O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Stavba - nulova hotovost
Zdravím. Mám taký problém. Chceme stavať montovaný dom. Máme pozemok. Peniaze by sme mali teoretick…
jblaze
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
79
Akú kvalitnú rozkladaciu sedačku na spanie?
Chcela by som poprosit o radu...kupujem 1-izbovy byt a potrebujem don zohnat rozkladaciu sedacku, k…
sonidloo
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
67
Tepelne cerpadlo mountfield alebo ine
Ahojte rozhodujem sa pred kupou medzi dvoma tep. cerpadlami Mountfield azure 8kw typ PASRW resp a…
fox0903
Pred 3 rokmi
2
Pozemok v intravilane cesta z pohladu cestarov extravilan
Prosim Vas vie mi niekro poradit. Mam C pozemok v intravilane pri ceste, kt z pohladu cestarov je e…
petersd
Pred 3 rokmi
5
Tip na rezanie ytongu
Zdravíčko , majstri vedeli by ste mi poradiť nejaké plátky do chvostovky ktoré by nemali problém s …
purplesticks
Pred 3 rokmi
31
Rigid SPC Vinyl Click Floor vs Egger DESIGN GreenTec
Dobrý deň, chcel by som sa opytat, ci ma niekto skusenost s jednou z tychto podlah. Chceli by sme j…
filipchr
Pred 3 rokmi
1
Aká je západná terasa?
Ahojte:) vsetci, máte niekto skúsenosť so západnou terasou??Bude sa na nu vychadzat z kuchyne(SZ) p…
markfani
Pred 3 rokmi
1
2
41
Zvyšovanie poplatkov za Skylink
Ahojte! Pred časom mi prišiel liebes Brief od spoločnosti Skylink aj s faktúrou a poplatkom za bud.…
drslavino
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
8
9
260
sponzor fóra
Plastová stojatá žumpa 10m3
Dobrý deň, máte niekto skúsenosť s plastovou stojatou žumpou? Kvôli zlému prístupu na pozemok nedo…
balazovaivet
Pred 3 rokmi
11
Tepelné čerpadlo so zemným kolektorom - realizácia
Ahojte, v projekte RD mame riesenie kureni s TC zem - voda (plosny zemny kolektor). Riesim momenta…
vilo38547
Pred 3 rokmi
7
Akú značku krbovej vložky kúpiť?
Mame novostavbu a pomaly zaciname riesit krb, neviete niekto poradit po akych znackach krbovych vlo…
nemcek
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
11
12
345
Kurenie - krycie listy plastohlinik. rozvodov
Zdarvím, Máte niekto skúsenosti s krycými lištami plastohliíkových rúrok na kúrenie? Ďakujem vopr…
hejmore
Pred 3 rokmi
3
Čistička
Zdravím, odkiaľ ste kupovali čističku Košice ?
wolodymyr
Pred 3 rokmi
3
Ako zdvihnut podlahu v garazi
Ahojte, mame hotovu ZB dosku pre garaz no zistili sme ze od zahrady je teren postatne vyssie ako v …
wolodymyr
Pred 3 rokmi
4
Preoranie pozemku
na koho sa mám obrátiť, ak potrebujem väčší pozemok preorať, zjemniť pôdu, nie sme obci, nikto naok…
jennybv
Pred 3 rokmi
8
Väzníková strecha - LAD plus alebo Kasper?
Dobry den, dostal som cenovu ponuku od 6 firiem - LAD plus a Kasper su cenovo najvyhodnejsie. Ma ni…
tomtak
Pred 3 rokmi
24
Prepadnuty projekt domu a prietavba
Ahojte. Vie mi niekto poradiť ako postupovať ak máme projekt na RD, ktorý je už prepadnutý (po term…
proletar64
Pred 3 rokmi
2
Suchy vzduch v dome
Ahojte. Vacsina ma problem s vlhkostou a plesnami u mna je kus opacny. v zime mavam v spalni hrozn…
ruren
Pred 3 rokmi
1
2
36
Kolaudacia 1
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či pri kolaudácii rod.domu spadá ku kolaudácii i vybetónovaná plocha dv…
31silvia12
Pred 3 rokmi
3
Sprchove zasteny
Dobry den,ma niekto skusenosti z firmou interiersklo dunajska streda? Vdaka.
jjaannoo
Pred 3 rokmi
4
Daň z prenájmu nehnuteľnosti - aké výdavky môžem započítať?
Zdravím, som fyzická osoba, vlastním byt, na ktorom potrebujem podať daňové priznanie z prenájmu a …
gabriel1841
Pred 3 rokmi
1
Rekonštrukcia starých podláh s použitím penového skla
Uz dlhsiu dobu riesim ako co najrychlejsie a najekonomickejsie poriesit podlahy. Sucasny stav : sta…
tartare
Pred 3 rokmi
1
2
33
Predschvalena hypo ČSOB a dom, ktorý sa ešte len stavia
Ahojte, prosím Vás máte niekto skúsenosť s predschvalenou hypo na neurčitú nehnuteľnosť s tým, že d…
andreah25
Pred 3 rokmi
10
Realitka podala žiadosť o SP skôr
Zdravím, kúpili sme stavebný pozemok na ktorom plánujeme tento rok začať stavať. Vedľajší pozemo…
doritt
Pred 3 rokmi
11
Podklad pod plavajucou podlahou sa hýbe
Ahojte. potrebovala by som poradit. Rekonstruujeme starsi dom, v ktorom su krive plavajuce podlahy.…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
SP Garden a ine
Zdravim, chcem sa spýtať, ma niekto skúsenosti s firmou SP Garden (https://www.sp-garden.sk/produkt…
hockto
Pred 3 rokmi
19
Rekuperácia DAPHNE2 Comfort 300 skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosť s touto rekuperačnou jednotkou? DAPHNE2 Comfort 300, prípadne niekto …
ashe
Pred 3 rokmi
1
Pripojkyy
Dobrý večer prajem :slight_smile: Chcem sa spýtať, je potrebné si podať ohlásenie drobnej stavby ak…
katarina122
Pred 3 rokmi
4
Odvedenie vody z pozemku
Dobry vecer prajem, chcel by som pomaly pripravit pozemok na „stavbu“, minuly rok sa nam podarilo s…
jakub199
Pred 3 rokmi
21
Ako zistím či môžem využívať polnú cestu k pozemku?
dobry vecer, nasli sme si pozemok 30x50m ale pristupova cesta je iba polna, ing. siete su 70-100me…
ibauer
Pred 3 rokmi
1
2
37
1
2
…
702
703
704
705