Začína niekto stavať v okolí Liptovského Mikuláša?

Profilova fotka
Na vymenu skusenosti, kontaktov atd... ;-)
Odpovedať
ahoj kde staviaš či začínaš?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Bude to v Paludzke. Tak zatial mame len zhrnutu ornicu a nemame este ani plot. Dufam ze coskoro vsetko vybavime aby sme mohli zacat robit zakl. dosku.
Odpovedať
aha tak to nie ďaleko veru .Ja v Ondreji
Odpovedať
Ahoj, my prave finisujeme so stavbou v Paludzkej. Hruba stavba ide rychlo, za 2 mesiace ste pod strechou:-) drzim palec
Odpovedať
Profilova fotka
@falco2007 tak ty uz si riadne poporedu, ja nemam este ani zakladove pasy vykopane. :) drzim palce nech to ide.. @kirtap79 tak to sme blizko. :) No dufam ze ano. Aky domcek budete mat? poschodovy?
Odpovedať
@jiri_m aj tebe nech sa darí držím palčúchy :-)
Odpovedať
@jiri_m V zasade susedia. Mame poschodovy dom o 2 ulice vyssie. Videl som ze uz navazate kusy betonov do zakladov, keby si este chcel viem poskytnut, lebo ja to budem vyhadzovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@falco2007 dakujem pekne. @kirtap79 ono s tych kusov mala byt aspon aka taka prijazdova cesta na pozemok ale nejdem prinutit bagristu aby to konecne prisiel rozhrnut. Ale slubil mi to tento tyzden. Ale mozno by som este nieco zobral musim sa tam ist hore kuk ze kde to byvas :) PS pardon ze odpisujem tak neskoro.
Odpovedať
ja staviam v Bobrovci hotova zakladova doska teraz idem vyjednavat ytong, mozem dat enajke ceny co som vyjednal- beton (vybehane vsetky betonarky v LM), Hcka, roxory (nejake mi aj zvysili). kto ma zaujem do posty
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?