O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Biely kuchynský granitový drez. Aká je údržba?
Prosim poradte, doporucte, pripadne odhovorte- budeme mat bielu kuch.dosku a riesime ci dat biely g…
julianaa28
Pred 3 rokmi
1
2
50
Ako dokončiť rohy vinylovej podlahy
Prva foto...Zatmeliť rohy?Nechcem tam dat listy...Mozem to zatmelit a dat podlahovu samolepiacu pas…
daniella121
Pred 3 rokmi
12
Po kolaudacii
Prosím len o radu ,už sme skolaudovali mame kolaudačné rozhodnutie aj číslo domu na kataster som za…
daniella121
Pred 3 rokmi
12
Sadrokartonovy strop drevodomu- podlepovať UD profily?
Pozdravujem, chystam sa inštalovať konštrukciu pre SDK strop a viem ze pri murovanych domoch sa kvo…
janol
Pred 3 rokmi
16
Umývadlo so skrinkou napučanie
Idem kupovať umyvadlo so skrinkou ktore bube umiestnene priamo za vanou. Takze bude na nu dopadat v…
michal_66
Pred 3 rokmi
10
Peletový kotol - na čo si dať pozor
Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom kotla na pelety. Mám vytipované zatiaľ tieto možnosti a potrebu…
roman_tutko
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
179
Ako sa robí murované umývadlo?
Dobry den. Chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s murovanymi umyvadlami a vedel by mi povedat ak…
bohuslavs
Pred 3 rokmi
9
Demontáž starej a montáž novej krytiny. Nieje to premrštena cena????
Zdravím všetkých nieje to trochu premrštena cena na stredné Slovensko???. Ďakujem za postrehy
petersd
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
158
sponzor fóra
Prerabka 1 izboveho bytu na 2 izbovy
Ahojte , Máte niekto skúsenosť s prerabkou 1 iz na 2 izbovy byt? Koľko m2 je vhodných na normalny…
deciont
Pred 3 rokmi
18
Rozvod vody PPR alebo PEX AL PEX?
Chceli sme pouzit plasthlinik, ale vodar nas prehovara na PPR. Tvrdi, ze tie rozvody z PPR nas prez…
kejsix
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
152
Úzky dlhý dom - inšpirácia
ahojte, staviame dom 7*18m s vchodom uprastred tej dlhej strany, hladam niekoho s obdobnym domam n…
kreola
Pred 3 rokmi
19
Kanalizácia na jemné svahovitý pozemok
Zdravím Vás chcem sa poradiť. Aké je najvhodnejšie riešenie kanalizácie. Nevychádza mi samospadová …
edberg
Pred 3 rokmi
11
Verejné osvetlenie na súkromnej ceste
Ahojte , starosta od nás požaduje na súkromnej ceste verejné osvetlenie . Má na to právo? Musí by…
edberg
Pred 3 rokmi
19
Vysoká atika
Ahojte, riešil tu uz niekto plochu strechu tak ze chce si vytvoriť moderný dom s minimalistickým di…
andbla
Pred 3 rokmi
10
Predĺžená strecha na 1 strane domu (bočnej)
Ahojte, je tu niekto s podobným projektom (príloha) Máme naprojektovaný taký zastrešený chodík o š…
majkasss
Pred 3 rokmi
9
Dlažba na suché dosky Fermacell/Rigidur
Môže ísť keramická dlažba na lepidlo na suchu podlahu od fermacell alebo rigips? Jedna sa o kúpeľňu.
profistavbari
Pred 3 rokmi
9
Vlhka stena v byte na prízemí
Zdravim, idem si k vam po radu. Pred 3 rokmi sme kupili starší byt. Nachádza sa na prízemí v stare…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
4
Oprava nedokonalosti zvarov
Je mozne vyspravit drobne nedokonalosti po zvarani elektrodou napr. cinom alebo inou vyplnovou hmot…
atack
Pred 3 rokmi
7
Elektrina od Right Power
Pozdravujem, viem, že je tu už jedna diskusia ohľadom Right Power, ale zaujímali by ma Vaše najnovš…
duzu
Pred 3 rokmi
21
Elektrické kúrenie-sadzba-náklady
Zdravím vás , možno pre niekoho hlúpa otázka no zaujíma ma to , keďže každý radi niečo iné . Zauj…
duzu
Pred 3 rokmi
12
Výkop na pripojky 3v1
Pozdravujem Vás, mam v plane zrealizovať predpripravu na IS. Vodu a elektrinu mam hned pred pozemko…
dedo758
Pred 3 rokmi
18
Základovu doska pohraničie Rakúsko
Hľadám firmu na stavbu základovej dosky v Rakúsku, cca 30km od Bratislavy. Cca 82cm, 115 m2. Rovin…
milanista
Pred 3 rokmi
2
Knauf Base Filler použitie
Ahojte, zaujímalo by ma či by sa dal Base Filler od značky Knauf použiť ako stierka na finálnu úpra…
robert_bobek
Pred 3 rokmi
1
Pochváľte sa projektom 6+ i bungalov
Ahojte, pochváľte sa vašimi projektami na bungalov 6+i (4spalne, malá pracovna a dalej klasika). Hl…
mirecka3
Pred 3 rokmi
1
Nazor na podorys
Dobry den, poprosila by som o nazory na nas podorys. Vchod do domu je zo severu. Na zapad (z jedaln…
tomas43
Pred 3 rokmi
26
Vyrobca korkovej podlahy + tipy na vlastnosti
Ahojte.S manzelom zvazujeme korkovu podlahu v detskej. V byte mame laminat od Eggera a ten ponuka a…
laco17
Pred 3 rokmi
1
2
32
Husty strom, svetelne stanovisko
Ahojte, potrebujem zatienit okna v obyvacke, cely den od rana do vecera mam tam slnko a prehriatu o…
zltalienka
Pred 3 rokmi
1
2
37
Otvor do stropu z miaka
Potreboval by som do existujúceho stropu z Miaka vybúrať v garáži otvor na prechod na povalu. Veľko…
hanini
Pred 3 rokmi
3
Skusenosti Rekobaus, MTConstruct, Innpet Stav, Domstavmat
Pozdravujem, mate tu niekto skusenosti s uvedenymi firmami? Rekobaus MTConstruct Innpet Stav Domst…
emperor_fei
Pred 3 rokmi
2
Zmena projektu
Ahojte, riešil niekto z Vás uz hotovy projekt a hotové stavebné povolenie tak ze pôvodnú plochu st…
fedor16
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
707
708
709
710
711
…