O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ktorý typ strechy sa vám viac páči?
Ahojte, poradte prosim ktora varianta sa Vam viac pozdava. Ja sa neviem rozhodnut 😉 vdaka
1mata
Pred 3 rokmi
1
2
47
Wago svorky za zasuvkou
Dobry, chcel by som sa spytat,ci prepojenie zasuviek (odbocka - dorobenie novej zasuvky) pomocou w…
mimms
Pred 3 rokmi
1
2
33
HST do akého rozmeru, aký materiál?
Zdravím všetkých.Chcem sa opýtať,ak mám rozmer v obývačke šírku 3m a výška 2,2m HST,tak do akého ma…
kreola
Pred 3 rokmi
19
Merkury market - zlá skúsenosť
chcem upozorniť všetkých aby si dali pozor pri kúpe tovaru v merkury market, je to otrasná kvalita.…
crit
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
11
12
338
Econom strop
Ahojte. Máte niekto skúsenosti s yotong econom stropom? Alebo radšej odporúčate klasik ?
aladin92
Pred 3 rokmi
1
Skusenosti - stavebniny-material.sk
ahojte, máte skúsenosti s týmto obchodom (eshopom) na nákup stavebného materiálu? ďakujem
prokennex
Pred 3 rokmi
1
Podstresna fólia naopak
Zdravím. Prosím poraďte mi co mam teraz robiť. Skladba strechy na záhradnom domčeku krokvy, na nich…
indeu
Pred 3 rokmi
2
Radiátory interiér
Zdravim aké máte radiátory ? Má niekto aj iné ako klasické biele .
smejooo27
Pred 3 rokmi
15
sponzor fóra
Úprava betónu na pohľadový
Ahojte, robili nám ŽB strechu, v projekte stálo bez sadrokartónu v garáži, mal byť pohľadový. Majst…
marekjahoda
Pred 3 rokmi
8
Zlá skúsenosť s firmou MM Colours zo Sliača
Práve staviam nový dom a potrebovala som vymaľovať drevený strop olejom. Najala som si firmu MM Col…
marta_tomisova
Pred 3 rokmi
3
Co zasadit do kvetinacov na balkon (balkon)
Ahojte Byvame v panelaku, balkon smeruje na zapad. V lete je tam skoro cely den slnko. Co by ste mi…
elondon
Pred 3 rokmi
1
Odpadkove koše zapach
Zdravim, mame tento system košov : https://img.potrebyprotruhlare.cz/images/vysuvne_kose.jpg Z koš…
marcod
Pred 3 rokmi
1
2
49
Obdlznikovy tvar domu
Ahojte, chcem sa popytať tých ktorí už majú projekt v tvare obdlznika . max dlzka domu takych 10 …
jakabkodano
Pred 3 rokmi
7
Cigaretovy dym
Ahojte, Ma niekto skusenost s tym, ci tuje ( alebo ine rastliny ), pripadne betonove oplotenie zmie…
benko3387
Pred 3 rokmi
28
Minimalizmus
Ahojte sú tu ľudia, ktorí majú zariadený dom v štýle minimalizmu? Vďaka 😊
tamari87
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Rekonstrukcia 70r. domu?
Dobrý deň, Chcel by som Vás požiadať o radu, zdedil som tento starý domček “zadarmo” zastavaná pl…
jakabkodano
Pred 3 rokmi
1
2
59
FIX alebo otvárateľné
Ahoj, dali by ste do obývačko-jedálne veľké fix okno 2x1,4m, alebo klasické otvárateľné predelené? …
juraj363
Pred 3 rokmi
1
2
39
Prepojovací konektor
Vie mi prosim niekto poradit, ci takyto konektor mozem pouzit na spojenie kablov a zakopat v zemi b…
adros2
Pred 3 rokmi
7
Balkónové okná - aký rozmer
Ahojte, ideme riešiť nadstavbu na náš dom. Len sa nevieme rozhodnúť nad šírkou predných balkónových…
lubica_44
Pred 3 rokmi
6
Ako zatieniť polykarbonátovú strechu nad terasou
Poradte ako zatienit strechu z lexanu nad terasou, je na južnej strane domu a tienenie so špeciálny…
tomino_33
Pred 3 rokmi
7
Vstupna brana, parkovanie
Ahojte, chcel by som poprosiť, ako vyriešiť vstupnú bránu a parkovanie? prístupová cesta je hore, a…
kosto13
Pred 3 rokmi
7
Plot pletivo - rada
Zdravím, ake su vaše názory. Idem na jar robíť v miernom svahu pletivový plot. Rozhodujem sa či spr…
tomino_33
Pred 3 rokmi
3
Chybajuce chranicky v dilataciach. Problem?
Ahojte. Je velky problem, ked v miestach dilatacii (prechody miestnosti) chybaju na rurkach chranic…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
25
Ako postupovať pri dokončovacích prácach?
Chcem sa spýtať aký je postup domu.Máme okná,strechu a priečky ale čo ďalej? :-( Ja hovorím,že vod…
skaredekacatko
Pred 3 rokmi
1
2
51
Čím kúriť a ohrievať vodu? TČ, kolektory, fotovoltika?
mám teplovodné kúrenie klasicky do radiátorov, domácnosť všetko na elektriku. Tie účty už pomaly ne…
duzu
Pred 3 rokmi
27
Prijazdova cesta
Zdravim, čím spevniť boky príjazdu aby sa nesypala hlina? Myslíte, že postačia palisády? Alebo ísť …
martinkuli
Pred 3 rokmi
12
Ahojte strechári, má niekto z Vás skúsenosti s firmami Nivon s.r.o. alebo RJR s.r.o. (väzníky) ?
Zaujímajú ma referencie ohľadom výroby, dodávky a montáže väzníkov na strechu rodinného domu
miroslav_ficko
Pred 3 rokmi
2
Domy od architektov- recenzie
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je tu niekto kto staval dom s firmou Domy od architektov a …
beata_skalicanova
Pred 3 rokmi
2
Aký dekor podlahy k prac. doske Egger Dub Arlington?
Chcel by som Vás poprosiť o radu, aký dekor laminátovej podlahy odporúčate k pracovnej doske Dub ar…
daruska20
Pred 3 rokmi
1
2
39
Upresnenie pre profil Schüco AWS/ADS 75.SI
Zdravim Mam dve otazky. 1. Dostal som cenovu ponuku na profil Systém:Schüco AWS/ADS 75.SI Typ B…
kajo873
Pred 3 rokmi
7
1
2
…
686
687
688
689
690
…