O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Korková podlaha 2020
Ahojte, má niekto skúsenosť s korkovou podlahou? Sú tu aj staršie témy o korkovej podlahe, ale zau…
tinkerbell
Pred 3 rokmi
6
Zhodnotenie dispozície kúpeľne
Ahojte, prosím, zhodnoťte môj návrh kúpeľne s rozmermi cca 168x208 CM. WC a sprcha sa nemôžu dať na…
okro1
Pred 3 rokmi
2
Praskanie skiel na plastových oknách
Ahojte Mám takú otázku. Ako často vám praskajú sklá na plastových oknách z ničoho nič?? Totiž my m…
marrad
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
65
Upravená Lagúna 422 - nejaké rady a tipy?
Ahojte, dlho sme hľadali projekt ktorý by bol vhodný na užší pozemok. Našla som lagúna 422 ale troc…
jankom7
Pred 3 rokmi
17
Vykurovanie Dom + Záhradný dom ktoré sú oddelené
Zdravím, mal by som otázku, je možné z jedného Tepelného čerpadla zriadeného pri dome a teda v jeho…
daralbajda
Pred 3 rokmi
3
Krb alebo kachle?
Ahojte. Velmi sa mi paci krb preskleny z troch stran. Ale nasla som aj kachle. Nie na vykurenie dom…
okro1
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
94
Velkost stlpikov na zvaranom plote.
Dobry den. Uvazujem si spravit zvarany plot ako na obrazku v prilohe. Ilustracne foto. Komplet zvar…
jan45
Pred 3 rokmi
4
Viessman vitodens 200 problém z eqvitermikou
Zdravim viete my niekto poradiť potrebujem zrušiť riadenie eqvitermikou a nastaviť snímanie vstupne…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Spotreba plynu pred a po zateplení
Ahojte.Tento týždeň nám partia dokončila zateplenie domu. Celý dom je pripravený na nanesenie fasád…
ekino13
Pred 3 rokmi
1
2
41
Odvlhčenie starého domu
Dobrý deň,viem,že sa toho už nadiskutovalo dosť,čo sa odvlhčenia týka,ale budem povdačný za každú r…
bohus91
Pred 3 rokmi
6
Aky obklad na krb? poradte
Zdravim Vas, nevieme sa rozhodnut, co sa tyka obkladu na krb, bud by sme dali klasicky obklad v imi…
stanilka
Pred 3 rokmi
9
Staval niekto dom z VPC od poľského výrobcu Sil Pro?
Ahojte staval niekto dom z VPC od polskeho vyrobcu http://cz.sil-pro.pl/ ? Aka tam bola cena, kval…
adinka50
Pred 3 rokmi
1
2
36
Formy na chodník
Ahoj, na nete sa o tom vacsinou vyjadruju len predajcovia tychto foriem... Mate s takymto betonovym…
viola55555
Pred 3 rokmi
7
Plynový kotol vs. tepelné čerpadlo vzduch/voda v roku 2022 pri rekonštrukcií
Dobrý deň, Plánujem výmenu kotla v rodinnom zrekonštruovanom dome (Zateplená plochá strecha, obvod…
jozefsv
Pred 3 rokmi
12
Výrub stromov - extravilán
Ahojte :-) , mal už niekto skúsenosť s výrubom v extraviláne ? Ževraj to netreba nahlasovať ako v i…
bellatrix27
Pred 3 rokmi
12
Betónový chodník-razený
Ahojte.Okolo domu máme staršie betónové chodníky.Chceli by sme ich nejako obnoviť.Celkom sa nám poz…
viola55555
Pred 3 rokmi
6
Čerpadlo v studni - nefunguje?
Zdravim, na chalupe sme menili komplet rozvody vody, vrátane tlakovej nádoby v ktorej sa skladuje v…
ferron
Pred 3 rokmi
10
Novy termostat
Zdravim vas, vedel by mi tu niekto prosim odporucit termostat ku kotlu Protherm Medveď 30 PLO ? dot…
majster11158
Pred 3 rokmi
1
Laguna422
Dobrý deň, nemá niekto náhodou domček Laguna 422? Bola by som vďačná za pár fotiek. Vďaka.
majina.b
Pred 3 rokmi
2
Efektivny ohrev
Prosim nejaku radu ohladom solarnych kolektorov pre bazen... tepelka? do coho ist a vyhody nevyhody…
heroes5
Pred 3 rokmi
1
Dvojpodlažný rodinný dom - svojpomocne alebo dodávateľsky
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o rady, informácie - čokoľvek. Včera sme dostali stavebné povol…
marian_smatanik
Pred 3 rokmi
23
WC Mexen skúsenosti
Prosím máte skúsenosti so závesnou WC misou Mexen ? Nešpliecha, ste spokojní ? Ďakujem
sucky1
Pred 3 rokmi
10
Zmena stavebneho materialu po vydani stavebného povolenia
Ahojte, dostali sme stavebne povolnie na nasu stavbu nakoniec sme sa ale rozhodli pre iný typ mater…
moratibru
Pred 3 rokmi
18
Od kedy plati uzemny plan?
Ahojte, zastupitelstvo odsuhlasilo novy uzemny plan. Viete mi prosim poradit od kedy plati? Ci hned…
taana
Pred 3 rokmi
7
Plynová stupačka
Ahojte ako čo najjednoduchšie odstrániť tu odbočku z plynovej stupačky? Chcel by som nech ostane le…
ldslv
Pred 3 rokmi
1
Dopojenie kanalizacie cez deku/prestup
Dobry vecer prajem, zacnem temu tym ze viem ako by to malo vyzerat spravne, tzn. hrdlo KG rur by mo…
karool82
Pred 3 rokmi
7
Nastavenie okien-servis
Potrebovali by sme na rodinnom dome nastavit okna, nedoliehaju, prefukuje cez ne (dom ma 10r). Nasi…
jarmila_kalinovska
Pred 3 rokmi
2
Správne nastavenie termostatu
Potreboval by som poradiť ako správne nastaviť termostat v dome. Kúpili sme starý rodinný dom a zre…
jokai
Pred 3 rokmi
8
Renovácia Eurookien firmou
Chcela by som sa spýtať v akej cene sa približne pohybujú renovácie eurookien. Na cca 13 ročných ok…
jarmila_kalinovska
Pred 3 rokmi
1
2
58
Komin, klasicky murivaný alebo nerezový?
Ahojte, som pred stavbou RD V projekte mam navrhnuty komin v interieri v obyvačke hned vedla krbov…
rapidek
Pred 3 rokmi
2
1
2
…
684
685
686
687
688
…