O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vodná plocha
Pekný deň, zdedila som po otcovi nejaké pozemky a vzdialená rodina by chcela odkúpiť jednu časť. Je…
jerad112
Pred 3 rokmi
8
Reklamacia sedacej supravy
Dobry den, Pokusam sa vyreklamovat sedaciu supravu od eshopu Supermobel (link nizsie). Po par tyzdn…
zdena_samaj
Pred 3 rokmi
6
4 izbovy byt
Dobry den. Viem že je to individualne, ale aspon priblizne chcem byt v obraze. Kolko stoji výmena p…
sonau
Pred 3 rokmi
5
Poradte tepovaciu sluzbu v stupave, resp. referencie na topservis
Ahojte prosim Vas poradte spolahlivu tepovaciu firmi na tepovanie kobercov, sedacky a matracov v st…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Hrnce na plyn aj na indukciu
Dobrý deň, prosím o radu, som nováčik v tomto, sťahujem sa druhýkrát v živote. Prvýkrát som sa na…
ruren
Pred 3 rokmi
8
Akej farby obklad do kuchyne?
Ahojte, akej farby by ste vybrali obklad do kuchyne, spodné skrinky dekor dub sonoma, vrchné skrink…
mirec_9
Pred 3 rokmi
16
Domy na uzky pozemok
Dobry deň, chcem sa opytat na Váš nazor na tento dom. Je sice dost úzky ale na pozemok ktory máme (…
staliana
Pred 3 rokmi
1
2
44
KPP- vinylova podlaha
Mozem sa spytat ci niekto nema skusenosti so znackou KPP,konkretne vinylovou alebo mineralnou podla…
franci1986
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Vonkajšie schody do domu
Ahojte, dom máme oproti ceste vyvýšený a potrebujeme urobiť pár schodov prípadne aj nejakú podestu.…
felicitab
Pred 3 rokmi
1
Cena za altánok a terasu
Ahojte, dali sme si nacenit drevenu terasu a altanok (z jednej strany prilepeny o dom). Ze to bu…
marekjahoda
Pred 3 rokmi
9
Na základe skúseností ako odstránim PUR Penu z PVC rámov okien?
Dobrý večer, na základe skúseností ako odstránim PUR Penu z PVC rámov okien bez poškodenia? fólia a…
janaskyp
Pred 3 rokmi
6
Poradte firmu na rekonstrukciu strechy,okres DS,KN,...
Dobry vecer, Chystame sa rekonstruovat strechu na starsom dome,na ktoru budeme mat prichystany proj…
luciaka1982
Pred 3 rokmi
1
Nemôžme bývať
Zdravím...Kúpili sme novostavbu domu ..Síce po termíne ale po všetkých problémoch sme sa dočkali...…
kuratko22222
Pred 3 rokmi
1
2
35
Skusenost s DITON plotovym systemom "tvar dreva"?
Ahojte, zvazujeme plotovy system "tvár dreva" od firmy Diton, ale nenasli sme na nich takmer ziadn…
karolinka1991
Pred 3 rokmi
1
Posunutie brány
Zdravím chceme posunúť bránu viac do dvora tak aby sme mohli pred domom parkovať autá.Je potrebné n…
sidelko
Pred 3 rokmi
1
Ako kvalitné sú spotrebiče Whirpool?
ahojte...vybrala som si na nete spotrebice whirpool...vsetko od chladnicky az po pracku...cela nate…
technik007
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
119
Umiestnenie stresneho okna
Dobry den, mam osadene stresne okno, ale je umiestnene vysoko a nevedel by som ho v buducnosti bez…
deal33333
Pred 3 rokmi
2
Strechy sc
Ahoj, hladame dodavatela na vymenu latovania a krytiny na sedlovej strecha a mame zopar ponuk, ale …
boris_brinza
Pred 3 rokmi
1
Farby-laky
Dobry den. Mame drevenu fasadu,ktora je 2×natreta z Color lazura bezfarebna. Problem je,ze po kazde…
kostolnaveza
Pred 3 rokmi
1
Čo si myslíte o hypotekárnom úvere v dnešnej dobe?
V stave EU v akom sa nachádza,ze hrozí rozpad a vsetky tie katastrofalne nasledky co to bude mat. Z…
skpeter
Pred 3 rokmi
27
KVALITNÉ solárne osvetlenie do záhrady
Zdravím, chcem sa spýtať, máte skúsenosti/overené značky - produkty na solárne osvetlenie do záhrad…
maniaa
Pred 3 rokmi
12
Legalizácia starej garáže
Dobrý deň vie mi prosím niekto poskytnúť podrobný popis... Alebo dat link kde to je podrobne vysvet…
moratibru
Pred 3 rokmi
8
Previazanie je dostatočné ?
Priečka šírky 15cm. Myslite ,že previazanie na tretom rade od spodu je dostatočné ? BTW ak vam mu…
roxo99
Pred 3 rokmi
10
Nova kuchyna
dobry den mozem vas poprosit ak ma niekto takuto tmavu pracovnu dosku (kuchyna bude siva) aku ste d…
cia23
Pred 3 rokmi
6
Staval niekto niečo podobné ?
Ahojte, staval prosím niekto podobný podpivničený bungalov 4izbovy, obyvateľna plocha cca 100m3, po…
betka8880
Pred 3 rokmi
11
Na kľúč alebo dokončenie firmami
Ahojte, tí, ktorí ste si dali naceniť montovaný dom na kľúč od firmy, ktorá realizovala aj hrubú s…
betka8880
Pred 3 rokmi
11
Štátny príspevok na odstránenie azbestovej strešnej krytiny
Dobrý deň, má niekto nejaké informácie ohľadom príspevku/dotácie od štátu na likvidáciu azbestovej …
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
2
Sporák na pevné palivo
Rada by som vedieť či existuje sporák na pevné palivo vhodný do exteriéru ( altánku) za účelom vare…
duzu
Pred 3 rokmi
2
Police do spajze
Ahojte. Uvazujeme nad tym, ze do spajze a malej technickej miestnosti objedname daky policovy syste…
leopapech
Pred 3 rokmi
1
2
38
Antena
Pozdravujem. Potrebujem antenu na chalupu, co by ste mi odporucali aby som nemal vysoke naklady. Ch…
duzu
Pred 3 rokmi
16
1
2
…
690
691
692
693
694
…