O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kvetináče do bytu
Ahojte. Mali by ste pre mna nejaky tip na zaujimave kvetinace do bytu? Nie take tie jednofarebne a…
simiss33
Pred 3 rokmi
22
Kúpa domu cez hypotéku
Dobrý deň, rozhodol s sa kúpiť dom. Keďže nemám skúsenosti s kúpou nehnuteľnosti chcem sa obrátiť n…
margyt
Pred 3 rokmi
18
Garáž vykurovanie
Zdravim Na Jar idem pristaviť dvoj garáž k RD. O rozmere 7x7. Jedna sa mi o vykurovanie. Múr bude …
adam8
Pred 3 rokmi
10
Umiestnenie krbu
Ahojte, prisiel som si po radu. Nevieme sa rozhodnut kam umiestnit krb (pripadne kachle) v miestnos…
emiliee
Pred 3 rokmi
30
Je možné si potiahnuť elektrinu do pivničnej kobky ?
Dobrý deň. Má tu niekto skúsenosť pritiahnutia elektriny do pivničnej kobky ? Veľmi rada by som tam…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
4
Zateplenie stropu izby
Ahojte, viete mi poradiť? V jednej izbe mám značnú zimu, jedná sa o rohovú izbu horného poschodia.…
marcos33
Pred 3 rokmi
1
Nedodržanie situačneho planánu domu
Dobrý deň, Može byt problem ak sa dom na pozemok neosadí tak ako je to na situacnom nakrese ale po…
petersd
Pred 3 rokmi
18
Čím vyplniť ryhu v anhydride
Zdravím, Nedávno som sa tu pýtal na vyplnenie ryhy do sádrovej omietky. Teraz by ma zaujímalo čím…
stareeec
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Poraďte elektrický bojler
Ahojte, viete mi poradiť, odporučiť značku elektrického bojlera na vodu?Celkom sa mi pozdáva TATRAM…
77mino
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
9
10
273
PVC (?) Hydroizolacia
Zdravim vazeni, dal som sa nahovoriť na hydroizoláciu Dorken DPC 500. 1. Je potrebne medzi uved…
kaspy
Pred 3 rokmi
16
Aký rozmer trámov na strop?
Dobrý večer, vedeli by ste mi poradiť aký rozmer trámov by bol ideálny na drevený strop. Je to bung…
patoooo
Pred 3 rokmi
4
Branička v bráne
Máte niekto braničku v posuvnej kovanej bráne? Hľadám inšpiráciu
iamriso
Pred 3 rokmi
8
Skusenosti -domy alzbetka, kačín a slnniečko v novej dedinke
Ahojte. Prosim hladam info od ludi, ktori kupili domcek v alzbetinom dvore -domyalzbetka, alebo v c…
romana_kvasnikova
Pred 3 rokmi
5
Stavebniny v Poľsku
Ahojte Mate nejakú skúsenosť a radu ohľadom poľských stavebnín chodili ste tam nakupovať?
brano08
Pred 3 rokmi
1
Nacenenie práce
Potreboval by som vedieť nacenit stavbu domu (základ, deka, muri a veniec). Určite by som ocenil aj…
mgx
Pred 3 rokmi
3
Co je maximalna odprocena hlbka zastavby
Zdravim, mame jeden dlhy pozemok, rozdeleny na dve parcely. V predu od ulice je zastavane nadvorie…
rezance
Pred 3 rokmi
4
Nová Dedinka - Projekt Lastovičky
Dobry den, uvazujeme nad kupou novostavby v Lastovickach. Je tu niekto, kto uz zije alebo zvazuje k…
terry351
Pred 3 rokmi
20
Maximalna Podlaznost
V UPI je definovana Maximalna podlaznost 1,5. Kde v poznamke je napisane: Podlaznost urcuje maximal…
mellie111
Pred 3 rokmi
2
Stavebný material
Zdravim Vedeli by ste poradiť nejaké poľské stavebniny brali ste už niekto stade materiál? Ďakujem …
brano08
Pred 3 rokmi
1
Zabudovaný digestor vo varnej doske/ostrovčekový digestor
Ahojte, prosím vás, je tu niekto kto vie z vlastnej skúsenosti ohodnotiť digestor zabudovaný v ind…
kristin96
Pred 3 rokmi
1
Stresny stoziar pre antenu
Ahojte, chcel by som poprosit o vase rady a nazory. Nenasiel som takuto temu, tak zakladam novu. K…
duzu
Pred 3 rokmi
15
Technologický opis búracích prác.
Dobry Vecer prajem. Chceli by sme Vas poprosit ci sa najde niekto kto nam posle technologicky opi…
chickenovci
Pred 3 rokmi
7
AZ HOUSE - referencie
Dobry den, poznate niekto spolocnost AZ HOUSE, sidlo: Drahovce pri Piestanoch? Ponukaju garazove br…
vatop
Pred 3 rokmi
1
Stavba podlahy
Zdravim mam vysku k ramu dveri 17,5 cm aka by bola naj skladba podlahy? Budu elektricke folie cize …
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
5
Za čo stavať?
Dobrý večer priatelia. S manželom vlastníme 3 izbový byt, pred rokom znalcom hodnotený na 125000 e…
majkisper
Pred 3 rokmi
1
2
56
Odstránenie lepidlá z tapety
Ahojte, nemáte nejakú overenú radu ako odstrániť zaschnuté lepidlo z vliesovej tapety?
dangs
Pred 3 rokmi
4
Kto platí poplatok za komunálny odpad za podnájomníka?
Nevie mi niekto poradit ako je to s platenim poplatku za komunalne odpady ak mam od oktobra 2010 po…
skpeter
Pred 3 rokmi
1
2
38
Úprava studňovej vody UV lampou - skúsenosti
Zdravím, máte niekto skúsenosť s používaním UV lampy na úpravu studňovej vody, ak má voda vysokú t…
jakub199
Pred 3 rokmi
24
Prístupová cesta extravilan
Chcel by som sa spýtať ohľadom prístupovej cesty v extravilane kde je pozemok vzdialený od asfalto…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Záclony - poraďte prosím
Ahojte Nemám veľa skúseností s nákupom záclon, preto si idem po rady. Chcem si kúpiť na veľké teras…
gastan11
Pred 3 rokmi
14
1
2
…
715
716
717
718
719
…