O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Antena
Pozdravujem. Potrebujem antenu na chalupu, co by ste mi odporucali aby som nemal vysoke naklady. Ch…
duzu
Pred 3 rokmi
16
Obkladačky
Ahojte idem si po radu, do kúpeľne obklad matný alebo lesklý čo je na údržbu lepsie? Ďakujem. Prípa…
vladimiiiirka
Pred 3 rokmi
11
Stavebny dennik
Ahojte, chcela by som sa opytat, prip. poradit ako ma vyzerat stavebny dennik ku kolaudacii domu..p…
aadkag
Pred 3 rokmi
14
Onlinestavebniny
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či poznáte niekto nejaké overené on-line stavebniny? Ak ste nie…
vidano
Pred 3 rokmi
6
Pracovná doska svetlý betón
Ahojte strecháči! Máte niekto z Vás pracovnú dosku svetlý betón? Potrebujem kúpiť drez a neviem pre…
hucina
Pred 3 rokmi
31
Tmavá až čierna pracovná doska
Ahojte, má niekto čiernu pracovnú dosku v kuchyni? resp. tmavo sivú, až čiernu..ako sa udržuje(čist…
andreasiskova3
Pred 3 rokmi
28
Náklady na rekonštrukciu 4i bytu
Prosím vás, aké môžu byť náklady na rekonštrukciu 4i bytu? Nová elektrina, podlahy, dvere,.stierky,…
svitokf
Pred 3 rokmi
3
Záhradná chatka povolenie a wc
Prosím vás chceme stavať chatku do 25m2 ale na pozemku nic nieje cize musíme ist cez stavebné povol…
jan45
Pred 3 rokmi
12
sponzor fóra
Účastník konania, jeho práva a povinnosti
Pretože mi tu doposiaľ chýba téma zo správneho poriadku pre účastníkov konania, ktorými sú stavební…
jan45
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
68
Plot bez betónovania
Pozdravujem všetkých. Chcem poprosiť o radu. Chcem oddeliť predzáhradku od ulice a od susedovej pre…
jarusmischo
Pred 3 rokmi
1
Moze byt kupelna 2.5m od bytoveho jadra bez navysenia?
Zdravim, kupujem byt a vcera som bol na obhliadke. Na byte bola presunuta kupelna od povodnej poloh…
petervankulic
Pred 3 rokmi
11
Vynimka v pasme plynu
Ahojte Kupili sme si pozemik vsetko super v poriadku a tot plynari ze mame dom v pasme plynu... …
sisiatko12
Pred 3 rokmi
6
Novy Hviezdoslavov
Dobry den, zvazujeme kupu domu v projekte Novy Hviezdoslavov. Mohli by ste mi napisat Vase skusenos…
iris19
Pred 3 rokmi
4
Stolár Senec, Trnava, Pezinok a okolie
Dobrý deň, viete odporučiť stolára, ktorý má čas s kvalitnou prácou a ľudskou cenou? Senec, Trnava,…
winkysmile
Pred 3 rokmi
1
Vnutorne priecky 10 cm v bungalove
Ahojte , prosim kto ma taketo vnutorne priecky v bungalove?
kreola
Pred 3 rokmi
1
2
45
Dub valley mocca
Dobry den .... prosim vas ma niekto podlahu dub valley mocca od egger ? Ďakujem
natalias25
Pred 3 rokmi
1
Kedy dat nacenit okná a dvere?
Dobrý deň, prosím vás chceme začať stavať na jar, plánujeme tak do leta mat stavbu pod strechou. M…
rudy5
Pred 3 rokmi
24
Plynová prípojka
Dobrý deň, nepozná niekto v okolí Nitry firmu ktorá by spravila plynovú prípojku vrátane pretlaku p…
robko_robco_frano
Pred 3 rokmi
1
Ako správne rozkúriť v krbe?
Zdravím, vedel by mi niekto povedat ako spravne rozkurit krb, nerozumiem packam co su na krbe a nac…
muska414
Pred 3 rokmi
15
Skladacia penova virivka
Ma niekto skusenost so skladackou? Chcela by som využívať aj cez zimu pokial nebude silne mrznut da…
karol77
Pred 3 rokmi
5
Podlahové vykurovanie od firmy Enertop
Zdravím, má niekto skúsenosť s firmou ENERTOP, čo sa týka dodania materiálu, koltov a komplet reali…
lucacia
Pred 3 rokmi
11
Na čom môže byť položený drevený hranol ?
Potrebujem radu odborníka. Robím drevostavbu položenú na železobetóvých múroch. Používa sa pod hran…
ludvikus
Pred 3 rokmi
30
Zvuky televizie od susedov cez elektricku zasuvku
Zdravim, minule sa mi stalo ze mi z elektrickej zasuvky islo vysielanie. Sused mal asi zapnutu telk…
kejsix
Pred 3 rokmi
7
Ktorá strešná krytina
Poprosím o zhodnotenie, ktorú strešnú krytinu by ste odporúčali, či betónovú Terran Danubia Carbon,…
majcco
Pred 3 rokmi
4
Cim sa vam podarili odtsranit olejove flaky zo zamkoviek?
Vytiekol mi kuchynksy olej zo smetiara na zamkovky.Aky pripravok je zaruceny?Je ich halda na trhu.K…
majcco
Pred 3 rokmi
10
TC vzdialenost medzi vonkajsou a vnutornou jednotkou
Zdravim vas, Existuje nejake obmezenie co sa tyka vzdialenosti medzi vonkajsou a vnutornou jednotk…
jaros87
Pred 3 rokmi
7
Dá sa v byte spraviť bezbarierovy sprchovací kút?
Dobrý deň, máme bežný byt v paneláku a chcela by som pri pripravovanej rekonštrukcii bezbarierovy s…
nelinka2009
Pred 3 rokmi
4
RD
Dobrý deň, hľadám serióznu firmu na rekonštrukciu rodinného domu v okolí Žilina. Môžete mi poradiť…
adam77
Pred 3 rokmi
2
Stavba plota pred kolaudaciou domu
Dobry vecer. Chcela by som sa spytat ci mozem podat na obecny urad ohlasenie drobnej stavby na stav…
exponent
Pred 3 rokmi
6
Začíname stavať dom
Dobrý večer S manželom sa nám podarilo nahrabať nejaký kapitál aby sme mohli začať so stavaním Lenž…
kreola
Pred 3 rokmi
14
1
2
…
691
692
693
694
695
…