O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Suseda osvetluje nas dom
Dobry den, chcel by som sa spytat, ci je nejaka opora v zakone co sa tyka svetelneho smogu? Suseda …
macejmatus
Pred 3 rokmi
1
2
47
Môžeme si svojpomocne postaviť drevodom?
zdravim! premyslame nad stavbou drevodomu(montovaneho domou) svojpomocne postupnym montovynim pri…
zofia_palkova
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
6
7
188
Skúsenosti so stavebnou firmou Artbaz
Dobrý deň, máte niekto z vás skúsenosti so stavebnou firmou Artbaz z Trenčianskej Teplej? Veľmi b…
janinna11
Pred 3 rokmi
1
Odkúpenie projektu
Zdravím, vie mi niekto povedať, či môžem od niekoho kto už má postavený katalógový dom, odkúpiť pro…
trubadurka4
Pred 3 rokmi
19
Obnova farby
Chcem obnoviť farbu na vonkajšich stenách staršieho domu.Sú miesta na stenách,kde farba nedrží a aj…
jozohlavica
Pred 3 rokmi
1
Aky box z OSB na schody na povalu
Ahojte, v bungalove s SDK stropom planujem vyrobit box na preklenutie hrubky izolacie + znizenia st…
karci123
Pred 3 rokmi
3
Sklon valbovej strechy pre bungalov
Riesime teraz projekt nasho domu a sme vo faze tzv. hmotovej studie cize ak tomu dobre rozumiem ide…
ruren
Pred 3 rokmi
12
Dizajnérske štúdio + realizácia.
Dobrý deň - prosím viete mi odporučiť firmu ohľadom návrhu kuchyne až po samotnú realizáciu. Piešťa…
luboos
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Prekrytie terasy lexanom
Zdravim vas...ake mate skusenosti s lexanom na terase?aka hrubka materialu a farba by bola vhodna?t…
quakdafak
Pred 3 rokmi
20
Kotvenie šalungu
Zdravím, chcem poprosiť skúsenejších. Ak ste šalovali betónový múr-monolit nad základovým pásom nam…
purplesticks
Pred 3 rokmi
11
Vyrezanie dveri
Dobrý deň, chcem sa poradiť ako vyrezat otvor do steny na dvere, popripade ak mate skusenosti niek…
nina_mihalova
Pred 3 rokmi
3
Cierne sklo pod krbove kachle
Dobry vecer. Vedel by mi niekto poradit, kde by som v okoli KE kupila cierne sklo pod krbove kachle…
ujam
Pred 3 rokmi
6
Plánujete stavať svojpomocne alebo s firmou?
Čaká vás stavba vysnívaného rodinného domu? Idete do toho svojpomocne alebo radšej celý proces odov…
technikheluz
Pred 3 rokmi
1
2
41
Staviate alebo budete stavať z tehly? Prečo ste sa tak rozhodli?
Výber materiálu na stavbu rodinného domu dokáže zamotať hlavu. Aké sú vaše kritériá pri rozhodovaní…
technikheluz
Pred 3 rokmi
1
2
48
Čo podľa vás pomôže urýchliť stavbu vášho domu?
Už sa neviete dočkať svojho vysnívaného domu ale stavba ide podľa vás pomaly? Myslíte, že sa dá zvý…
technikheluz
Pred 3 rokmi
1
2
39
Zaujíma Vás tehla? Pýtajte sa odborníka z firmy Heluz
Milí strecháči, dnes sa na Modrej streche začnú Dni s Heluzom, počas ktorých sa bude diskutovať na…
technikheluz
Pred 3 rokmi
1
2
46
Oneskorené dodanie stavebného materiálu: Aké sú vaše skúsenosti?
Aké máte skúsenosti počas aktuálnej situácie? Dodali vám stavebný materiál načas alebo stále čakáte…
technikheluz
Pred 3 rokmi
10
Zateplenie rodinného domu: áno alebo nie? Aké vidíte pre a proti?
Veľkou témou posledných mesiacov je zateplenie rodinného domu a úspora energií. Čo si myslíte o zat…
technikheluz
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
82
Nosnost klasickej palej tehly.
Mam stary 60 rocny stlp z palenej tehly (65 x 140 x 290), ktory je vysoky 3 metre, sirka 45cm. Nad …
ujo9797
Pred 3 rokmi
21
Čo skôr - interiérové priečky alebo zatepliť strop?
mám na dome vytiahnuté obvodové steny a položenú väzníkovú strechu. neviem či je teraz lepšie tatep…
mnambodka
Pred 3 rokmi
1
2
44
Opätovné použitie obložkových zárubní
Ahojte, prosím viem demontovať obložkovú zárubňu opätovné? Tj. demontovať bez poškodenia a znova in…
zefe
Pred 3 rokmi
12
Gauč na každodenné spanie - máte skúsenosti?
Zdravím chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s takýmto rozkladacim gaučom ktorý obsahuje matrac.…
patrik_kudela
Pred 3 rokmi
1
2
43
Elektrické alebo plynové podlahové kúrenie ?
Ktoré podlahové kúrenie odporúčate ? A aké mate mesačne výdavky na novostavbu 200m2 ?
dexter89
Pred 3 rokmi
18
Kolaudácia - tepelné čerpadlo
Ahojte, treba pri kolaudácii nejakú zvlášť revíznu správu k tep.čerpadlu? Ď.
jumt
Pred 3 rokmi
2
Zateplenie stropu v dome zvnútra
ahoj uvazujem o zatepleni stropu v dome z vnutornej strany tvrdenou mineralnou vlnou stavba strop…
imilee
Pred 3 rokmi
26
Môžem si oplotiť E-parcelu vedľa domu? + nesedí výmera E-parcely
Dobrý deň. Bývam v dome so záhradou, pričom je to celé ako C-parcela (na obrázku 1983/14). Vpravo …
marian_beno
Pred 3 rokmi
1
Dostanem stavebné povolenie ?
Zdravím, má niekto skúsenosti so stavbou domu alebo chaty, ktorá má podkrovie rozmerovo väčšie ako …
kaspy
Pred 3 rokmi
3
Montaz klimatizacie Trnava
Zdravim zhanam nejakeho sikovneho majstra, ktory predava a montuje klimatizacie do rodinneho domu. …
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
2
Na Slovensku vyrábané spotrebiče
Budem zariaďovať dom a tak má napadlo čo sa u nás fyzicky vyraba. Boli TV Samsung z Galanty. Ešte …
dusantt
Pred 3 rokmi
22
Lagúna 445
Dobrý večer, má niekto dom Lagúna 445 už postavený? Chcel by som vidieť riešenie interiérového osve…
kajdo
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
710
711
712
713
714
…