Aky plynovy kotol + zasobnik na TUV

Dobry den. Dostali sme cenovu ponuku od kurenara na Victrix Exa 24, Victrix Exa 28, Victrix Maior 35 a Victrix Zeus Superior 25. Prosim o radu ktory zvolit pri dvojpodlaznom RD s podlahovym kurenim a ci je potrebny dalsi zasobnik na TUV. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@anka229 ja už by som na MOJOm mieste (keby som nemal teraz KK kotol už nainštalovaný) išiel do hybrida KK+SOLAR https://www.immergas.sk/produkty/sola... Ak treba aj zásobník TUV, tak ten majú už v cene zahrnutý.
Odpovedať
Profilova fotka
@anka229 - aka je tepelna strata budovy? vsetky tuna uvedene kotle okrem Zeus Superior 25 su 10 rokov stare modely s min. vykonom okolo 4-5kw, v podstate prekonane. Ak victrix, tak zeus superior 25, 50l zasobnik pri vykone 20kw staci. Ak teda nemate nejaku mega tvrdu vodu, vtedy je lepsi zasobnik s hadom.
Odpovedať
Profilova fotka
@anka229 https://slovensko.wolf.eu/produkty/ko... s týmto budeš spokojná
Odpovedať
@mgx tepelnu stratu budovy nepoznam. Tiez sa priklaname k tomu Zeusu. A ako funguje ten zasobnik prosim? Voda ide najskor zo zasobnika, alebo ked prietokovy nestiha?
Odpovedať
Profilova fotka
@anka229 zasobnik je pri 20kwh do TUV nevycerpatelny. teda skusal som pustit sprchu aj vanu a brat teplu vodu, ale po polhodine som to vzdal 😉. Za mna mozem odporucit Baxi Nuvola Platinum, v podstate to iste. Ekvitermika Siemens LMS15, pripadne kotol co odporucil @poliacik321 , je perfektny.
Odpovedať
@mgx dakujem, my len do toho Immergasu chceme ist kvoli dostupnosti servisakov u nas
Odpovedať
Profilova fotka
@anka229 viazat sa na konkretnu znacku kvoli tomu, ze servisak pride raz za rok vycistit kotol je zle rozhodnutie.. ale Vase ...
Odpovedať
@mgx raz za rok? A ked sa nieco pokazi tak co? Ked to nebudeat kto v okoli opravit tak co dalej? Ci ako si to predstavujes?
Odpovedať
Profilova fotka
@mibrez casy ked boli 2ja servisaci na znacku skoncili v roku 2000 🙂. Dnes mas na kazdu poriadnu znacku v okrese 10 servisakov (minimalne), ak nepride jeden pride druhy. Dolezita je skor dostupnost nahradnych dielov a to, ze ludia na pravidelny servis KK kaslu. To ci je servisak z vedlajsej dediny je irelevantne, ak je nanic.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@anka229 ak maš záujem o značku immergas,tak potom tento: https://www.immergas.sk/produkty/kond... výkon od 2,3kW,je to novinka,len či bude stačiť 54l nerezový zásobník.
Odpovedať
@marko337 dakujem ten mame v tej ponuke 🙂 len ci ten zasobnik vystaci nevieme
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?