Staval niekto niečo podobné ?

Ahojte, staval prosím niekto podobný podpivničený bungalov 4izbovy, obyvateľna plocha cca 100m3, posledné roky alebo teraz ? Aká cena cca vás vyšla - firma alebo svojpomocne ?
Odpovedať
@mirka3171996 skuste si pozriet album od @m876 ..mozno aj kontaktovat spravou a opytat sa Podla mna su si projekty dost podobne
Odpovedať
@mirka3171996 mame velmi podobny projekt. Obytna 126m2 + 50m2 pivnica, zatial cakame na stavebne povolenie ale len vrchnu stavbu bez pivnice a platne mame nacenenych na 97000€ od firmy do stadia holodomu.
Odpovedať
@mirka3171996 zabudla som, gabionove kose bez vyplne mame nacenene na 3500€ este zhanam vypln priamo z lomu. Kamen nieje drahy ale doprava je zabijak.
Odpovedať
@lucy_ka tak to super cena, spokojní ste ? Aká lokalita ?
Odpovedať
@mirka3171996 asi treba spomenut ze vrchna stavba je naceneny drevodom, zaklop vnutorny, falcovana hlinikova strecha, plne debnenie, veznikovy krov, fukana izolacia strechy, zateplenie, fasada, okna Salamander, hlinikove vstupne dvere. Manzel odhaduje pivnicu s DT a zakladovu platnu este na dobrych 15 000€ no a dokoncovacky ani neviem odhadnut 😂 to bude este poriadna ciastka. Firmu sme si poriadne preklepli, bola som pozriet par ich realizacii a som s vyberom stotoznena. O spokojnosti budem moct hovorit o par rokov ked sa zabyvame 😁🤞 Pozemok mame v blizkosti ZA. V tejto lokalite sme hladali parcelu 5rokov tak som stastna ze sa nam to konecne podarilo a budeme moc mat domcek.
Odpovedať
@lucy_ka podla mna ta pivnica bude cez 15tisic. Obycajne zaklady s platnou vyjdu v dnesnej dobe 8-10tisic. Tu vam treba izolovat dvokladnejsie odvodnovat a aj hlavne dost vykopovych prac navyse.
Odpovedať
@lucy_ka môžem vám prosím napísať správu ?
Odpovedať
@mirka3171996 jasne, kludne napiste.
Odpovedať
@lucy_ka pivnicku ratajte raz tolko.. 15k urcite nie.. 😉.. Ale drzim palce, nech to mate za menej 🙏
Odpovedať
@hroma no fúha, tak je potom celkom dosť už, keď hovoríš, že aj okolo 30 to môže byť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?