Plesen??

Prosim vas o pomoc alebo radu prestahovali sme sa do bytu, byvame cxa 2 mesiace na linke mame zatial foliu.., kedze úchytky sa budu ešte montovat.. zvnutra skriniek sa nam urobili taketo smuhy.., strop je sadrokarton.., linka po strop.. nemate niekto skúsenosť s niečím takymto?
Odpovedať
ahoj, ked to ovonias, smrdi to? plesen ma svoj charakteristicky zapach
Odpovedať
@anjelik195 linku ste po montazi vyumyvali? Ak nie tak to bude vyrobne znecistenie a nachytal sa na to prach.
Odpovedať
Profilova fotka
Vacsinou ked su dvierka foliovane ta zadna strana .. vnutorna .. je zaspinena z vyroby takymmastnym povlakom a ten treba umyt na to sa lepi prach ci uz z vyroby alebo z domacnoati a ten moze zosednut a takto vyzerat. Ako pise predo mnou poriadne umyt. PS tak ako pri novom aute kupis krasne a su miesta kde sa enormne spini a tam je ten povlak co to na seba lepii.
Odpovedať
Nie je to plesen, je to prach.
Odpovedať
Podľa mňa to stačí len poriadne vypucovať. Nevidím dôvod, že prečo by to mala byť pleseň, ak by aj bola, tak by to inak vyzeralo.
Odpovedať
Mne to tiež nepríde ako pleseň, proste to treba poriadne umyť. Príde mi to miestami ako keby to niekto umýval ale troška odflákol🙂))
Odpovedať
to nie je mozne aby to bola plesen aby to tak rychlo vzniklo, to vobec nie, to si nemyslim, ale teda prach, ono tiez sme mali znecistenu linku od prachu ked ju namontovali a aj ked som ju umyla tak po troske som este neponachadzala, cize zo zaciatku som ju ozaj castejsie umyvala 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
taketo sa robieva aj nam tym ze sa tam "obtiera" riad a podobne, mame ale tmavsiu linku takze to az tak nevidno.
Odpovedať
Takže tym co tvrdia, ze to treba vyumyvat poriadne, ledva to ide dole techn. cisticom. od stolara.. nicim to nejde dole.. takze to budeme reklamovať u vyrobcu.., nech definuje, cim to dat dole..
Odpovedať
@anjelik195 Takže keď ste sa nasťahovali, to bolo čisté a po nejakom čase (ako dlhom?) sa toto vytvorilo? Alebo to tam bolo od začiatku? Ak by to bola pleseň, treba skúsiť postriekať to savom, Ak to vybledne, či zmizne, mohla by to byť nejaká pleseň. Ale len takto z obrázkov bez poznania súvislostí sa ťažko zisťuje pôvod či zdroj tých fľakov. Mne to príde ako v tom vtipe: V čierno-čiernom lese čierno - čierny chlap príde k druhému čierno-čiernemu chlapovi, ktorý stojí pri ohni a takto mu hovorí: "Váňa, už by si mohol prestať páliť tie pneumatiky."
Odpovedať
Takze, vysledok takyto vraj je to od sviečky, ked sa dala dole fólia, ten povrch bol staticky nabitý, ja sviecky milujem, vzdy nejaka hori v kuchyni.. klasicke tie glade, brise, ze vraj ten dym a chemikálie z nej sa na to uchytili. Horsie je, ze to nejde očistiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?