O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prípojka na plyn - nechať?
Ahojte, ideme stavať dom a na hranici pozemku máme ukončenú prípojku na plyn, v dome však plyn nech…
tiko81
Pred 3 rokmi
18
Padajúce Miako (á)
Zdravím. Stretol sa tu niekto stým že počase mu začali vystrelovať miaká zo stropu a vypadávať. Cca…
otazkafoto
Pred 3 rokmi
11
Liata pod la ha
Ahoj, mate niekto aktualne skusenosti s liatou podlahou do rodinneho domu ? Na betonovy poter, brus…
michaelidis
Pred 3 rokmi
1
Zakopanie plynovej prípojky
mam na pozemku plynovu pripojku a staviam dom kde nechcem plyn. co s tym ? ako sa to da zaplombova…
mirec1245
Pred 3 rokmi
7
Zmena stavebného materiálu
Ahojte chcem sa spýtať na stavebný materiál. Konkrétne to že máme v projekte napísane že dom bude p…
kikus26
Pred 3 rokmi
12
Dočasná prístupová cesta na pozemok
Ahoj, chcem sa opýtat či tu niekto riešil niečo podobne... Máme stavebny pozemok, ktory je za rodič…
monika_vargova_baltesova
Pred 3 rokmi
26
Odtekanie vody
Zdravim. Neviem ci to napisem tak aby to niekto pochopil,ale skusim😂 Daval som dlazbu a na niektory…
brano17
Pred 3 rokmi
6
Materiál na múry
Ahojte. Chcel by som poprosiť o názor nejakých stavbárov, čo už majú niečo za sebou. Vzhľadom na c…
peter_kobora
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Nepotrebna plynova pripojka
K pozemku mam vyvedenu nepotrebnu plynovu pripojku. Plyn vsak vobec nepotrebujem, kedze kurenie aj …
richard71
Pred 3 rokmi
10
Termoventil na radiator
Ahojte, chcel by som sa vas spytat ci je mozne na takyto "kohut" nainstalovat termohlavicu, pripadn…
babadook
Pred 3 rokmi
6
Projekt Tillia Záhorská Bystrica (Pod Vrskami)
Ahojte, je tu niekto kto kúpil byt v projekte Tillia v Záhorskej a riešil zmenu kúpeľne?
dominika19p
Pred 3 rokmi
3
Skúsenosti so Schneider Asfora
Máte niekto skúsenosti s vypínačmi / zásuvkami Schneider Asfora ? Či už ako profesionál / elektriká…
lordxor
Pred 3 rokmi
14
Zateplenie proti prehrievaniu
Zdravim, chceli by sme si postavit montovany dom. Jedinu vec ktoru este musime doriesit je prehriev…
zofia_palkova
Pred 3 rokmi
1
2
41
STRECHA
Ahojte, mate niekto kontakt na dobrych strecharov -firmu - najlepsie okolie BA jedna sa o zhodenie …
ruskur
Pred 3 rokmi
4
Elektrické rozvody
Čaute, neviete poradiť ako urobiť cenovú ponuku na elektrické rozvody do nového rodinného domu ? Ne…
insed
Pred 3 rokmi
6
Bungalov O120 projekt
Zdravím, nemá tu náhodou niekto tento projekt od djsarchitekture?
viera787
Pred 3 rokmi
4
Strecha Hornval H6
Zdravím, má tu niekto skusenosti so strechou Hornval, poprípade ju má na svojom dome?
rxx643
Pred 3 rokmi
1
Rozmiestnenie v kupelni
Zdravim,potrebovala by som poradit ako rozumne rozlozit jednotlive subjekty v kupelni,aby to bolo a…
majkisper
Pred 3 rokmi
14
Kedy najskor mozem refinancovat hypoteku?
Dobry den, chcem sa spytat kedy najskor od zaciatku cerpania hypoteky mozem ju skusit refinancovat …
calimune
Pred 3 rokmi
24
Prosím pomôžte s výberom dekoru pracovnej dosky
Dobrý deň. Prosím o radu. Máme takú ošemetnú situáciu. Objednali sme si kuchynskú linku vo farbe ca…
lapla
Pred 3 rokmi
28
Je rekuperacia povinná?
Chcel by som Vás poprosiť o radu ci je rekuperacia nutná pri kolaudacii domu? Jeden povie že netreb…
asex
Pred 3 rokmi
29
Môžem mat nedoplatok za energie?
V prenajatom byte som byvala 2mesiace a jeden tyzden. (November,December) pri odovzdavani bytu mi m…
rencipo
Pred 3 rokmi
1
2
33
Zatekanie okolo komina
Dobry den, tento tyzden sme si vsimli ze v interieri okolo komina sa nam objavili na stene mokre fl…
fenix8
Pred 3 rokmi
5
Delenie pozemku pri kupe
Dobrý deň strechači, chcem sa spýtať niekoho kompetentného poprípade človeka s podobnou skúsenosťou…
jerry44
Pred 3 rokmi
4
Vonkajšie Led svetlo slabo svieti aj keď má byť vypnuté
namontoval som toto svetlo https://www.eglo.sk/produkt/98149-fiumicino/ slabo svieti aj keď podľa …
tino2
Pred 3 rokmi
1
2
43
Čím zatepliť strop z vnútornej strany?
Ahojte, potrebujem poradiť, čím zatepliť strop a stenu z vnútornej strany , aby pod tým nevznikali …
adam8
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
63
Chladenie domu studničnou vodou, je to možné?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na nasledovnú modelovú situáciu: mám (budem mať) podlahovku (cca…
psv
Pred 3 rokmi
26
Modernizácia kotolne
Dobrý deň. Plánujem modernizovať kotolňu. Máme dom postavený pred viac ako 20 rokmi. Dom pozostáva …
mgx
Pred 3 rokmi
2
Postupné financovanie - zmena pocas vystavby
Dobrý deň. Rada by som sa spýtala, či nemá niekto náhodou skúsenosť so zmenou v hypotéke v postupno…
andreah25
Pred 3 rokmi
5
Manželka v hypoteke ale na LV nie
AHojte chcem sa poradiť či nemáte niekto skusenost ako by sa to dalo vyriešiť. Byt som dostal od m…
andreah25
Pred 3 rokmi
9
1
2
…
713
714
715
716
717
…