O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Privod vody k bojleru - presakujú trubky
Dobrý deň, chcel by som sa poradiť ohľadom neustáleho presakovania prívodných trubiek do bojlera D…
dedo758
Pred 3 rokmi
18
Korková podlaha vhodná na podlahové kúrenie
Ahojte, viete mi poradit, kde by som dostala kvalitnú korkovu podlahu vhodnu na podlahove kurenie v…
tinkerbell
Pred 3 rokmi
6
Zapojenie a prepojenie viacero svetiel
Dobrý den prosim poradte ako medzi sebou prepojit kabel a 4 svetla. Svetla budu vonku v okoli baze…
janko_murar
Pred 3 rokmi
7
Drevene nohy altanka - da sa to este zachranit?
Mame dreveny altanok/terasu. Okolo altanka sme urobili zeleznu konstrukciu, na ktore sme polozili z…
zolky
Pred 3 rokmi
9
Sadrovy obklad skúsenosti
Dobrý deň, prosím Vás máte niekto v interiéri sadrovy obklad? Radi by sme oblozili stenu v obývačke…
dent
Pred 3 rokmi
3
STATICKY POSUDOK
Ahojte, vedeli by ste mi niekto odporucit kontakt na sikovneho statika za rozumnu cenu, ktory by ve…
halnas
Pred 3 rokmi
2
Zónové kúrenie pri plyn + podlahovka + krb
Zdravím. Riešim podlahovku na plynové kúrenie a zároveň chceme mať aj krb. Možno viete poradiť ohľa…
duzu
Pred 3 rokmi
2
Kúpa novej tv
Zdravím vás, rozhodol som sa kúpiť novú telku ochotný som do nej investovať do 1000 €. Teraz sú na …
tino2
Pred 3 rokmi
8
sponzor fóra
Mikrovlnka Whirlpool AKZ9 6230 NB
Ahojte. Má prosím niekto skúsenosť s touto mikrovlnkou? Otvára sa dole.... Skúsenosti? Ďakujem
ivinqua
Pred 3 rokmi
10
Ako vyčistiť a zregenerovať domovú čističku?
Zdravím vás. Konkrétnu odpoveď na moju otázku som tu nenašiel, ale nebudem sa hádať ak som ju len p…
michal_mido_holienka
Pred 3 rokmi
7
Záhradná architektka / architekt
Ahojte, prosim Vás, ak by ste mali niekto skúsenosť, alebo poznáte záhradného architekta v okolí NR…
exponent
Pred 3 rokmi
6
Samonivelacna hmota namiesto poteru
Ahojte, chcel by som sa poradit ohladom poteru v pivnici. Problem je, ze od zakladovej dosky po spo…
raphael42
Pred 3 rokmi
27
Nezasekana chranicka pri omietkach
Zdravim, prosim Vas poradte, co s tym. Zabudli zasekat chranicku do steny a onietka je tam uz dokon…
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
3
Voda v studni
Ahojte, prosím viete mi poradiť, čo znamená, keď sú z rozboru vody kultivovan. mikroorganizmy pri …
inusa22
Pred 3 rokmi
6
Biele okna alebo laminovane?
Dobry den prajem, rada by som sa spytala, ake mate skusenosti s laminovanymi oknami po niekolkych r…
ala_17
Pred 3 rokmi
11
Betónová platňa na poschodí
Ahojte. Chcem prerábať poschodie staršieho domu. Hore nie je betónová platňa a chcel som hore …
petersd
Pred 3 rokmi
4
Oprava novej sparovky
chcem sa opytat, ci je mozna oprava len casti sparovky (okolo vani) plus jedno poschodie obkladu. a…
zuzkamacken
Pred 3 rokmi
1
Záhradný domček dosky
Dobrý večer, chcel by som poradiť so záhradným domčekom. chcem stavať domček 3,9x2,8m s pultovou s…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Ako vytvoriť nepriehľadný plot cca 1,8m?
Dobry den :slight_smile: prosim vas, poradte, ako mate rieseny plot. Byvame na konci ulice a stary …
aladar_miazga
Pred 3 rokmi
27
Podlaha kompozit
Ahojte, kupoval niekto zo stránky solidneparkety.sk podlahu kompozit? Maju po 18,90 a neviem, ako …
ewcurik
Pred 3 rokmi
2
Zloženie podlahy v starom byte
Dobry den, prerabame stary panelovy byt, cca z 1960. Pri strhavanili lina sme narazili na roznu sta…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
6
Zatekanie z komína (Kondenz)
Ahojte, hádam mi niekto z vás poradí s mojim problémom. Prednedávnom sme kúpili byt v starej tehlov…
pekenko
Pred 3 rokmi
1
Prítlak okna- Winkhaus
Zdravím všetkých, je možné nastaviť na týchto oknách prítlak(viď foto) ? Okná boli vymenené už pred…
dodok
Pred 3 rokmi
2
Zháňam kovanie Aubi / Siegenia ABFE 320-R / EW320
Zdravím nemá niekto nové/zachovalé kovanie Aubi ABFE 320-R alebo EW320 ? Alebo kde to kúpiť?
kejsix
Pred 3 rokmi
4
Valbova strecha
Ahojte, je to iba estetický problém? alebo?
oliviaboston
Pred 3 rokmi
7
Kurenie v podkroví
Ahojte, potreboval by som poradiť. Chystáme sa prerobiť podkrovie na obytný priestor a mám dilemu o…
pier
Pred 3 rokmi
18
Fukana izolacia strechy celulozou
Ahojte, ake mate skusenosti s izolaciou strechy celulozou? Klady/zapory? Mame v projekte, rozhodu…
petulik136
Pred 3 rokmi
1
2
38
Rozpočet bungalovu
Dobrý deň. Tí, čo staviate, resp. v krátkej minulosti ste stavali bungalov, vedeli by ste mi poveda…
pier
Pred 3 rokmi
11
Akú hrúbku sieťoviny do platne
Zdravím Vás chcem sa spýtať ze ak mi projektant so statikom naprojektovali do základovej platne osm…
jan45
Pred 3 rokmi
25
Striekaná hydroizolácia
Zdravím, chystáme sa stavať a riešim nacenenie hrubej stavby a vacsina stavebnych firiem chce riesi…
jan45
Pred 3 rokmi
8
1
2
…
717
718
719
720
721
…