O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pristavba PD
Dobry deň.. mame dvojdom ktorému sme pristavili malu izbičku 10m2. Zháňam projektanta ktorý by nám…
mimms81
Pred 3 rokmi
2
Daikin vs midea
Ahojte, potrebujeme klimu do byte pre moju mamu. Dostali sme ponuku s moznostami: Splitová zostava …
skpeter
Pred 3 rokmi
9
Mala rekuperacna jednotka
Zdravim, rozmyslam o mensej rekuperacii na horne podlazie 2 podlazneho domu.este sme v ramci planov…
robert_bednar
Pred 3 rokmi
1
Krbove kachle - starši RD
Dobrý deň chcel by som sa opytať ake kachle by ste doporučili do rodinneho domu. Dom je starši neza…
duzu
Pred 3 rokmi
4
Aké máte skúsenosti s korkom na podlahe?
Uvažujem nad korkom do obývačky, prípadne kuchyne a vstupnej chodbičky.Laminát mi vadí, že klopká a…
neplenova
Pred 3 rokmi
9
Mohol stavebnik zmenit prerobit spolocne priestory po kolaudacii?
Dobry den, rada by som sa poradila ohladom rodinneho domu s dvomi bytmi. Kupili sme byt na prizemi…
mia22022
Pred 3 rokmi
8
Aký má účinok penetračný náter pod hydroizoláciou?
Zdravim , chcel by som sa spýtať jednu vec ... Má penetrak pod hydroizoláciu stále účinok aj keď je…
profistavbari
Pred 3 rokmi
16
Cim vyplnit medzeru
Ahojte, za kuchynskou linkou je doska hruba 14mm a mam digestor ktory ide do steny na nou. Kryt zac…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Oprava strešných korýtok
Dobry den, hľadám opravára na ošetrenie/opravu strešných korýtok na rodinnom dome v Leopoldove.
llillu
Pred 3 rokmi
1
Rekuperacia navrh, projekt
Ahojte, je tu niekto kto sa venuje rekuperacii? A vedel by mi s tym pomôcť. Pri výbere jednotky, ťa…
asex
Pred 3 rokmi
3
Podlahové kúrenie
Zdravim máte niekto skladbu podlahy pre podlahové korenie 50mm XPS + 50 poter ?
barbora220
Pred 3 rokmi
8
Aka je vhodna lazura na drevene tramy v podkrovi ???
Ahojte, aky nater by ste mi prosim poradili na tramy v podkrovi? Je to nove drevo. Rozmyslam o nie…
milan_toman
Pred 3 rokmi
7
Tenky poter = rychly nabeh podlahovky
Chcel som sa opytat na systemove dosky na podlahovku, kde vyrobcovia ponukaju moznost poteru od 8mm…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
31
STAVBA DOMU
Pozdravujem všetkých strechárov. Mám otázku na Vaše konkrétne skúsenosti so stavebnou firmou, ktorú…
marcus777
Pred 3 rokmi
4
Obklad a dlažba do kúpeľne v KE
Ahojte, Kde v Košiciach kúpime obklady a dlažby do kúpeľne za rozumnú cenu. Potrebujeme to na chalu…
janie84
Pred 3 rokmi
5
Prerabka panelakoveho bytu
Dobrý deň, vedeli by ste mi odporučiť dobrého statika v Bratislave za rozumnu cenu? Ktorý posudi a …
nina_mihalova
Pred 3 rokmi
3
Nedajte sa oklamať - Zámočníctvo Varga Ferdinand a Richard Varga
Este zaciatkom jula som si u p. Richarda Vardu v Zamocnictve VF , so sidlom Vilova 35 objednal posu…
janicka
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
104
Aká musí byť vzdialenosť garáže od hranice pozemku?
aka moze byt vzdialenost garaze od plotu-hranice pozemku? Myslim, ze dom by mal byt 3 az 3,5m od hr…
chrobak7
Pred 3 rokmi
1
2
42
Nastavenie prietokov TČ zem-voda
Ahojte, Mám TČ zem voda od p.Žeravíka 9,5kW, nízkoteplotný systém kúrenia (podlahovka 25°C). Kolekt…
jumt
Pred 3 rokmi
19
Cena pultovej vaznikovej strechy, sklon 5 stupnov
Prosím vás koľko približne vyjde pultova väzníkova strecha, sklon 5 stupňov? Chceli by sme dat falc…
profistavbari
Pred 3 rokmi
5
Z coho su kaskady?
Ahojte, našla som takyto krasny styl kaskady s vysadbou. Myslite si, ze to je robené z dreva? Omalo…
zita19
Pred 3 rokmi
3
Znizenie a prehodnotenie urokovej sadzby v SLSP
Dobry den chcela by som sa spytat, ci niekto mate skusenost v SLSP s prehodnotenim urokovej sadzby …
rastikovalucka
Pred 3 rokmi
13
5i s ustupenym podlazim
Ahojte,máte nejaké postrehy? Hore sú len 2 izby a kupelka. Nejde mi to tu akosi otocit,ulica je od …
lenkito10
Pred 3 rokmi
1
2
60
Páska okolo okien a vchodových dverí
Zdravím. Objednával som okná od Inconu pri objednávaní aj zameriavani ma nahovarali na pásku okolo …
mahatma76
Pred 3 rokmi
8
Bazén-firma
Dobrý deň prajem, Idem si k Vám po radu. Stavba murovaného bazéna. 9x4x1,5. Vaše skúsenosti s firma…
rkorba
Pred 3 rokmi
3
Foto inštalácie TČ Daikin Altherma 3
Ahojte, chcel by som poprosiť o reálne foto nainštalovaných TČ Daikin Altherma 3 alebo podobných so…
marselino7
Pred 3 rokmi
4
Montaz exteriérových žalúzii
Prosím Vás, vonkajšie exteriérové žalúzie sa montujú až keď je na dome spravená fasáda? Je možné i…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
4
Nápad na rozloženie?
Zdravím, sme v štádiu prvotného hrubého projektu bez okien dverí. S rozložením izieb sme spokojní…
konker
Pred 3 rokmi
1
Fľaky v betone
Dobry deň. Tak som vybetonovala dosku pod domcek. Ráno mi pumpa doniesla betón a večer pršalo do rá…
tom329
Pred 3 rokmi
11
Indukčná doska
Dobrý večer, priatelia. Píšem tu s veľkou nádejou, že mi poradíte ohľadom indukčnej dosky značky B…
duzu
Pred 3 rokmi
15
1
2
…
693
694
695
696
697
…