O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Externý prívod vzduchu z povale
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť ako na externý prívod vzduchu z povale? Čo všetko je treba do…
thomasfog112
Pred 3 rokmi
10
Sadrokartonový strop na starú omietku
Ahojte, snáď nevytváram zbytočne novú tému. Ako názov napovedá chceme spraviť viacmenej svojpomocne…
profistavbari
Pred 3 rokmi
21
Kamenná obložka na krb.
Dobry deň, vedel by mi realne niekto povedať, kde by som zohnal takyto kamenný ram na krb, popripad…
peto_kondela
Pred 3 rokmi
3
Smrdi mi studna
Ahojte, mam otazocku, na jar sme dali vytiahnut studnu az do dna, na dne studne bolo cierne bahno /…
mirec_9
Pred 3 rokmi
15
Program na vizualizáciu aj podkrovných izieb
zdravím, ospravedlňujem sa ale potrebovala by som prosím pomôcť, vie mi niekto poradiť program, kde…
liva92
Pred 3 rokmi
1
Moja nekonečna dilema 🙈
Poraďte prosím chcem závesnu skrinku pod tv ,konferenčný stolik ,jedálenský stôl a stolicky iné Roz…
lily87
Pred 3 rokmi
1
2
45
Vnutorne dvere z garaze do interieru
Prosim Vas ako ste riesili vnutorne dvere z garaze do interieru? Mame garaz na jedno auto a nevieme…
silvia_peterr
Pred 3 rokmi
15
Platí sa daň obci za rozostavanú stavbu?
Ahojte, chcem sa spytat na jednu vec ohladom platenia dani obci. Urcite tu maju diskutujuci s tym s…
roman_x
Pred 3 rokmi
19
sponzor fóra
Kolajnice pre kocik na schody - bytovy dom, prizemie
Dobry den, viete prosim odporucit niekoho, kto vie spravit podobnu konstrukciu ukotvenu do steny? …
frantos
Pred 3 rokmi
4
WC s bočným alebo spodným napúšťaním?
Ahojte, snažím sa vybrať WC kombi a neviem aký je rozdiel medzi bočným a spodným napúšťaním. Je jed…
frantos
Pred 3 rokmi
6
Buchanie kurenie
Dobrý večer. Zasa má zobudilo kúrenie tak mi to nedalo a keďže som nič nenašiel spýtam sa tu. Asi t…
jaro3
Pred 3 rokmi
6
Svah v záhrade a gabiony
Dobrý deň, rozmýšľam o osadení gabiónového plota, aby som zo svahovitého políčka urobila dve rovina…
igiro
Pred 3 rokmi
8
Chemická kotva…
Zdravím, aké má vlastnosti chemická kotva po vytvrdnutí? Môže sa droliť? Ako reaguje na vibrácie, t…
ivetik78
Pred 3 rokmi
14
Purenit pod dvere
Zdravim poradil by mi niekto kde bx som kupil purenit pod vchodove dvere a hs portal a ako to presn…
tom329
Pred 3 rokmi
6
Ako ste riesili projekt
Ahojte, chcel by som postavit dom, ale mam trochu dilemu. Prakticky viem, co chcem. Malo by ist o 5…
vladohe
Pred 3 rokmi
21
Poraďte dispozíciu
Ahojte, plánujeme rekonštrukciu jadra v paneláku. (na obrázku pôvodná dispozícia a plánovaná rekon…
mellie111
Pred 3 rokmi
6
Zarezanie pracovnej dosky a výrezov
Ahojte :slight_smile: , Vedel by mi niekto poradiť kde zohnať stolára pripadne firmu, ktorá by namo…
natali221
Pred 3 rokmi
1
RIMANO GLET XL
Dobrý deň čo by ste navrhli ,drevostavba , na stenách je sadrokartón chceli by sme steny so štruktú…
janica_lihocka
Pred 3 rokmi
1
Okná od KC Multiplast, Žilina
Poprosím o hodnotenie okien KC multiplast. Urobím aj osobnú prehliadku v prípade záujmu. Neskôr dod…
durko64
Pred 3 rokmi
4
Pristresok v tvare L nad vchodove dvere
Zdravim, hladam riesenie na pristresok pre nas dom. Dom je hotovy ma urobenu aj fasadu. Problem je …
crit
Pred 3 rokmi
7
Narazenie do kovu pocas vrtania
Ahojte Tak potrebujeme si zavesit svietidlo na strop. Zatial sme 2x zavrtali a vzdy sme natrafili n…
mimms
Pred 3 rokmi
13
Betonovanie podlahy v malej kupelni (cca 4m2)
Zdravim Vas majstri, potreboval by som jednu malu radu (nevedel som to kratsie napisat :slight_smil…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
8
Parador - vinyl
Dobrý deň, prosím Vás máte niekto Parador Basic 2.0 Dub Skyline biely vinyl? Ako ste spokojný? Foto…
tatty18
Pred 3 rokmi
1
Nebude premrzat veniec cez podomietkove zaluzie ?
Zdravim , nemal niekto podobny problem pri zateplovani venca ? Mam veniec zatepleny 5 cm XPS a taki…
filip_pe
Pred 3 rokmi
17
Prerabka byt.jadra Prešov
Ahojte,neviete poradit niekoho overeneho na prerabku byt.jadra v PO a kolko teraz priblizne vyjde c…
bluvatko
Pred 3 rokmi
2
Matné WC Swiss Aqua Technology Infinitio
Mate niekto toto WC, resp matnu keramiku - zaujima ma ako sa cisti, ci je prakticka :slight_smile: …
kkitt
Pred 3 rokmi
1
Sú solárne panely zbytočne vyhodené peniaze pri tepelnom čerpadle?
Ahojte, elektrikár nám povedal že sú to zbytočné prachy za panely?? Kúrenie s teplým čerpadlom. Sú…
janopopovec
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
73
Firma- živnostníci na stavbu domu okres BB
Zdravím hľadám overenú serióznu firmu alebo živnostníkov na stavbu domu (YTONG) okres BB. Za každú …
johnny_maslito
Pred 3 rokmi
1
Kopaná studňa - zakalená voda
Ahojte, chcem sa len poradiť, mám staršiu kopanú studňu cca 5m vodný stĺpec, ktorú sme komplet vyči…
mgx
Pred 3 rokmi
17
Kompozitná podlaha a podlahové kúrenie
Dobrý deň prajem, Chcel by som sa informovať na praktické poznatky s využívaním podlahového (teplov…
mgx
Pred 3 rokmi
9
1
2
…
720
721
722
723
724
…