O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Uchytenie WPC dosiek na posuvnu branu
Dobry den, rada by som sa s niekym poradila ako uchytit WPC (dutinkove) dosky na uz existujuci ram …
jakabkodano
Pred 3 rokmi
6
Kúrenie, prechody potrubí cez nosné konštrukcie
Zdravím, Byt je na prvom podlaží. Pôvodné rozvody kúrenia sú v dlažách. Plánujem rekonštrukciu kú…
hejmore
Pred 3 rokmi
15
Malá kuchynka
ahojte, má niekto z vás takúto kuchyňu? ak áno možte mi ju odfotiť ?
sandria
Pred 3 rokmi
3
Vycislenie zostatku uveru
Dobry den prajem, dnes som v postovej banke poziadala o vycislenie zostatku uveru, ktory budem vypl…
biglaci
Pred 3 rokmi
30
Spevnenie zateplenej podlahy pre sklad
Dobrý deň Potrebujeme v studenej hale urobiť kanceláriu a príručný sklad. Podlahu aj steny chceme z…
jan45
Pred 3 rokmi
2
Stavebnici Kosice, Kosice - okolie
Dobry den, viete mi prosim odporucit spolahlivu a kvalitnu stavebnu firmu pripadne partiu zivnostn…
purplesticks
Pred 3 rokmi
7
Komín s azbestu
Peknú deň prajem Chcela by som poprosiť či tu máte skúsenosti s nejakou firmov čo sa zaoberá likvi…
jan45
Pred 3 rokmi
5
Komíny Schiedel
Dobrý deň, máme v dome dva komíny. Jeden pôjde z kotolne, ktorá sa nachádza v pivnici a druhý pôjde…
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
7
sponzor fóra
Je toto vavrinovec novita alebo etna?
Vopred velmi pekne dakujem
alex2910
Pred 3 rokmi
3
Korkova podlozka
Caute. Mam otazku ako polozit korkovu podlozku pod pvc? Treba nechat dilatacnu medzeru medzi stenou…
kissy41
Pred 3 rokmi
1
Vsakovačka - trativod
Ahojte. Mám strechu cca 100m2. Bude stačiť taký veľký výkop na vsakovačka. Do jamy dám palety plas…
leader1234
Pred 3 rokmi
14
Strešná krytina - zakončenie hrany
Dobrý deň, robili nám strechu a vznikla im tam medzera medzi omietkou a zakončením strešnej krytiny…
druto
Pred 3 rokmi
8
Projekt rodinného domu do svahu
Dobrý deň vie sa niekto podeliť o fotku domu do svahu to znamená s podzemnou garazou .Neviem sa vô…
mirka3171996
Pred 3 rokmi
5
Firma- živnostníci na falcovaný plech pultová strecha
Zdravím, hľadám spoľahlivú šikovnú firmu, klampiarov na falcovaný plech pultová strecha sklon 10stu…
johnny_maslito
Pred 3 rokmi
1
Stavebna firma TN okolie
Caute, viete pls odporucit nejake dobre a spolahlive firmy na hrubu stavbu rodinneho domu? vyzaduje…
bigjamajko
Pred 3 rokmi
3
Problém s kotlom Viessmann Vitodens 100 26kw
Zdravim, vie mi niekto poradit ohladom problemu s kotlom Viessmann Vitodens 100. Kotol je napojeny …
henrieta_ikasovaf5
Pred 3 rokmi
10
Firma Roofs s.r.o - máte niekto skúsenosti?
Zdravim.Ma niekto skusenosti s firmou Roofs s.r.o zo Spisskeho Hrhova,jedna sa mi o krov plus prikr…
druto
Pred 3 rokmi
8
Zatekanie okolo komina rovna strecha
Ahojte, opetovne ziadam o radu, co moze sposobovat toto zatekanie. Dnes prebehla kontrola iskrovou…
dent
Pred 3 rokmi
10
Veľká kúpeľňa - dispozícia
Ahojte, chceme zväčšiť kupelnu na úkor skladu.. Toto je môj návrh, zmenili by ste niečo?
cerler
Pred 3 rokmi
21
Nika SDK alebo murovaná
Ahojte, chcel by som poradiť ako správne vytvoriť niku v kúpeľni v sprchovom kúte. Je lepšia z SDK …
marselino7
Pred 3 rokmi
1
Vyrovnanie podlahy - polystyrén, betón, dlažba
Ahojte, mám otázku. Čím vyrovnám podlahu najrýchlejšie a čo možno najlacnejšie? Jedná sa o podlah…
jan_mitrisin__drina
Pred 3 rokmi
4
Drobenie Betonu
Čo to znamená, že na povrchu sa mi drobí betón ? Bolo použité pri príprave betónu málo cementu. Bol…
jozefsv
Pred 3 rokmi
9
Kotol Viessmann 111W chladne voda
Zdravím, mám taký problem, mame doma dažďovú sprchu Grohe, pri sprchovaní sa postupne začne ochladz…
spikerhc
Pred 3 rokmi
21
Drevený nábytok
Po dlhšom čase som prišiel na chatu a hrôza s mojim dreveným nábytkom. Možno aj vplyvom vlhkosti, p…
jozohlavica
Pred 3 rokmi
1
Penetrak
Na jar budem maľovať dom z vonká aj z vnútra miestnosti. Teraz sa už začínam zaujímať najmä o penet…
jozohlavica
Pred 3 rokmi
3
Izolácia garážovej brány
prosím Vás potreboval by som poradiť ohľadom dodatočného zateplenia garážovej brány z vnútornej str…
duzu
Pred 3 rokmi
10
Sádrokartón
Ahoj Maloval som sádrokartón penetrácia a farba 3 vrstvy.... kúri sa na 20C . A v izbách sa nám vy…
juristbo
Pred 3 rokmi
1
2
53
Maximálna dĺžka hadíc u myčky
Ahojte. Máme na byte umývačku riadu Beko a plánujeme si kuchyňu na dome. Avšak narazil som na kompl…
dent
Pred 3 rokmi
7
Ste spokojní s rohovou sedaciou súpravou Niagara?
Ahoj, prosím ak má niekto z vas tuto sedaciu supravu Niagara latka šenil Diablo, chcem sa opytat ci…
dadula26
Pred 3 rokmi
1
2
51
Zateplenie strechy v chate
Dobry den Kupili sme chatu, Alpinku. Chceli sme zistit v akom stave je zateplenie strechy. Otvoril…
mellie111
Pred 3 rokmi
2
1
2
…
705
706
707
708
709
…