Biele okna alebo laminovane?

Dobry den prajem, rada by som sa spytala, ake mate skusenosti s laminovanymi oknami po niekolkych rokoch. Ci je ten lamin staly alebo velmi vybledne a popraska. Momentalne mame okna biele, caka ich vymena, tak zvazujem vonkajsiu farbu antracit. Vdaka za kazdu radu a skusenost.
Odpovedať
Profilova fotka
nemusíš sa vôbec toho nejako báť. Práveže aj po rokoch dobré, krstný majú také jak drevo a len z exteriéru a aj to fajn ukáže ale žiadne známky toho že už sú roky namontované na nich nie sú. Ani nie sú popraskané ani nič také.
Odpovedať
Profilova fotka
Nemyslím, že by to malo robiť nejaké problémy. Hlavne vybrať dobrého výrobcu a nemáš sa čoho báť.
Odpovedať
@ala_17 naši majú dekor "zlatý dub" a po 15 rokoch sa im ten dekor na južnej strane akoby "zvráskavel". Z diaľky to našťastie zatiaľ nie je vidieť. Na tú dobu tie okná boli niečo ako stredná trieda (trojsklo v tom čase bol top čo trh ponúkal a brutálne draho), od vtedy overeného výrobcu v regióne. Ťažkú hlavu si z toho ale nerobia, tie okná sú tepelnoizolačnými vlastnosťami na dnešnú dobu podpriemerné. No aj 8 cm "open" polystyrénu (dierkovaný) čo majú na dome dnes už ani zďaleka nestačí, v tom čase sa ľudia smiali že zbytočne tak hrubé zateplenie dávajú.
Odpovedať
Dakujem velmi pekne za Vase nazory a skusenosti. Rozhodujeme sa medzi firmou Incon a Slovaktual. Povodne okna su z Inconu, bezproblemove. Len uz tak netesnia, boli aj dotahovane. No maju uz 28 rokov.
Odpovedať
Tak to vám veru pekne už poslúžili. To už si asi aj zaslúži výmenu. Prajem, aby aj tie nové vydržali minimálne toľko 🙂
Odpovedať
@ala_17 Urcite Slovaktual, pocul som na nich len a len dobré recenzie.
Odpovedať
My máme okna vo farbe zlatého duba. Máme ich síce len krátko ale musím poklepať, že nemám najmenší problém. Ale tiež som sa trochu toho obával no bol som uistený, že nič také by sa stať nemalo. Predsa len by inak také okná nepredávali keby sa mal ten dekor kaziť. A máme inak tiež od Inconu, tak verím že budú tiež tak dlho slúžiť ako tie vaše🙂
Odpovedať
@silvia_peterr Dakujem velmi pekne 🙂
Odpovedať
@jackjakob Velmi pekne dakujem za info 🙂
Odpovedať
@ronmon Rozhodli sme sa pre Incon, verim, ze budu kvalitne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?