O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zvuková izolácia na podlahu
Viete mi poradit nejaku ucinnu zvukovu izolaciu na podlahu?
stefanby
Pred 3 rokmi
14
Brana od Elmaru
Zdravim. Mate uz niekto osobnu skusenost s touto branou (Elmar Porto)? Som pocul, ze pri silnejsom …
lucosina101
Pred 3 rokmi
11
Plyn - stredotlak
Ahojte, mal by som takú otázku. Potrebujem potiahnuť k objektu plyn - stredotlak. Podľa toho čo som…
daralbajda
Pred 3 rokmi
6
Poter polievat
Caute. Piatok (5 dni dozadu ) mi robili cementovy poter . je potrebne ho polievat ? Nezda sa mi, ze…
jblaze
Pred 3 rokmi
13
Dražkovač do porbetonu Žilina
Zdravim neviete o nejakom obchode kde by predávali toto náradie v Žiline ? Potreboval by som na zaj…
kejsix
Pred 3 rokmi
8
Lindab Click-Elite
Ahojte, máte nikto skúsenosť so strešnou krytinou od Lindabu Click-Elite? Je to dobrá krytina?
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
2
Zateplenie Stropu
Zdravím potreboval by som poradiť, zatepľujem väzníkový strop 3x15 cm minerálnou vlnou. Prvú vrstvu…
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
4
Drobenie pôdy - územný plán
Pekný podvečer všetkým čitateľom, Vzniknutá situácia - pozemok A obecná cesta, pozemok B moj pozem…
marsdm
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Tyče na záves a sadrokatrón
Dobry den, mam mozno banalnu otazku, ale nie som skuseny v tomto ... Pri rekonstrukcii domu sme zn…
marcel714
Pred 3 rokmi
10
Dimenzovanie potrubia rozvodu kurenia
Zdravim, ak je tu niekto znaly tak potreboval by som poradit ohladom rozvodu kurenia. Konkretne aky…
durim
Pred 3 rokmi
14
Vsakovanie vody z COV
Dobry den, Kupil som RD nedavno v obci kde nie je kanalizacia. Predchadzajuci majitel nainstaloval …
jan45
Pred 3 rokmi
28
Čistenie klimatizácie
Chcel by som sa opýtať, čo zahŕňa čistenie klimatizácie. Pracovník, ktorý nám ju montoval povedal, …
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
5
Kam so slanou vodou
Damy a pani potreboval by som poradit, musim na osadlost nainstalovat ecomix Fe,Mn) na vodu zo stud…
cmelor
Pred 3 rokmi
7
Mám projekt na dom od známeho môžem ho využiť
Dobrý večer Prosím vás o radu Známa mi poskytla svoj projekt na dom je kompletne vypracovaný A nám…
jamur
Pred 3 rokmi
13
Hlučná vodovodná batéria - Mexen
Ahojte, nedávno sme menili vodovodnú batériu za Mexen Alfa na dosku a je strašné hlučná, už pri sla…
timea59
Pred 3 rokmi
14
Súhlas správcu
Zdravím, chystáme sa na rekonštrukciu bytu a súčasťou je aj vymurovanie bytového jadra so zmenou di…
jergusvav
Pred 3 rokmi
30
Stavba slameneho domu svojpomocne
Dobry den.Rozhodli sme sa s priatelkou postavit si svojpomocne slameny dom na Vychodnom Slovensku p…
lukas_kiciny
Pred 3 rokmi
1
Orech sliezsky
Dobrý deň chcem sa opýtať či sa niekomu nezvýšilo pár dosiek podlahy z Diego orech sliezsky Dynamic…
mato001
Pred 3 rokmi
2
Prerabka jadra - cena
Ahojte, ideme kupovať byt a síce ma bytové jadro prerobené, murované, chceme si ho zväčšiť a teda k…
doddy8
Pred 3 rokmi
6
Cena za pojekt zahrady a okolia domu
Ahojte, prosim, kolko vas priblizne stal projekt na zahradu + "rozkreslenie" okolia domu od brany …
monika_psitekova
Pred 3 rokmi
1
Závesy
Dobrý deň, zaujímalo by ma či mate niekto v závesoch olovenú šnuru ako ťažitko.
kasmo
Pred 3 rokmi
1
Dilatacia a dlažba
Ahojte potrebujem akútne "utíšiť". Úplnou náhodou keď som robila poriadok s fotkami som prišla na t…
zizzinka
Pred 3 rokmi
1
Ikea nábytok-upevnenie do steny v byte
Ahojte, Mate skúsenosť s upevnenim ikea skríň do steny v byte v paneláku? Mame steny hrozne krivé a…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
19
Maliarske potreby
Dobrý deň, chystám sa tento rok vymaľovať dom, novostavbu, pretože nám popraskali trochu steny. P…
jblaze
Pred 3 rokmi
2
Opravár kávovaru
Dobrý deň, hľadám opravára kávovarov značky Delonghi v okolí Trnava, Piešťany, neviete o niekom? da…
stanlej
Pred 3 rokmi
10
Radiátor v kúpelni
Dobrý deň, prosím o radu, ako vyriešiť rebríkový radiator v kúpelni, ak máme podlahové kúrenie. Je …
ruren
Pred 3 rokmi
28
Tikkurila optiva verzus Feelings extra durable
Zaujimalo by ma ci ma niekto z Vas konkretne skusenosti alebo niekde videl tieto farby na stene. Ch…
neperrolak
Pred 3 rokmi
4
Pozor na podlahu Krono Xonic od Kronospan
Pozor na podlahu Krono xonic od výrobcu Kronospan (Kronooriginal). Výrobca je vždy Poľsko aj keď b…
vajo15
Pred 3 rokmi
23
Chýba sokel
Ahojte, chcem vás poprosiť o radu... Kúpili sme dom a na fotke vidieť, ako je riešený chodník a so…
pistikus
Pred 3 rokmi
16
Technické riešenie odlišné od normy STN
Zdravím, vedel by niekto poradiť so žiadosťou na technické riešenie odlišné od normy STN ? Ďakujem.
m_kom
Pred 3 rokmi
2
1
2
…
696
697
698
699
700
…