O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vyrovnanie fasády polystyrenom
Zdravím, nájde sa tu niekto kto by vedel poradiť? Mam drevenicu (vek okolo 80 r.) ktorá je celá omi…
jan45
Pred 3 rokmi
2
Skúsenosti s firmou AD buildings, s.r.o.?
Ahojte, má niekto skúsenosti s firmou AD buildings, s.r.o.? Sú z Hlohovca, chceli by sme rekonštruo…
majkamajova
Pred 3 rokmi
1
Super právnik?
Mám zlé skúsenosti s právnikom Judr. Pavelom Korbeľom, je s ním niekto spokojný???
praxik
Pred 3 rokmi
2
Horne skrinky nad oknom v kuchyni
Ahojte, potrebovala by som surne poradit... V kuchyni mame naplanovane okno 200cm x 80cm, osadene v…
ambruv
Pred 3 rokmi
1
2
42
Má prosím niekto v kuchyni okno 200x80 a nad ním ešte skrinky?
Zdravím, máte prosím niekto v kuchyni okno 200x80 a nad oknom ešte aj horné skrinky? Poprosila by s…
ambruv
Pred 3 rokmi
1
Rozvadzač
Zdravím, nejaký napad ako zamaskovať skrinku od rozvádzača na chodbe ? Ďakujem
chrobak7
Pred 3 rokmi
10
Projekt na jednoduchú stavbu pečiatka
Zdravim. Na stavebnom úrade mi povedal že môže projekt na jednoduchú stavbu kresliť aj stredoškolák…
salamawec
Pred 3 rokmi
10
Schody z mikrocementu
Ahojte, viete mi poradit nejaku firmu, ktora robi schody z mikrocementu? Mame ich postavene z ytong…
kovianna
Pred 3 rokmi
3
sponzor fóra
Skúsenosti s firmou Tauber, Spišská Nová Ves.
Máte niekto strechu od firmy Tauber? Dostali sme ponuku na komplet strechu a vyzerá zaujímavo. ;-)
golds
Pred 3 rokmi
3
Spoločnosť Tauber s.r.o. - Spišská Nová Ves
Má niekto skúsenosti so spoločnostou Tauber s.r.o zo Spišskej Novej Vsi???Chceli by sme si u nich …
golds
Pred 3 rokmi
5
Súkromná cesta verzus prístupová cesta
Dobrý večer. Prepáčte, že otravujem ale tak máme za rodičovským domom veľkú záhradu, na ktorej by s…
janetbla
Pred 3 rokmi
11
Prekryli by ste radiátor doskou s mriežkou?
Ahojte, rozmýšľam ako a či vôbec riešiť prepojenie paralelnej linky. Vizuálne mi tam chýba to prepo…
peter_bar
Pred 3 rokmi
11
Hranica
Zdravim nevie mi niekto poradiť mám povolenie od stavebného úradu stavat1m od hranice pozemku už je…
acer563
Pred 3 rokmi
6
Od čoho sa odvíjajú ceny znaleckého posudku?
ahojte, viete mi poradit, aka je cena znaleckeho posudku na RD? dostali sme ponuku na 250 Eur. Zda …
chrobak7
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
97
EKO120
Ahojte strecháči, staviame projekt EKO 120, ktorý sa nám veľmi zapáčil. Hľadáme nejakú inšpiráciu, …
bellucciabeads
Pred 3 rokmi
1
Kuchynské linky na mieru
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o zdieľanie skúseností s kuchynskými linkami a ich cenou, výrob…
matka_bob
Pred 3 rokmi
13
Umyvacka
Prosim, neviete aka moze byt vzdialenost umyvacky od privodu vody a odtoku? Moze byt ak viac ako 2m…
stanoslava11
Pred 3 rokmi
8
Natieranie domu
Dobry den. Mam na vas otazku ohladom natierania domu. Dom je omietnuty s klasickou vonkajsou omietk…
bejban
Pred 3 rokmi
11
Ukončenie zmluvy s nájomcom a dlžná suma
Dobry den, mam najomcu co nezaplatil za posledne dva mesiace, navrhol mi splatkovy kalendar viete p…
zanet_ronny
Pred 3 rokmi
9
Izolácia pivnice proti vlhkosti
Zdravím stavbárov. Potrebujem poradiť, nakoľko som od rodiny dostal za úlohu nejako zaizolovať jedn…
peterpb
Pred 3 rokmi
8
Suche podlahove kurenie + podlaha
Ahojte. Potrebujem poradit. Chceme suche podl.kurenie a drevenu podlahu. Na co si dat pozor, poprip…
tibor_janoska
Pred 3 rokmi
6
Frekvencny menic alebo ponorne cerpadlo s prietokovym spinacom
Dobry den,na jar planujeme spravit zavlahy,travnik cca 450stvorcov.firma nam nacenila viac alternat…
technik007
Pred 3 rokmi
9
Najlepší postup pri hydroizoláci ( postupnosť prác )
Zdravím mám rozostavaný bungalov v štádiu priečky vymurované a teraz by ma zaújmalo ktorý postup je…
brapene
Pred 3 rokmi
12
Ako nataviť hydroizoláciu popri XPS
Mám základovú dosku zašalovanú s XPS 140. Z istých dôvodov pôjde murivo cca 5cm od kraja betónu. Vá…
miroslav_timko
Pred 3 rokmi
7
Pozná niekto firmu Agglo, alebo máte skúsenosti?
Ahojte stavbari, chcem sa opytat na firmu www.agglo.sk celkom ma zaujala ich aj cena aj povedzme sp…
mirko_kovacik
Pred 3 rokmi
5
Murik - zarovno vane
Dobry den, chcel by som murik vedla vane dat tak, aby bol zarovno vane. Riesili ste niekto murik z…
profistavbari
Pred 3 rokmi
11
Pozemok Trenčín a okolie
Nehľadáte niekto pozemok v Trenčíne a blízkom okolí? Možno ste dostali tip, ktorý Vám nevyhovuje a …
hfjhvuv
Pred 3 rokmi
7
Neodsuhlasena stavba
Dobry den, mame pozemok na ktorom viem mat vsetky IS vedla je zastavaná plocha a su vsade dookola b…
adam_zubnar
Pred 3 rokmi
15
Nemožno stavať
Mame cerveny pozemok na zelenom sa stavia nie sme v UP (hranica) a sme mestská cast. Co mame robit …
adam_zubnar
Pred 3 rokmi
4
Stavebne povolenie trvanie
Zdravim, kolko trva stavebne povolenie,ak sa sused odvolava?
adam_zubnar
Pred 3 rokmi
19
1
2
…
718
719
720
721
722
…