O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Domy od architektov- recenzie
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je tu niekto kto staval dom s firmou Domy od architektov a …
beata_skalicanova
Pred 3 rokmi
2
Aký dekor podlahy k prac. doske Egger Dub Arlington?
Chcel by som Vás poprosiť o radu, aký dekor laminátovej podlahy odporúčate k pracovnej doske Dub ar…
daruska20
Pred 3 rokmi
1
2
39
Upresnenie pre profil Schüco AWS/ADS 75.SI
Zdravim Mam dve otazky. 1. Dostal som cenovu ponuku na profil Systém:Schüco AWS/ADS 75.SI Typ B…
kajo873
Pred 3 rokmi
7
Aký digestor do kuchyne s rekuperáciou?
Priatelia "rekuperaci" ☺ ako mate vyrieseny vztah digestor a rekuperacka? Ako to mate technicky por…
ultrarecall
Pred 3 rokmi
11
Vysusenie mineralnej vaty
Kupil som mineralnu vatu zo stavebnin, kde ju mali uskladnenu vonku, aj ked bola zabalena v igelite…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
22
Stavebná firma Malacky a okolie
Dobrý deň, rada by som získala nejaké odporúčania na stavebné firmy v okolí Malaciek, s ktorými m…
alexinka24
Pred 3 rokmi
1
Uchytenie drevennych plotovych dielcov
Zdravim Vas, robim si ploto svojpomocne, z tvarnic som spravil stlpiky a medzi ne chcem dat drevenn…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Rozšírenie el. siete - kolaudácia, vzdanie sa odvolania
Dobrý deň, v roku 2019 podával developer žiadosť o rozšírenie distribučnej siete, elektriny na St…
duzu
Pred 3 rokmi
10
sponzor fóra
Dlažba na strechu garáže
Ahojte, idem si sem po radu a inšpiráciu ak sa niekto podelí. Chceme meniť na terase keramickú dlaž…
duzu
Pred 3 rokmi
6
Prerabka 4 izb. bytu
Ahojte. Prerabal niekto 4 izbový byt s 2 kúpeľňami? Zaujíma ma najmä dispozičné riešenie nakoľko sa…
1ufka1
Pred 3 rokmi
5
Tehlovy obklad za kuchynskou linkou
Ahojte, mate niekto namiesto klasickeho obkladu/zasteny za kuchynskou linkou tehlovy obklad? Predst…
legasi
Pred 3 rokmi
14
Skúsenosť s firmou Final Nitra
Ahojte, chcem sa spýtať či mal niekto realizovaný plot z betónových platní od firmy Final Nitra. A…
nika2269
Pred 3 rokmi
2
Kreslim, meram, skrinu do predsiene
Ahojte, predstavu aku taku mam, predsien tiez... Len drobnosti pospajat. Dlzka 385, hlbka 65, vyska…
fundasa
Pred 3 rokmi
28
Omietky bez sietky
Ahojte, chcem sa opytat aky velky problem je, ked pod vapenno-cementove omietky neboli pouzite siet…
haragig
Pred 3 rokmi
24
Parozabrana
Caute. Kupil som parozabranu jutafol 170, len som tu cital, ze su snou nejake problemy a zvykne pra…
itgospa
Pred 3 rokmi
2
Kotol na peletky a pevne palivo
Zdravim chcem sa spytať v akej cene sa približne hybu kotol na peletky+pevne palivo + aku nadoba …
doddy8
Pred 3 rokmi
6
VSTAVBA PODKROVIA = BYTOVÝ DOM
Ahojte majstri, Vytváram túto diskusiu za účelom získania informácií ohľadom VSTAVBY PODKROVIA …
maria_kubickova
Pred 3 rokmi
23
Elektrika interiér/exteriér
Ahojte strechári, chcela by som sa inšpirovať na čo všetko nezabudnúť pri stavbe nového domu ohľa…
neutrino
Pred 3 rokmi
4
Krb a prieduchy
Zdravím vás, prerabam starší dvojpodlažný rodinný dom s pivnicu a pohrávam sa z myšlienkou, že urob…
jano16
Pred 3 rokmi
6
Cementový poter
Ahojte Pred cca 5 týždnami mi dokončili v dome poter. Po cca týždni som dal do domu odvlhčovač, kt…
mateu
Pred 3 rokmi
29
Čím privevnit nastaviteľný strmen o CD profil.?
Poraďte prosím. Jedna sa o dvojsmerny rošt v sikmine. Na prvej vrstve CD profilov kolmo na krokvy b…
tomas89374
Pred 3 rokmi
2
El. kotol vs bojler s TC ?
Ahojte Spekulujem ake kurenie napojit na vodnu podlahovku. Kvoli problemom v inej casti stavby sa …
nicearty
Pred 3 rokmi
23
Knauf, rockwool
ahojte, Poraďte s výberom izolácie na šikmú strechu RD - izolačné dosky : A, Knauf MPE B, Rockwoo…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
11
Dlažba značky Lotosan kupoval niekto?
Kupoval niekto dlažbu značky Lotosan? Zaujíma ma v akom obale bola zabalenena a kde vyrobená. Ta mo…
gamastudio
Pred 3 rokmi
11
Začiernenie nad novým radiátorom na novej stene
Keď sme sa nasťahovali do novozrekonštruovaného domu, pri kúrení sa nám stalo toto, neviete prečo? …
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
2 vrstvy XPS
Dobry den, na jar zaciname murovat, kvoli zmene, chceme vypustit Porfix o 5 cm von. Momentalne mam …
tomik25
Pred 3 rokmi
26
Ako zapojit Aqara bezdrôtový switch?
Zdravim, ako zapojit tento zasuvkovy modul?? Dakujem
mato86
Pred 3 rokmi
18
Dom s rozmermi 12,5 x 9
Ahojte, chcem sa spýtať, či má niekto dom s rozmermi 12,5x9? alebo podobných. Ďakujem. Chcela by so…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
13
Osadenie el. prietokového ohrievača
Pozdravujem, má niekto skúsenosť s osadením el. prietokového ohrievača HAKL 3K -DL 12. Zozadu je…
mgx
Pred 3 rokmi
7
Napojenie hadice na zahradny kohutik
Viete mi prosim poradit, ako konkretne prepojim hadicu zo zahradneho cerpadla na vodovodny kohutik?…
dam768
Pred 3 rokmi
20
1
2
…
687
688
689
690
691
…