O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hypotéka - kde vám dali najlepšie podmienky?
Ahojte , skadiaľ ste brali hypotéku ? A hlavne kde vám nerobili problém. My sme v jednej banke cez …
bigjamajko
Pred 3 rokmi
1
2
35
Meškanie katastra
Zdravím, kto máte skúsenosť s meškaním katastra - čo Vám pomohlo? Vklad do katastra je už mesiac po…
martin47
Pred 3 rokmi
25
Vykurovanie na chate
Dobrý deň, prosím Vás, chcel by som vedieť názory viacerých na riešenie danej problematiky. Staviam…
adkoa
Pred 3 rokmi
5
Prerabka elektriny v byte - potrebovali ste projekt?
Ahojte, keď ste prerábali elektroinštaláciu v byte a doplnali ste dalsie zásuvky na nosné steny, po…
aadkag
Pred 3 rokmi
3
Snežná fréza HECHT 9556 - máte s ňou skúsenosť?
Ahoj, nechcem robiť reklamu, ale mam záujem o túto frézu. Má niekto? https://www.hecht.sk/hecht-955…
brano_regina
Pred 3 rokmi
1
2
35
Tepelné čerpadlo zem - voda IVT alebo NIBE, skúsenosti
Zdravím Vás, zakladám túto novú diskusiu, lebo v každej podobnej sa to po určitom čase uberá iným s…
ignacio_banderas
Pred 3 rokmi
15
Bungalov cena hrubej stavby
Dobrý deň Chcela by som sa spýtať na približnú cenu hrubej dom budeme mat Šírka 13,5 s terasou 16,…
slavoslav
Pred 3 rokmi
11
Projekt domu Candy
Zdravím, s priateľkou si plánujeme postaviť domček a zaujímal by nás Váš názor na tento projekt: h…
tinka2020
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
75
sponzor fóra
Ako riešiť únik tlaku vo vykurovacom systéme?
Dobry den, chcel by som sa opytat, ci by sa tu nenasiel nejaky odbornik, ktory rozumie kureniu. Kup…
novyamater
Pred 3 rokmi
22
Kuchynská batéria roztec 10mm
V kuchyni mame nástenku batériu s roztecou 10cm. Ak si kúpim batériu s roztecou 15cm , je možné ju …
13natalka16
Pred 3 rokmi
9
Pivnica bez murovania
Musím murovat pivnicu z Dt? Chcel by som len takú malú na trochu zeleniny. Rozmýšľam len pod uhlom …
salamawec
Pred 3 rokmi
9
Aký materiál
Pekný deň . Prosím vás z akého materiálu by ste robili terasu okrem zámkovej dlažby , myslím skôr n…
wyrky
Pred 3 rokmi
2
Susedov krivý, naklonený plot
Z jednej strany má sused krivý plot, ma betonový podklad na ktorom sú porobetonky, po dvoch metroch…
zemie
Pred 3 rokmi
31
1 či 2 kúpeľne?
Dobry vecer, prosim Vas, projektujeme rodinny dom, jednu ci dve kupelne? Jednu v spalni. Architekt …
zemie
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
107
Mám sieťkovať Porfix alebo nie?
Zdravim.. poraďte.. bungalov je z porfixu.omietka bude strojov a.. otázka.. sietkovat alebo nesietk…
rudy5
Pred 3 rokmi
27
Zastena ku kuchynskej linke
Prosím poraďte... akú zástenu dat ku kuchynskej linke.. spodné skrinky biele, horné antracit... far…
placika
Pred 3 rokmi
31
Prístupová cesta k pozemku a stavebné povolenie
vie mi niekto poradit prosi? Mame pozemok pri rodicoch v zahrade, kde by sme chceli stavat dom, len…
mellie111
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
96
Vikier vs. strešné okno
Ahojte, rád by som sa poradil s niekým skúseným. V projekte chaty máme navrhnuté vikiere, kvôli mie…
lordxor
Pred 3 rokmi
10
Prerabka 3izb. bytu na 3.5 izb.
Zdravim vsetkych, Prosila by som o vase nazory. Ideme prerabat 3 izbovy byt v povodnom stave a ked…
hroma
Pred 3 rokmi
21
Prispevok na opravu domu
Ahojte, pocula som aj som googlila ze sa da poziadat o prispevok na opravu domu, o fasadu kotol, ok…
otazkafoto
Pred 3 rokmi
4
Kúpeĺňa
Dobrý deň, hĺadám rady alebo sj poradcu pred rekonštrukciou kupeĺne. Najradsej by som ju len prispo…
martinkou
Pred 3 rokmi
1
Aké čerpadlo použiť na závlahu?
Dobry den. Momentalne som v štádiu riesenia zavlahy a neviem ake vhidne cerpadlo pouzit aby bolo do…
crit
Pred 3 rokmi
1
2
35
Koľko stojí pristavenie kontajneru na odpad?
Ahojte, neviete prosim poradit, cca kolko moze stat pristavenie kontajneru na zmiesany odpad (st…
roman_hajko
Pred 3 rokmi
26
Motor do cirkulara
Ahojte, mam po svokrovi self-made cirkular a zhorel v nom motor. Nie je na nom stitok, je to este z…
petersd
Pred 3 rokmi
16
Prístavba z dreva
Ahojte, chceme si dať zhotoviť zimnú záhradu z dreva ako prístavbu k domu nemáte kontakt na firmu, …
qikso5
Pred 3 rokmi
3
Izolacia rur pre radiatory
ahojte, chcem tahat natahat rury na radiatory popri podlahovke, ved nech tam su :slight_smile: ku k…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
11
Zmena stavebného dozoru pred stavbou
Zdravím, chystáme sa konečne stavať a radi by sme zmenili stavebný dozor, chceli by sme iný, než je…
janetbla
Pred 3 rokmi
2
Rekonstrukcia strechy a fotovoltaika
Ahoj, na chalupe budem casom (nie je to uplne urgent) rekonstruovat strechu. Krovy asi zostanu, mo…
marian_harustak
Pred 3 rokmi
5
Prípojka na plyn - nechať?
Ahojte, ideme stavať dom a na hranici pozemku máme ukončenú prípojku na plyn, v dome však plyn nech…
tiko81
Pred 3 rokmi
18
Padajúce Miako (á)
Zdravím. Stretol sa tu niekto stým že počase mu začali vystrelovať miaká zo stropu a vypadávať. Cca…
otazkafoto
Pred 3 rokmi
11
1
2
…
712
713
714
715
716
…