O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kúpa staršieho domu
Ahojte, Prišla som si pre radu resp skúsenosť niekoho,kto sa mozno riešil podobnú situáciu. Chceme…
vojtti
Pred 3 rokmi
14
Montaz okien - ako skontrolovat?
Zdravim, chcem sa spytat na co si dat pozor pri montazi okien. Okna mi montuju na komprimacnu/ko…
profistavbari
Pred 3 rokmi
18
Optimálna tvrdosť vody do podlahového kúrenia
Zdravim. Aka je optimalna tvrdost vody pre teplovodne podlahove kurenie?
shadowmilan
Pred 3 rokmi
1
2
34
Poter 1
Zdravím, je malo 4cm medzi polystyrénom a ytongom pod oknom na poter ide poter ešte na tu plastovú …
david_kristan
Pred 3 rokmi
7
Návrh detskej izby
Dobrý deň, prosím, je tu niekto, kto by vytvoril návrh zariadenia detskej izby? Je to maličká izba …
jan6872
Pred 3 rokmi
4
Baner na plot
Ahojte neviete niekto nahodou co vyjde baner na plot? na internete mi pidu tie ceny moc nizke anev…
jan6872
Pred 3 rokmi
6
Reťaz do motorovej pily
Dobry den, chcem si kupit retaz do motorovej pily a nasiel som takuto sadu: https://www.hsparts.sk/…
fericqo
Pred 3 rokmi
6
Trapezová strecha na dom
Ahojte, máme vyšší rodinný dom (prízemie, poschodie a obytné podkrovie). Strecha je sedlová. Ideme …
lukso88
Pred 3 rokmi
3
sponzor fóra
Podlahove kurenie
Prosim vas ako sa robia vstavane skrine ked je podlahove murenie? Viem ze pod by nemalo byt ale ked…
jblaze
Pred 3 rokmi
16
Predpríprava alarm/termostaty/video vrátnik
Ahojte, existuje nejaká možnosť urobiť predprípravu na alarm, na termostaty pre zónovú reguláciu be…
neutrino
Pred 3 rokmi
9
Samonosné drevené schody
Dobrý deň, viete mi poradiť niekoho na vyrobu samonosných schodov s dodaním v NMNV? ďa…
jano66
Pred 3 rokmi
4
Ako napojiť krbové kachle 150 na 200 komím
Dobrý deň, máme komín 200mm na boku steny, kachle budú mať dymovod 150. Kachle c…
wanttoknow
Pred 3 rokmi
5
Montáž Geberit
Zdravím vás,chcel by som sa opýtať či treba ešte podmurovať Geberit či stačí takto a sadrokartónom …
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
31
Dobrá stavebná firma alebo živnostníci v okoli Martina
Dobrý deň, chcem sa spýtať či neviete poradiť dáku solídnu firmu alebo majstrov čo majú dobrú robo…
branislav_brano
Pred 3 rokmi
1
Môže obec odkúpiť príjazdovú cestu?
Kúpili sme pozemok ku ktorému vedie príjazdová cesta,/ jedna parcela/ pozdlž ktorej sú 4 stavebné p…
cerler
Pred 3 rokmi
11
Vyspravenie okenných otvorov
Zdravim čoskoro mi budú osádzať okná na pásky a chcem sa spýtať čím bude najlepšie vyspraviť okenné…
dodok
Pred 3 rokmi
9
Kotúč na cirkulár
Dobry vecer.Potrebujem poradit.Chcem kupit kotuc na cirkular.Len tak som kukal po nete a nasiel som…
alik1986
Pred 3 rokmi
14
Statik, kontrolór stavby
Ahojte. Potrebovala by som kontakt na overeného kontrolóra stavby. Ide o rodinný dom pri Senci. Koľ…
babyfrog
Pred 3 rokmi
1
Plynove rozvody cena
Ahojte kolegovia, Zaujimal by ma vas nazor na CP za rozvody plynu v dome - cca 15m potrubia od tech…
dent
Pred 3 rokmi
4
Môže to byť prasknuté podlahové kúrenie ?
Zdravim , stretli ste sa už niekto s takýmto kruhom na anhydritovej podlahe ? Podlaha je vyliata už…
vladohe
Pred 3 rokmi
14
Poradíte znalca v Poprade?
Ahojte, hľadám spoľahlivého znalca v Poprade, možno aj pre dlhodobejšiu spoluprácu. Nejakých sme s…
bambulka79
Pred 3 rokmi
2
Zmena dodávateľa elektriny na rok 2022
Zdravim Tak pozeral som cenniky elektriny na buduci rok a ide to pekne hore. Momentalne som v E…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
67
Výmena starého poklopu na žumpe Trenčín
Zdravím, nepoznáte prosím vás niekoho kto by mi vymenil na žumpe starý hrdzavý poklop za nový aj s …
melouch
Pred 3 rokmi
1
Podkrovie - podlaha
Zdravím vás mám takú menšiu dilemu... Chcem si s priateľkou prerobiť podkrovie ale trápi ma podlaha…
76hindzi
Pred 3 rokmi
4
Firma na drevodom
Dobrý deň, prosím vás hľadám kvalitnú overenú firmu na drevodomy. Viete niekto odporučiť, s kým mát…
matus_turansky
Pred 3 rokmi
1
2
33
Dlazba Diton alebo Premac
Dobry den,rada by som poprosila o nazory,skusenosti ohladom dlazby Diton Kombi Capuccino/Intenso 6c…
csadi_marta
Pred 3 rokmi
1
Komu ste v Ziline prip. v okoli davali nacenovat krov?
Vedeli by ste mi prosim poradit niekoho na nacenenie krovu - Zilina a okolie? Momentalne nam naceni…
adzika
Pred 3 rokmi
3
Akú krytinu?
Ahojte prosím poraďte nám akú krytinu zvoliť na strechu, máme vysoký dom. Prízemie, poschodie a pod…
mellie111
Pred 3 rokmi
4
Projekt zahrady
Prosím vás vedeli by ste mi poradiť niekoho na projekt zahrady v prípade aj realizáciu. Sme v blízk…
dasena82
Pred 3 rokmi
2
Predaj bytu s nábytkom a dane
Dobrý deň, predal som byt aj s nábytkom. Jeho súpis bol súčasťou kúpnej zmluvy. Môžem náklady na t…
richto
Pred 3 rokmi
9
1
2
…
703
704
705
706
707
…