že len dosky sa budú pokladať. Tak som rada, že to takto dopadlo s našimi.
Odpovedať
Profilova fotka
@betka8880 tak to ma tesi, ze ste takto pokrocili. sa ospravedlnujem, ale nejak mi to stale nevychadzalo sa tu zastavit, takze diky za taketo priebezne info. tak teda uz to mate na poriadku vsetko, ano? a co na to hovorili? to ma celkom zaujima, lebo je to predsa len nieco ine nez tam mali doteraz.
Odpovedať
@martin107 no chvalabohu áno, už je všetko porobené. Však sa to tak pekne stihlo akurát kým bolo také to prvé sneženie u nás. Tak sme si hovorili, že presne to vyšlo ešte pred zimou. No tak zatiaľ sa im to pozdáva, čo som rada. Akože vizálne to je veľmi pekne spravené, to musím uznať, čo sa vybrala farba, tak sa hodí k farbe fasády a úplne to pôsobí takým vynoveným, moderným dojmom teraz. Ešte som zvedavá, že čo budú potom hovoriť, keď budú mrazy a fakt napadne kopec snehu. Vieš, že keď to budú potom porovnávať s tou predošlou podlahou, čo tam bola.
Odpovedať
Profilova fotka
@betka8880 noze daj teda nejake zhodnotenie aj po tych mrazoch. ze ako zhodnotili ten rozdiel dlazby a wpc dosiek. akoze ale ked ti mam povedat, tak som necakala, ze to vybavite takto rychlo. nemyslim teraz skrz spolocnost, ze by to nejak trvalo alebo sa predlzili doby, to nie. ale ze suhlasili a vybralo sa pomerne rychlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?