O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Právnik na stavebné právo
Dobrý deň, Zháňam šikovného právnika ktorý sa perfektne orientuje v stavebnom práve a územnom plán…
flyguru
Pred 3 rokmi
1
Dvere pre vstup do domu
Ahojte, boli by tieto dvere vhodne ako vstupne do domu? https://www.hornbach.sk/shop/Vchodove-plast…
svitokf
Pred 3 rokmi
16
Dve parcely E ale len jedna C
Dobrý deň. Chcel by som Vás požiadať o radu. Mám záujem o jeden pozemok ale je evidovaný na liste v…
chrobak7
Pred 3 rokmi
16
Beko pracka
Dobrý deň 😊 Stretal sa už niekto s tým,že nová práčka a nejde spustiť ?piatok nám došla napojili sm…
barbie888
Pred 3 rokmi
1
2
32
Prekrytie vchodových dverí
Ahojte.. Mohol by mi niekto ukázať ako ma prekrytie vchodových dverí a rámu?? Mam problém s vchodov…
ivakriss
Pred 3 rokmi
9
Podkrovie - striekaná izolácia
Ahojte, starší dom, obytné podkrovie na komplet prerábame aj s menenim strechy, bola nám ponúknutá …
jblaze
Pred 3 rokmi
7
Dt plot
Zdravím, koľko môže vyjsť plot z dt komplet vykop,zaliatie, dt a zaliatie dt. Dt budú 20ky a plot …
fenix8
Pred 3 rokmi
19
Aka pergola na terasu?
Dobrý deň, chcela by som poradit. Ideme riesit pergolu na terasu. Z 2 stran je dom a orientovana bu…
natalia_cepcekova
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
DOM za CENU BYTU - reálne skúsenosti
Plánujeme osloviť túto firmu na stavbu domčeka (+/- 100 m2) z PO a rád by som sa dozvedel o reálnyc…
pier
Pred 3 rokmi
8
Zasuvka na satelit
Zdravim chcem zapojit zasuvku na satelit a chcel by som vediet ze ked tam bude iba jeden koaxialny …
rebecca363
Pred 3 rokmi
14
Návrh záhradného domčeka + nejasnosti
Ahojte, chystám sa tento rok na stavbu záhradného domčeka a nakoľko je to moja prvá stavba podobné…
dada_boris
Pred 3 rokmi
2
Zateplenie rodinného domu na Orave
Dobrý deň, zaujímalo by ma, ako sa pohybujú ceny práce zateplenia rodinných domov za m2 (polystyrén…
misodk
Pred 3 rokmi
1
Akú vaňu vybrať?
Sme rozhodnutí že chceme smaltovanú vaňu rozmer 180x80 Kaldewei rozhodujeme sa medzi nasledujúcimi …
lalipo34
Pred 3 rokmi
7
Stavebný dozor pri kúpe domu od developera - áno / nie?
Dobrý deň, Mám záujem kúpiť dom od developera, ktorý stavia naraz cca 10 rodinných domov na jednej…
pastierik
Pred 3 rokmi
9
Náš Sen - od Základov.
Vedel by mi niekto orientačne vypočítať, koľko by ma stala realizácia základov a suterénu na novost…
sonau
Pred 3 rokmi
16
🚫 Oslovil Ťa profesionál alebo firma bez značky "PRO"?
🚫 Ahoj, oslovil Ťa profesionál alebo firma bez značky "PRO"? Daj nám o tom vedieť a pomôž nám dať …
lalipo34
Pred 3 rokmi
13
Nevysporiadany pozemok 3
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť alebo má niekto skúsenosť s tým že keď je nevysporiadany poz…
marekjahoda
Pred 3 rokmi
12
Aké vykurovanie bude najlepšie v tejto dobe?
Zdravím, kúpili sme prízemný byt v zateplenej tehlovej bytovke zo 60tych rokov. Kúri sa tam stále g…
sonau
Pred 3 rokmi
14
Prerobenie pristavby na obytnu -cena
Dobrý den prosim vas kto ste robili nieco podobne co vas vyslo prerobenie pristavby nato aby bola o…
pastierik
Pred 3 rokmi
4
Stôl na stolovu pilu
Pekný deň kúpil som pílu bosch gts 635-216 a chcem si urobiť k nemu stôl. Rozmery píly Hmotnosť: 22…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
3
Ako riešiť odpady a vodu
Ahojte všetci. Chcela by som sa opýtať, či je možné v byte premiestniť kuchyňu úplne inde-na druhú…
wyrky
Pred 3 rokmi
5
Čo je príčinou tejto poruchy Viessmann Vitodens 100 ?
Zdravím odborníkov i laikov, ale hlavne ľudí čo do tohto problému čo-to vidia, rozumejú a už mali …
kejla100
Pred 3 rokmi
5
Cim prilepit umyvadlo na dosku
Ahojte, prosim cim mam nalepit umyvadlo na dosku ? jedna sa o umyvadlo ktore bude v priestore, cize…
jblaze
Pred 3 rokmi
14
BETÓNOVÝ PLOT - maľovka
Ahojte, riešil už niekto ako upraviť výzor betónových panelov na plote prekrytím farbou? Ak áno tak…
neprd
Pred 3 rokmi
5
Chatka
Ahoj,chcela by som vas poprosit mate niekto postavenu chatku na malom pozemku 40m2...planujem posch…
jan_ludvik_frv
Pred 3 rokmi
5
Pomoc pri developmente
Zdravím Pred časom som začal s nejakým nákupom pozemkov plus som čo to podedil a chystám sa kúpiť..…
jaro222
Pred 3 rokmi
11
Aký veľký je rozdiel vlastností medzi obyčajným podlahovým a elastifikovaným EPS?
Dobrý deň, omylom nám na časti poschodia novostavby rodinného domu položili namiesto elastifikované…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
26
Elektrické kúrenie, radiatóry
Ahojte, máme možnosť kúpit dom. Stavba 10r, zateplená 5cm, Kvetoslavov. Avšak dosť sme sa zľakli el…
krkavcia_mater
Pred 3 rokmi
7
Vytýčenie stavby
dobrý deň, projekt je vypracovaný, vytýčenie stavby pred samotným začatím stavania, musí byť odborn…
rkorba
Pred 3 rokmi
2
Kúpa pozemku od suseda
Dobrý deň, mám otázku. Chceli by sme kúpiť pozemok od suseda, nepoznáme sa. Vlastní pozemok cez ce…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
21
1
2
…
701
702
703
704
705
…