Väzníková strecha - LAD plus alebo Kasper?

Profilova fotka
Dobry den, dostal som cenovu ponuku od 6 firiem - LAD plus a Kasper su cenovo najvyhodnejsie. Ma niekto skusenosti s tymito firmami? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
*dostala
Odpovedať
Aj mna by celkom zaujimalo toto tema kedze Kasper je nie len najlacnejsia ponuka co mam ale momentalne asi jedina firma,ktora mi dokaze bezproblemov odpovedat na vsetky otazky co mam.
Odpovedať
Profilova fotka
@slovakboy83 presne tak
Odpovedať
Mám väzník od Kasperu a bol som spokojní s dodaním a aj s montážou. Zatial neviem posúdiť dlhodobejší skúsenosť väzník mám cca pol roka.
Odpovedať
Ja som pocul rozne nazory na nich ale vatcsinou to bolo skorej na partie co to montovali.Ale myslim,ze ak si to clovek postrazi tak sa aj to da dobre zvladnut..Cenovo myslim,ze su najlepsi co sa tyka kvality prevedenia. Su aj lacnejsi ale zase ta kvalita je pochybna.Beriem to tak,ze znamejsie firmy si skorej uctuju za znacku a nie za vyrobok. Ako som pisal ale hore co sa tyka zaujmu o zakaznika Kasper u mna Topka.Poradia,spytaju sa,odporucia a nevolaju zbytocne kazdy 2 den ci som sa uz rozhodol ci vezmem od nic alebo nie. Oproti Kon-trussu cena nizsia na mojej streche o 3000e co je uz celkom poznatelny rozdiel.
Odpovedať
Profilova fotka
@slovakboy83 už majú vlastných montážnikov. Oproti Kon-truss/Timberman/Belatti cena je nizsia na nasej streche o 3250€. A Kasper je najvacsi vyrobca vaznikov v CZ. Ale napriek tomu neviem koho si mam vybrat...
Odpovedať
@tonick33 Hej podobna dilema ale ak uz maju svojich chlapov na pracu a ta cena je taka aka je pravdepodobne si ich vyberiem. Za tie uspory uz mam skridlu na 3/4 strechy. Mozno by bolo idealne preskumat cesku modrustrechu. Tam bude asi aj viacej info
Odpovedať
Ja mám dobrú skúsenosť s Techwood-om. V mojom prípade najvýhodnejšia cena a tiež mali svojích montážnikov. Bolo to však cca 1,5 roka dozadu.
Odpovedať
@tonick33 nam robil kon-truss najprv som mal dohodnutý LAD-plus no partiu som si mal zohnat sam tak som zobral kon-truss vyborna komunikacia, praca urobená 3 dni pred dohodnutým termínom, cena porovnatelna s ostatnými, dodali vlastnú partiu aj žeriav si zabezpečili sami, a dostal som od nich aj zlavu na fúkané drevovlakno od firmy Tepore. bol som bez starosti fotky strechy v mojom albume.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Vybrali sme Kasper. Uplna spokojnost. Uhradili sme zalohu a za 2 tyzdne mame hotovu strechu. Maju vlastnych montaznikov, vlastny zeriav (ine firmy nemaju), dobra cena, super komunikacia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@tonick33 prosím vás koľko m2 ste mali plochu strechy ?
Odpovedať
Profilova fotka
@adiso 320m2
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tonick33 ak sa môžem spýtať aká bola cena od Kasperu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@tonick33 prosím ta aj vám pokladali krytinu a robili aj latovanie? Môžeš odpovedať aj do správy
Odpovedať
@peto2 kolko si platil za fukanu izolaciu? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@zmajoritka ahoj, u nas robili len vaznik.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@tonick33 na základe vášho príspevku som sa rozhodla zvoliť firmu Kasper a musím s vami súhlasiť. Výborná cena, super komunikácia a kvalitne odvedená práca.
Odpovedať
Profilova fotka
som rada ze aj vy mate take skusenosti 🙂
Odpovedať
tiez sme si dali robit vaznik od Kaspera a bol som spokojny, cena a vykon prace nad moje ocakavania.
Odpovedať
@adriana_mo tiež máme väzník od Kasper a musím s vami súhlasiť. Veľmi dobre sa s nimi komunikovalo a dali nám aj najlepšiu ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
KATEGÓRIE NAJNOVŠIE DISKUSIE KDE SA DISKUTUJE KAM SOM PRISPEL SLEDOVANÉ DISKUSIE SÚKROMNÉ DISKUSIE VÄZNIKOVÝ KROV KASPER Fórum Strecha 39 sek 0 0 1 Martin Tretina Pri výbere väzníkoveho krovu som postupoval asi ako každý. 🙂 spravil som si prieskum trhu čo sa týka kvality a ceny. Najlepšie mi vyšiel KAPSERZ TECHWOOD a KONTRAKTING. Intuícia mi povedala nech sa rozhodnem pre KASPERA /aj vďaka bezproblémovej a ústretovej komunikácií/ čo sa neskôr ukázalo ako veľká chyba. Realizácia prebiehala v mesiaci júl/2020. Využil som aj možnosť dopravy s následným osadením krovu /Auto s rukou/ Čas príchodu auta bol naplánovaný na 8,00 s tým že partia mala prísť o hodinu skôr, až si stihne všetko nachystať. Opak bol pravdou. Auto na stavbe bolo o pol 8, a partie akože tesárov prišla o hodinu neskôr. Auto neštartovalo, zložilo prvé bremená a čo nastalo potom mi vyrazilo dych. Páni sa išli naranajkovať - samozrejme že mi bežal čas za auto s rukou - cca 45 - 50€/hod. No ich to samozrejme nezaujímalo. Chlapci sa zobrali o15,00hod. domov, že to na ďalší deň dokončia. Na ďalší deň to samozrejme dokončili a prišlo prevzatie diela. Ešte predtým som prizval pána kt. mi strechu pokrýval a ten sa zhrozil. /okolí pravdepodobne lepšieho majstra nenájdete/. Pred odovzdaním diela mi pomohol napísať nedostatky, kt. žiadal napraviť: 1. Poprosím na väzníku doplniť všetky naležitosti kt. obsahuje technická správa. 2. DETAIL V.2 - počet konvexných klincov na dosku /20ks/ - je ich tam ledva 8... 3. DETAIL Z - ztúženie radových diagonál väzníkov latami 60/40 viď detail Z /tak ako to je v technickej správe / Strechár sa stale nestotožňuje s prevedením a detailami kt. podľa neho majú jednoznačne vplyv na statiku a tak mi navrhol zaplatiť si nezávislý posudok od statika s firmy kontrakting, p. Kaveckého - samozrejme po opravení odfláknutých detailov -/ určite by to bolo lepšie vidieť osobne/ Odpoveď: Rada by som sa vyjadrila k nedostatkom a Vašim otázkam vyplývajúcich z fotografií. V súčasnosti je drevená konštrukcia funkčná, statická funkcia nie je narušená. Na základe telefonátu s pánom Uherčíkom Vám vypisujem dohodnuté úpravy: - Doplnenie klinov na väzníky T03 Doplnenie príložiek – vytvorenie prebiehajúcich horných pásov Úprava prípojov na väzníkoch T03 ( pozinkovaný zavetrovací plech BV/ZP) Preklincovanie Úprava väzníka V05 a V08 príložkou Prepojenie medzier medzi nárožnými väzníkmi a valbovými námetkami 2 kusmi drevoskrutkami 6,0120 mm. chlapci z KASPERA prišli, ponadavali, akože opravili a či mi to nespadne na hlavu, ukáže až čas. No minimálne po 3 mesiacoch mi začala výrazne praskať väznica, kt. mi museli opäť prísť unadávaný chlapci z KASPERA opraviť. V prílohe prikladám fotografie detailov. 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, ja som si tiež dal pred pár mesiacmi robiť väzník u firmy Kasper a ja som spokojný. Tiež som mal viac ponúk a ta z Kasper bola najvýhodnejšia. Aj najlepšia komunikácia, mne ako človeku čo o takýchto veciach neviem nič, bez problémov všetko vysvetlili, aj keď som volal, všetky otázky mi pán Zadrabaj z Kasperu zodpovedal. Taktiež sa mi páčilo, že na rozdiel od ľudí z inej firmy neohovaral konkurenciu a jednal férovo. Tiež som si nebol najprv istý po niektorých recenziách čo som tu na nich videl, ale pán z Kasperu mi všetky otázky priamo a úprimne zodpovedal. Sľúbil, že mi pošle najlepších montérov čo asi poslal, lebo potom som si dal strechu obzrieť strechárom čo mi dával krytinu a povedal, že je to dobre spravené. Tiež mi ľudia čo robia strechy poradili, nech nedávam väčšie medzery medzi väzníkom ako 90 cm (vraj sa potom môže prehýbať latovka keď sa tam uloží škridla) - tak na tom som trval pri plánovaní projektu. Za auto s rukou som nič zvlášť neplatil vyložili úplne bez problémov. Montéri vyzerali že sa naozaj vyznajú. Pred montážou mi firma spravila projekt, poslali mi ho na schválenie, po montáži sme si to spolu prebrali. Každopádne ja som mal dobrú skúsenosť. Chcel som dať recenziu aj skôr, no nejako som sa k tomu nedostal 😁 Pripájam aj foto.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?