O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Mozem si oplotit susednu E-parcelu?
Ahojte! Bývam na C-čkovej parcele, ktorú priamo lemuje E-parcela. Môžem si posunúť plot až na obvod…
fedor16
Pred 3 rokmi
7
Popraskany sadrokarton - konstruckia alebo zle prepaskovanie?
Ahojte, Chcem sa spýtať na možne riešenie opravy týchto prasklin na foto. Byt sa rekonstruoval pre…
lossword
Pred 3 rokmi
17
Externý vchod na prvé poschodie
Dobrý deň, chcem sa spýtať tých, čo v rámci rekonštrukcie rodinného domu riešili tzv. druhý vchod n…
kosto13
Pred 3 rokmi
6
Podlahové kurenie- nedokaže vyhriať zasobník vody
Dobrý deň. Chcem sa opytat ohladom chyby podlahoveho kurenia. Mame kotol na tuhe palivo privod tep…
matko101112
Pred 3 rokmi
3
Základ pre plot z betónových tehiel
Ahojte, potreboval by som poradit ako spravit zaklad pre plot z betonovych tehiel (semmerock, weis…
richard71
Pred 3 rokmi
16
Nová kúpeľňa a kuchyňa Banská Bystrica
Dobry deň.Chcela by som vas poprosit o dáke recenzie/ odporúčania /dojmy.Chcem v lete prerobiť v by…
janulienicka3
Pred 3 rokmi
2
Kurenie cez dve steny
Zdravim, ako najlepšie by sa dalo dorobiť kurenie v nasledovnej situacii: Mam klasicku drevenicu (h…
zmrzlina_sk
Pred 3 rokmi
6
Cena za betónový základ pod bazén 5 x 3
Zdravim Rozhodli sme sa že urobíme sami výkop pod bazén ktorý bude polozapusteny , potrebujeme tie…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
17
sponzor fóra
Ako a čím je efektívnejšie ovládať podlahové kúrenie?
Otazka pre odbornikov. Mame bungalov s podlahovym kurenim (vodnym), podlahova plocha cca 150m2, ko…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
104
Parozabrana na strop
Dobry den. Mam v bungalove vaznikovy krov. Chcem sa spyatat aky najjednoduchi sposob aplikovania p…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
3
Podlaha - naklonena rovina /vyrovnanie
ahojte lamem si hlavu ako vyrovnat podlahu.starsi Rd - stvorec /total rekonstrukcia. Podlaha je …
marian_harustak
Pred 3 rokmi
12
Máte skúsenosti s tepelným čerpadlom zem-voda?
Zdravim.Chcel by som vediet konkretne ci ma niekto skusenosti z TC zem-voda.Aka firma vam to realiz…
standa1981
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
6
7
187
Lampa :)
Ahojte, viete mi prosim poradit niekto, preco je pod prudom cela lampa? aj vadaska mi svieti pri do…
angiesvk
Pred 3 rokmi
13
Námietky suseda
Ahojte, prosím vás ako sa má reagovať na námietku v stavebnom konaní? Jedná sa totiž o spor, resp n…
mellie111
Pred 3 rokmi
4
Lacnejsia alternativa epoxidovej podlahy
Zdravim. Mame novu montovanu garaz o rolohe cca 30 m2. Planujeme tam dat liatu epoxidovu podlahu. K…
smejooo27
Pred 3 rokmi
5
Popraskaný sadrokartónový strop v byte
Dobry den, Chcela by som Vas poprosit o radu cim moze byt sposobene popraskanie stropov zo SDK. Id…
lossword
Pred 3 rokmi
13
Hnojivo
Zdravím, neviem ci to tu patrí, ale skúsim. Chcem pestovať rastliny hydroponicky, skúšal som aquapo…
clovekov
Pred 3 rokmi
8
HS portál Schüco hliník alebo plast
Ahojte, poraďte prosím či sú dobré dvere HS portál plastové od Schüco. Máme ponuku na posuvno-zdv…
hpapagaj
Pred 3 rokmi
7
Cena za kWh elektriny - vyúčtovanie
Ahojte. Možno píšem na zlé miesto no nemám žiadne skúsenosti a neviem si poradiť... Bývame v bytov…
hockto
Pred 3 rokmi
31
Navrh na vydanie kolaudacneho rozhodnutia
Ahojte, vyplnam navrh na vydanie kolaudacneho rozhodnutia. Ide o novostavbu a vo formulari su tri p…
derer
Pred 3 rokmi
3
Treba venčeky na nenosných priečkach a prenos zvuku medzi miestnosťami nadstropnou časťou ?
Ahojte, sme vo fáze dokončenej hrubej stavby domu. Sú spravené vnútorné priečky, stavba je celá teh…
vykricnik
Pred 3 rokmi
18
Šalovanie kruhového otvoru - prestup cez ŽB strop
Železobetónový strop (200mm) mám navrhnutý v skladbe 60mm filigránový panel + 140mm betónová záliev…
vykricnik
Pred 3 rokmi
1
2
44
Oprava kúpelne
Ahojte, prosím Vás. Ako čo najjednoduchšie odstrániť tie čierne lišty? Chcela by som aby to vyzeral…
nikuss_d
Pred 3 rokmi
8
Cena prace zamkova dlazba
Dobry vecer. Chcem sa spytat na cenu prace pokladky zamkovej dlazby. Ide o dvor 4 na 50 cca 200 m².…
guby
Pred 3 rokmi
1
2
58
Projekt zateplenia a vykurovania tepelným čerpadlom {TČ} + fotovoltaika (FVE)
Hľadám nejakého projektanta ktorý by mi poradil a následne vypracoval projekt zateplenia aj s vykur…
duzu
Pred 3 rokmi
4
Prekrytie okna
Prosím o radu, mama potrebuje zakryť okno. Dat záclonu na šírku celého okna aj cez balkónové dvere?…
dominod
Pred 3 rokmi
10
Sparovacky
Mám malý bazén pre deti.Vždy keď vypustím vodu z bazénu objavím miesta kde medzi obkladačkami na dn…
whitema
Pred 3 rokmi
3
Hľadám dobrého stolára v okolí ZH.
Vie mi prosím niekto poradiť dobrého stolára v okolí ZH,ZV?
qikso5
Pred 3 rokmi
2
Skúsenosti z nepalenou tehlou
Ahoj chcem sa spýtať či ak niekto skúsenosti s hlinenou stenou...mi konkrétne máme 3 steny z nepale…
vikusjk
Pred 3 rokmi
31
Čierne baterie
Máte niekto v kúpeľni čierne baterie na umývadle vani a sprchaci? Môžem poprosiť foto?
skrekyno
Pred 3 rokmi
24
1
2
…
708
709
710
711
712
…