O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ošetrenie pracovnej dosky
Ahojte, chcem si z bukového dreva vyrobiť pracovnú dosku do kuchyne na záhrade. Čím je vhodné túto …
leopapech
Pred 3 rokmi
17
XPS rozdiel
Vedeli by ste mi poradit, ktory XPS je lepsi na izolaciu sokla/zakladu vo vlhkom prostredi? ( Viem,…
tomik25
Pred 3 rokmi
18
Elektrika smart
Ahojte. Vedel by prosím nejaký Elektrikar poradiť čo znamená a ako zapojiť tu zakruskovanu schému ?…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
7
Plech vs. Škridla vs. statika strechy
V projekte mám naprojektovanú plechovú krytinu, vyhliadol som si blachotrapez, dohadoval som sa so …
mellie111
Pred 3 rokmi
28
Dotácia na zateplenie - oplatí sa vybavovať?
Mám taký laický dotaz. Prerábame starší rodinný dom, 90 % svojpomocne. Tento rok, leto / jeseň plán…
tomas89374
Pred 3 rokmi
21
Pec s ohrevom vody, prevádzka bez elektriny?
Dobrý deň, chceli by sme sa poradiť. Plánujeme dom a chceli by sme popri hlavnom kúrení aj klasickú…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
2
Zmena vývodu kábla
Zdravím, vopred sa ospravedlňujem ak je to v zlej sekcii. Na fotke vidno trčiaci kábel zo stropu a…
tom329
Pred 3 rokmi
5
Bodové svetla do kupelne, aku ochranu krytia?
Zdravim, rada by som sa s Vami poradila ohladne vyberu bodoviek do kupelne, prikladam aj nakres, če…
anulienacka
Pred 3 rokmi
16
sponzor fóra
Vyrub drevin
Ahojte. Chcem sa spytat, neviete ci na pozemku ktory je vedeny ako orna poda treba suhlas na vyrub…
soki
Pred 3 rokmi
14
Z polovice podpivničený dom
Pekný večer strecháči, som tu nová a potrebujem poradiť s nasledujúcim: rozhodli sme sa stavať po…
matej_r
Pred 3 rokmi
24
Koľko sa čaká na statika?
Ahojte, koľko ste prosím čakali na statika? My sme ho potrebovali pre projekt pre SP a teraz na rea…
marrad
Pred 3 rokmi
8
Zarovnanie pozemku
Ahojte mam prosbu o radu. Chcem dorovnat zeminou pozemok po obrubnik. Chcem dat siet na krtkov. Al…
matej_r
Pred 3 rokmi
20
Externý sklad - WC a umývadlo
Ahojte, v projekte máme takýto externý sklad na hadice, kosačky, náradie a kadečo, rozhodli sme sa,…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Čo na mastné drevo?
Zdravím, mám výrobok pravdepodobne zo smrekového alebo borovicového dreva ale je veľmi mastné. Čím …
ernesti4
Pred 3 rokmi
4
Bývanie "na kľúč"
Ahojte. Nepoznáte niekto firmu na východe Slovenska, ktorá kúpi pozemok na ktorom chcete stavať, po…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
5
Umely kvet
Zdravim ma niekto realnu skusenost s umelymi kvetmi, ktore posobia ako zive? Potrebovala by som do …
niki266
Pred 3 rokmi
1
2
39
Japonske tepelne cerpadlo
Dobry den, chcela som sa opytat, aky je Vas nazor na japonske tepelne cerpadlo Hitachi? Mate s ni…
yokomo
Pred 3 rokmi
6
SMARTPARKET resp. P-parket skusenosti
Mate niekto skusenost s parketami tejto firmy? Najlepsie ak napisete aj ake konkretne mate doma kur…
cowboy
Pred 3 rokmi
3
Svetlo a zásuvka na jeden okruh - môže to byť?
Zdravím. Ako je to v roku 2018, môže byť vonku na stene na dome zasuvka a svetlo na jednom okruh is…
chrobak7
Pred 3 rokmi
1
2
32
Spirala do bojlera da sa dokupit ???
Zdravim mam bojler ku kk kotlu ktory nema spiralu ale ma tam asi pripravu na tu spiralu chcem sa le…
mgx
Pred 3 rokmi
8
Podvodnik Petrzalka
Ahojte baby, viete mi poradit co mam robit. Byvam sama s maminou. Chceli sme si dat prerobit kupeln…
javrb201
Pred 3 rokmi
13
Regulátor plynu
Ahojte, Otazocka - az doma som si vsimol ze mi dali plynovu skrinku s inym regulatorom - B10 namie…
milanista
Pred 3 rokmi
13
Starší dom z nepálenej tehly - optimálna vlhkosť stien
Dobrý deň, vedel by mi, prosím, niekto poradiť, aká je optimálna hodnota pri vlhkosti stien v rodin…
jan45
Pred 3 rokmi
3
Tepelná izolácia podlahy
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či existuje nejaký tepelný izolačný materiál pod dlažbu? Budeme …
peter977
Pred 3 rokmi
3
Ikea hemnes plus podlaha
Ahojte, Viete prosím poradiť akú podlahu ladiť k nábytku Ikea Hemnes biela s vrchnou svetlo hnedou …
bellatrix27
Pred 3 rokmi
1
Izlovanie vata-pomocný rošt
Ahojte. Mam väzníkový krov a budem strop zateplovať vatou. Prvú vrstvu dám medzi krokvy a druhú vrs…
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
11
Zdravotne nezavadne lepidlo
Ahojte , v detskej izbe je postel z dvoch stran pri stene a na stenu by som chcel dat korok, taky p…
vlado0991
Pred 3 rokmi
8
Interierova zavesna lampa do exterieru - terasa
Pekny den zelam, Vedel by mi niekto poradit, ci mozem interierovu zavesnu lampu dat aj do exterier…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Robite nejaku udrzbu benzinovej kosacke?
Robite kazdy rok nejaku udrzbu a ked aku a co konkretne benzinovej kosacke??mam kupenu alko benzino…
alik1986
Pred 3 rokmi
20
Tepelné čerpadlo - po namontovani
Ahojte, chcel by som Vás poprosiť mám pár otázok k tepelnému čerpadlá, budem rád za váš názor resp.…
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
6
1
2
…
688
689
690
691
692
…