O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Firma na zimnú záhradu
S ktorou firmou, ktorá realizovala zimnú záhradu ste boli spokojní? Čomu sa treba vyvarovať?
frantisek_jursa
Pred 3 rokmi
3
Gerflor - vinyl
Dobrý deň, máte prosím niekto vinylovú podlahu s textilnou podložkou - Gerflor? Radi by sme tuto po…
mirinnkaa
Pred 3 rokmi
2
Akú kvalitnú vinylovú podlahu?
Rozhodli sme sa pre vinylovú podlahu na chodbu,kuchyňu a predsieň.Chcela by som poprosiť či nemáte …
mirinnkaa
Pred 3 rokmi
24
Garážové dvere z garáže priamo do interiéru
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o foto dverí z garáže do interiéru (bez prechodu cez technickú m…
miso555
Pred 3 rokmi
3
Bezbarierovy vstup na loggiu v panelovom byte
Dobrý deň, prosím o rady a skusenosti, či sa dá vyriešiť bezbarierový vstup na balkon v byte, alebo…
nelinka2009
Pred 3 rokmi
1
Smart home ZigBee
Dobrý deň. Dokáže centrálna jednotka napr.: Silvercrest /od Lidlu/, komunikovať skrz protokol ZigBe…
juraj15
Pred 3 rokmi
5
Rozdelenie pozemku - darovanie 0,5m dookola aby sa stal moj sused
Ahojte prikladám obrázok k lepšiemu pochopeniu. Vlastním pozemok, chcem ho rozdeliť a zadnú časť s …
petersd
Pred 3 rokmi
21
Priznané trámy aj sadrokartón- ako dať parozábranu a izoláciu
Ahojte, mám v dome v obývačke plus kuchyni priznané trámy, na zvyšku domu bude sadrokartón. Hore v …
palo18
Pred 3 rokmi
7
sponzor fóra
Ischody.sk
Zdravím Prosím Vás je tu niekto kto si daval robiť schody od firmy ischody.sk?alebo ci niekoho nepo…
kejsina233
Pred 3 rokmi
1
Farbenie nábytku
Prosím viete poradiť farbu, ktorá by držala na tomto nábytku? Chceme nafarbit starý nábytok . Slova…
pastierik
Pred 3 rokmi
4
Firmy na zateplenie domu Trenčín / Dubnica nad Váhom - referencie
Zdravím, podelili by ste sa o kvalitné referencie na firmy ohľadne zateplenia? Ide mi hlavne o kval…
karol77
Pred 3 rokmi
1
Znalecky posudok - vyska poistneho
Takze kupil som byt za 70 000€. Teraz si idem vybavit hypoteku na rekonstrukciu v CSOB. Takze potre…
otazkafoto
Pred 3 rokmi
22
Futon
Dobry den, je niekde mozne si v Bratislave,pripadne v okoli vyskusat tradicne futony,nikdy som na t…
daniel_lestak
Pred 3 rokmi
1
Hľadáme majstrov na dokončenie priečok a vytvorenie otvorov na okná
Dobrý deň, Hľadáme na stavbu do Mostu pri Bratislave murárov na dostavanie priečok a pripravenie ot…
peter_komenda
Pred 3 rokmi
1
Ističová skriňa, prúdový chránič, 4 žilový prívod
Dobrý deň, potreboval by aom sa poradiť o zapojení ističovej skrine na 4 žilový prívodný kábel. Pre…
zmrzlina_sk
Pred 3 rokmi
1
2
51
Loxone a jablotron
Máte niekto skúsenosť s pripojením loxone na jablotorn? Jedná sa mi o snímače pohybu. Je tam nejak…
marianjanicek
Pred 3 rokmi
6
Projektant - cestná komunikácia / príjazdová cesta
Ahoj Modráci, viete o niekom kto projektuje príjazdové cesty - projektant ktorý sa zaoberá cestným…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
1
Betónový plot - Nitra okolie
Ahoj Modráci, prosím vás niekto nejaké skúsenosti s dobrou firmou / partiou ktorá robí betónové pl…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
3
Pozot na stránky niveláky.sk, striekaciezariadenia.sk, rotacnelasery.sk!!!!! !
Dajte si pozor na nivelaky.sk, striekaciezariadenia.sk a ich podvodné internetové stránky. Predávaj…
frantisek0000
Pred 3 rokmi
1
Kotvenie prístrešku cez polystyren
Ahojte, prosím vás o radu. Mame zateplene polystyrénom 200 mm a chceme pristaviť prístrešok nad ter…
palo18
Pred 3 rokmi
9
Bremeno na dom , bez pozemku
Ahojte, dá sa založiť iba dom bez pozemku? (Pozemok s našim predkúpnym právom) Máte s tým niekto sk…
andreah25
Pred 3 rokmi
7
Predokenne zaluzie s co najmensim boxom
Ahojte, neviete prosim poradit, ktore exterierove zaluzie maju co najmensi rolovaci box? Ideme meni…
loksiklubos
Pred 3 rokmi
5
Aqara modul
Ahojte. Vedel by mi prosím niekto poradiť ako zapojiť tento modul na schodiskovy vypínač? Pod vypín…
mato86
Pred 3 rokmi
1
Najvhodnejší projekt a umiestnenie na pozemok(prosba o radu)
Ahojte, prišiel som si po radu skúsenejších, chcel by som sa spýtať ktorý projek (tvar domu) by b…
zuzana838
Pred 3 rokmi
24
Valbicka - aku ma mat funkciu?
Na mnohych domoch je ackova strecha na spici ukoncena takou malou valbou, asi 1m. Ma nejaku funkciu…
bpe
Pred 3 rokmi
1
Ako elegantne zakrit kotol v strede domu
Ahojte, Rada by som vas poprosila o radu, ci napad, ako elegantne zakrit nestastnu kuticu s kotlom …
bigjamajko
Pred 3 rokmi
7
Zosekanie ytongu
Zdravím, potreboval by som pomôcť dalo by sa zosekat z prvej rady ytongu zo 450 urobiť 375 ako je n…
tom329
Pred 3 rokmi
13
Gre pacific
Ahojte, má niekto bazén gre pacific? Ste spokojní? Aké Schodiky k nemu mate a akú povrchovú úpravu …
ivanka89
Pred 3 rokmi
1
Poskriabane hliníkové dvere
Poskriabane hliníkové dvere dajú sa nejako zachrániť. Zistila som ich a na niektorých miestach akob…
darina_f
Pred 3 rokmi
4
Bločky za materiál
Ahojte, chcela by som sa spýtať svokre vodár prerábal a keď sa ho spýtala na cenu materiálu či by j…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
18
1
2
…
698
699
700
701
702
…