O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vyjadrenie ŽSR
Pozdravujem Chcem rekonštruovať starší rd, ktorý z časti pôdorysu zasahuje do ochranného pásma žele…
cerler
Pred 3 rokmi
15
Terran Coppo Modena
Ahojte, nenájde sa niekto kto ma túto skridlu v nitrianskom okrese? Ďakujem.
gabriela09
Pred 3 rokmi
1
Látková pergola=látkový baldachýn
Ahojte, potrebujeme zatieniť zimnú záhradu nakoľko nám celý deň pečie slnko a je tam ako v sklennik…
natalia_cepcekova
Pred 3 rokmi
1
2
33
Dvojitá zásuvka výmena.
Zdravím. Prosím vás vedel by niekto poradiť ako zapojit novú dvojitú zásuvku. Keď sa pozriem na tu …
mimms
Pred 3 rokmi
10
Flaky v trávniku po zime
Dobrý deň, na našom pozemku bol na jeseň 2021 položený trávny koberec. Do zazimovania bol pravideln…
ejo07
Pred 3 rokmi
4
Praskajúca vinylová podlaha
ahojte mam otazku ohladne vinylovej podlahy. do celeho domu okrem kupelne, technickej a vchodu sme…
dent
Pred 3 rokmi
1
2
44
Skladba izolacneho trojskla pre dvere, HS portaly
Ahojte, aku skladbu izolacneho trojskla dat pre dvere, HS portaly? Pri dverach su uzke a vysoke s…
nameless_one
Pred 3 rokmi
3
Firma MT Systémy - vaše skúsenosti
Ahojte chcem sa spýtať či niekomu robila krov firma MT SYSTÉMY zo Žiliny. Máme záujem o ich služby …
pavol_lodnan
Pred 3 rokmi
13
sponzor fóra
Ako ukotviť drevený stĺpik?
Mňa by zaujímalo, ako pevne ukotviť takýto stĺpik, aby sa nevykýval. Nejaká závitová tyč a chemická…
jan45
Pred 3 rokmi
3
Americká chladnička na vodu
Chcem sa opýtať ti čo majú americkú chladničku aj s ľadom pripojená na vodu dávali ste extra prípoj…
raziel628
Pred 3 rokmi
3
Digestor kominnovy neviem sa rozhodnut
Prosim ktory je najlepsi . Digestor Bomann DU 668 G Bomann DU 773 Klarstein Balzac Silent 60 diges…
monika_gasparikova
Pred 3 rokmi
14
Zastupovanie v správnom konaní
Dobrý deň. Solnomocnili sme právničku na všetky úkony v konaní. Chcem sa spýtať, či môžem zasahovať…
m_kom
Pred 3 rokmi
4
Uprava pozemku- cena
Dobry den, chcela by som sa opytat, kolko cca stoji uprava terenu pred stavbou domu. Rata sa s odvo…
rkorba
Pred 3 rokmi
10
Stolár PP a okolie
Pozdravujem. Viete mi odporučiť dobrého stolára v meste Poprad a okolie. Jedna sa najmä o výrobu ku…
ivinqua
Pred 3 rokmi
1
Sudove "kalove" cerpadlo
Ahojte. U rodicov je dlhodoby problem so zatopenim vodomernej sachty. Sachta je pod urovnou blizk…
zita19
Pred 3 rokmi
5
Sieťka lepidlo v zime
Ahojte. Máme s manželom otázku. Je možné v takomto počasí keď je vonku -5 a vnútri 0 , dom nie je v…
jjanajj
Pred 3 rokmi
9
Aká je cena vypracovania kúpno predajnej zmluvy?
Ahojte, viete niekto koľko môže stáť vypracovanie kúpno predajnej zmluvy právnikom? Ďakujem. …
monika_vargova_baltesova
Pred 3 rokmi
1
2
52
Nivelacka pod kompozitnu podlahu?
Ahojte. Vie mi niekto poradit ci potrebujem znivelovat cementovy poter pod kompozitnu podlahu (komp…
zibrica
Pred 3 rokmi
2
Teplovodny krb
Ahojte, otazočka ohladom teplovodneho krbu som ešte len pred stavbou a zaujima ma ako pojdu rúry z …
duzu
Pred 3 rokmi
31
Ako vyriešiť problém s práčkou? Počas prania skáče.
nedavno mi zapojili pracku gorenje do 5kg, prve pranie som dala na prazdno na 90 stupnov nech sa pr…
duzu
Pred 3 rokmi
30
Plesen??
Prosim vas o pomoc alebo radu prestahovali sme sa do bytu, byvame cxa 2 mesiace na linke mame zatia…
anjelik195
Pred 3 rokmi
12
Cyprus lawsonov ivonne
Máte niekto živý plot z cyprus lawsonov ivonne? Aké sú vaše skúsenosti, spokojnost? Budem vďačná aj…
diana_melicharek
Pred 3 rokmi
1
Prepáskovanie
Ahojte, viete mi vysvetliť ako sa robí prepaskovanie keď chcem dávať 2 rôzne farby na fasádu??
marek_regina
Pred 3 rokmi
1
CYKY-J 5X10 alebo 5x16?
Zdravim, ako hlavny kabel od skrine k domu dat 5x10 alebo radsej 5x16? Dom bude od skrinky vzdialen…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
81
Pozemok vo vlastníctve SR
Ahojte, máte niekto osobnú skúsenosť alebo viete mi poradiť ako by sa dal kúpiť pozemok vo vlastníc…
pozemky123
Pred 3 rokmi
8
Znalecky posudok na pracku
Dobry den, mame pracku whirpool ktora robi mastne skvrny na pradle. Problem sa zacal objavovat cca …
brnkinka
Pred 3 rokmi
14
Kuchyne Dan Kuchen Poprad alebo Liptovsky Mikulas?
Dobry den. Je tu niekto kto bral kuchynu z niektoreho z tychto studii? Potesi akakolvek recenzia. P…
saffo_peter
Pred 3 rokmi
8
Právnik na stavebné právo
Dobrý deň, Zháňam šikovného právnika ktorý sa perfektne orientuje v stavebnom práve a územnom plán…
flyguru
Pred 3 rokmi
1
Dvere pre vstup do domu
Ahojte, boli by tieto dvere vhodne ako vstupne do domu? https://www.hornbach.sk/shop/Vchodove-plast…
svitokf
Pred 3 rokmi
16
Dve parcely E ale len jedna C
Dobrý deň. Chcel by som Vás požiadať o radu. Mám záujem o jeden pozemok ale je evidovaný na liste v…
chrobak7
Pred 3 rokmi
16
1
2
…
700
701
702
703
704
…