Plastová stojatá žumpa 10m3

Dobrý deň, máte niekto skúsenosť s plastovou stojatou žumpou? Kvôli zlému prístupu na pozemok nedokážem osadiť betónovú žumpu.
Odpovedať
Profilova fotka
musíte sa zariadiť podľa terénu. ak je to vo svahu, treba od výkopu odviesť drenáž a vyviesť na terén pre stály odtok. Betonový podklad je dobrý ale aj tak treba dno klásť na vrstvu piesku. Al eradšej by som dal septik 3 m3 a robil KČOV.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme plastovú. A veruveľké problémy sme mali. Najprv bola hranatá žumpa , vraj samonosná Firma, čo stavala dom … vykopali jamu, šuchli tam tú žumpu a na druhý deň už žumoa vyšla hore , vytlačila ju spodná voda . Som ich upozorňovala, že máme vysokú spodnú vodu , vraj nebojte sa paninko my vieme čo robíme. Aby teda ,, zabránili výtlaku žumpy spodnou vodou ,, zaliali ju zvrchu betónom . Na spodok ani platňu ani obsyp z boku , vraj samonosná tak netreba. Po prvom vybratí obsahu žumpárom sa celá žumpa zbokov dovnútra doslovne vcucla , zborila. Sme reklamovali. No mali čo robiť vybrať to von, lebo tam bol ten betón . Priviezli potom oválnu vystuženú vnútri a už ju osadili ako mali. Pripájam pár fotiek Najprv tej hranatej , a potom osadenie tej oválnej . Teraz je všetko v poriadku Ale nervy boli riadne Zahrada vyzerala ako povýbuchu . Veď posúďte sám..
Odpovedať
Profilova fotka
No omylom som tam klikla aj fotku z dovolenky . Nejde mi to vymazať 🙈 To si nevšímajte.A fotka č 2 mala byť 3. A najprv má byť fotka kde je tá oválna žumoa obsypaná štrkom až potom betón . Neviem to upraviť sa to poprehadzovalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Našla som túto stránku Tu je to pekne vysvetlené . Neviem , či je rozdiel pri stojacej a oválnej ako máme my. Ale určite obsypať a nie len vložiť do jamy. Aby ste nedopadli ako my https://www.mirosep.sk/usadenie-jimok...
Odpovedať
Profilova fotka
Foto z dovolenky je zaujimave spestrenie temy ... pobavilo 🤣
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr No mala by byť možnosť zmazať foto, ak sa niekto pomýli🤷‍♀️🙃
Odpovedať
@kuratko22222 viacej fotiek z dovolenky nemas? ^^
Odpovedať
Profilova fotka
@tom329 😛😛😛
Odpovedať
Profilova fotka
@misodk mal som takú a radšej nie, tiež mi ju celu pokročilo,predávajú aj plastové s vnútorným vystužením takú som dal potom a obetónoval.
Odpovedať
Odporúčam túto s výstuhami. Výroba Slovensko v Hlohovci pridávam kontakt na predajcu 0903572985
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?