O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Debnenie venca.
Ako ste zakladali debnenie na veniec? Za pomoci lasera (dobrý je okolo 1000 eur)? Alebo ste založil…
petersd
Pred 3 rokmi
4
Debnenie z dt
Ahojte. Idem robiť betónovú základovu dosku pod domcek. Aby som sa vyhla salovaniu z dreva, chcem d…
roberto18
Pred 3 rokmi
19
Bazen Toscana (skladacka - plech+folia) 6x3x1.5
Dobry vecer,chcem sa spytat na vasu spokojnost s takymi typmi bazenov, ponuka ich napr. aj mountfie…
ruren
Pred 3 rokmi
2
Refinancovanie pri príjme zo zahraničia
Zdravím. Má niekto skúsenosť aké je momentálne refinancovanie hypotéky s príjmom zo zahraničia, kon…
andreah25
Pred 3 rokmi
2
Eurookná - firma Mintal alebo Mirador?
Máte niekto s týmito firmami skúsenosť za posledné obdobie? Myslím kvalita a spoľahlivosť dodávky. …
ras_to
Pred 3 rokmi
3
Cena komin
dobry den chcem sa spytat ci cena prace za komin 650 eur za 6m
tomik25
Pred 3 rokmi
14
Orientácia pozemku
Ahojte, čo hovoríte na pozemok na ktorý sa vstupuje zo JZZ? Skoro západ. Je to rovina, okolo cca 6…
kuratko22222
Pred 3 rokmi
9
Priečka Ytong 100 mm
dobry den. chcel by som sa opytat ludi co maju priecku 100 mm z ytongu medzi izbami a medzi izbou a…
dusan72
Pred 3 rokmi
17
sponzor fóra
Kto pomoze nastavit NVR Hikvision?
Prosim, nenajde sa niekto kto ma skusenosti s konfiguraciou kamier a NVR hikvision? Nedari sa mi na…
cmelor
Pred 3 rokmi
8
Fasádne veľkoformátové obklady nalepené na polystyrén ??
Zdravím majstri obzeráme na dom dáky fasadny obklad ...dom už máme zateplený v sietke( prik.foto) p…
wwwdesigncentrumsk
Pred 3 rokmi
19
Odvetraná fasada
Zdravím. Zaujala nas s manželom Odvetraná fasada. Zaujíma ma aká je cena a či ste s nou spokojný. N…
wwwdesigncentrumsk
Pred 3 rokmi
4
Fasadny obklad hranol - drevo alebo napodobnenina
Ahojte, vid. obr. chceli by sme oblozit fasadu domu a tym ho trosku skraslit. Zvazujeme drevo, avs…
wwwdesigncentrumsk
Pred 3 rokmi
3
Hrúbka podlahového polystyrénu
Dobrý deň, chlapi ktorý mi robili dom dali mi do podlahy na prízemie polystyrén EPS 150 hrubka 4 C…
kemino
Pred 3 rokmi
1
2
38
MDF obklad na stenu
Zdravím vás, neviete mi niekto poradiť, kde by som kúpil obklad na stenu z MDF dosiek potiahnutých …
zuzana_paprckova
Pred 3 rokmi
9
Obklad na stenu z MDF dosiek potiahnutých fóliou pod nazvom DEOS
Čím by sa dal premalovať na bielo Obklad steny z MDF dosiek potiahnutých fóliou pod nazvom DEOS?
zuzana_paprckova
Pred 3 rokmi
1
Riešenie internetu
Dobrý deň, momentálne staviam dom dokončenie tu bude o 3-4 mesiace, preto začínam riešiť možnosti i…
tom329
Pred 3 rokmi
8
Prestup inž. sietí do domu
Staviam dom vo svahu a mnohé veci sa teda robia odlišne od riešení domov "na rovine", momentálne ri…
purplesticks
Pred 3 rokmi
7
Robotický vysávač Xiaomi - skúsenosti
Prosím poraďte ak máte skúsenosti vysávač z tejto značky 🙏🏻
skpeter
Pred 3 rokmi
1
2
42
Hortenzia dubolista
Dobry den, V polovici jesene som do zacinajucej zahrady sadil hortenzie viacerych druhov, pricom p…
matkop
Pred 3 rokmi
3
Akú parozábranú kúpiť?
do podkrovia pod sadrokarton
purplesticks
Pred 3 rokmi
1
2
35
Začal už niekto stavať v tomto počasí?
Zaklady sme dokoncili este minuly rok, no a teraz sme sa tesili, ze hura ideme na to, ale kedze poc…
petersd
Pred 3 rokmi
15
Skúsenosti s firmou Stavebnyservis.sk - Miroslav Černák
Zdravim, mate niekto skusenosti alebo ste niekto stavali dom s p Miroslavom Cernakom, www.stavebnys…
piddo
Pred 3 rokmi
10
Renovácia pece na drevo
Ahojte skúšali ste niekto renovovat pec na drevo teda sporák na drevo? Je to možné že to zvládneme?…
laurica123
Pred 3 rokmi
1
Majstri
Dobrý deň, potrebujem kontakt na majstrov, firmu, ktorá realizuje zatepľovanie fasád. Rodinný dom …
tatianaa74
Pred 3 rokmi
2
Kolko dni ma majitel domu na vystahovanie ,dom sme kupili tento mesiac aj je vyplateny
Dobry den kupili sme dom,tento tyzden prisli peniaze na ucet za dom,zmluva este neni podpisana budu…
kejsix
Pred 3 rokmi
1
2
33
Prerušenie sérioveho zapojenia svietidiel
Ahojte, poradte možnosti vyriešenia problému. Terajšie zapojenie: 2 schodiskové vypínače - medzi ni…
technik007
Pred 3 rokmi
10
Skúsenosti s Gopnik s.r.o. / bizref.sk
Ahojte, máte niekto skúsenosti s firmou Gopnik (bizref.sk/krasne-byvanie)? Realizovali niekomu hrub…
dumbier11
Pred 3 rokmi
4
Vlhký veniec vnutri kvoli nezatepleniu
Zdravim Vas, murari nam nedali styrodur do venca, ked sa zalieval. Teraz nam to robi neplechu a vlh…
megdesign
Pred 3 rokmi
21
Vitodens 100w problem s hydroblokom
Ahojte, mam otazku ohladne vitodensu 100. Kupili sme byt kde je kondenzacny kotol vitodens 100w ( 5…
filipno2
Pred 3 rokmi
14
Úzky dom do svahu
Ahojte, nájdem tu niekoho, kto staval úzky dom do svahu - prípadne aj podpivničený? Podelili by ste…
staviamedomcek
Pred 3 rokmi
6
1
2
…
694
695
696
697
698
…