MDF obklad na stenu

Zdravím vás, neviete mi niekto poradiť, kde by som kúpil obklad na stenu z MDF dosiek potiahnutých fóliou? Používali sa na to názvy ako DEOS alebo KOSPAN.
Odpovedať
@jojcob ehmm no chapem ze svet ide do sraciek ze ludia debilneju ale co tak napsiat obklad na stenu MDF do google alebo ked sa neche pisat zajst do obi, merkyrymarketu apodobne? lebo v bille alebo lidly to asi mat nebudu. .. jááj to bolo tazke ze... Admin a zmaz mi to lebno urazam userov, ja na tom urazku nevidim ja vidim degeneraciu mozgov.
Odpovedať
@jojcob v OBI urcite, minule som kukala, ze ci toto este vobec niekto kupuje
Odpovedať
@sysell Jaaaj, keby ze uz 2 dni negooglim, tak to sem nepisem. Nikde som zatial nenasiel firmu, co by to aktualne mala a predavala. Bol som sa osobne pytat aj vo firme v Galante, kde som to kupoval pred X rokmi, ale ze uz to nemaju a nepredavaju. Ak nevies poradit, tak radsej nic nepis.
Odpovedať
@zita19 dakujem, pojdem sa tam pozriet
Odpovedať
@jojcob a ako je mozne ze ja som to vyguglil za 5 sekund opakuem PEŤ sekund https://www.google.com/search?q=obkla... pekne ze si bol v nejakom lokalnom sope na konci sveta ale v obi ta uz nenapadlo, pocas toho 2 dnoveho googlenia.
Odpovedať
@sysell asi preto, ze to nie je to, co hladam? A zvlast, ked potrebujem odtien čeresna, co uz fakt tusim nikto na Slovensku neponuka? Nasiel som to len v eshopoch v CR.
Odpovedať
@jojcob ponukaju presne to co je na obrazku, tvoj odtien mozno nenajdes lebo takto veci nie su v mode, je to dost "lacne" riesenie skor asi do nebytovych priestorov
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Mám na schodoch týto obklad už asi 15 rokov, nevie mi niekto poradiť, či by sa dal premalovať na bielo a akú farbu použiť?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?