Úzky dom do svahu

Ahojte, nájdem tu niekoho, kto staval úzky dom do svahu - prípadne aj podpivničený? Podelili by ste sa o vizualizáciu? Chceli by sme sa inšpirovať... A keďže máme úzky pozemok, tak budem rada, keď sa podelíte o svoje skúsenosti. 😉 Pozemok má šírku 11m. Svah by sme chceli využiť na pivnicu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Foto pozemku by nebolo? Náš dom má vnútorný rozmer 20 x 6,5 metra. Neuvádzam vonkajší rozmer, lebo to záleží od typu konštrukcie. Obrázky sú v mojom fotoblogu.
Odpovedať
Profilova fotka
Práve som na našu stránku pridal článok o kúpe svahovitého pozemku. Zrejme treba začať celým pozemkom, jeho úpravou a zakomponovaním domu na pozemok podľa Vašich požiadaviek. Fotoblog od "durim" som si dnes pozrel prvýkrát a gratulujem. Naozaj krásne. Ale skúste dať viac informácií o pozemku, foto, rozmery, tvar, orientáciu a výškové pomery, foto na pozemok, foto z pozemku a iné. Potom možno bude viac reakcií a aj mne niečo napadne.
Odpovedať
@durim Váš dom je naozaj nádherný. Veľmi príjemne pôsobí...
Odpovedať
Pridávam fotografie pozemku. V lepšej kvalite momentálne nemám. Nad stavbou sme začali premýšľať až teraz v zime. Prednú časť by sme chceli využiť na parkovanie. Vzadu na pozemku je svah od suseda výraznejší, tam uvažujeme ako riešiť oplotenie, keďže susedný pozemok sa nekosí a trávy by určite do pletiva zarastali.
Odpovedať
@kosto13 ďakujem za reakciu, článok si určite prečítam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?