Betónový chodník-razený

Ahojte.Okolo domu máme staršie betónové chodníky.Chceli by sme ich nejako obnoviť.Celkom sa nám pozdáva možnosť zaliať to novou vrstvou betónu do ktorého by sme otláčali vzor kameňa.Na internete je množstvo takýchto úprav.Máte s tým niekto reálnu skúsenosť?Poprípade vedel by mi niekto poradiť aký postup, betón + farbu na betón kúpiť,aby sa po 2 rokoch nezačal drobiť?
Odpovedať
Profilova fotka
@viola55555 zadaj si do youtu.. CONCRETE SIDEWALK. mas tam toho na vagon.... ale svojpomocne bez skusenosti na to zabudni.......
Odpovedať
@mimms Ďakujem...popozerám. Prečo bez skúsenosti mám na to zabudnúť?Veď roky rokúce sa robili obyčajné betónové chodníky...v tomto prípade by tam boli navyše len tie odtlačky...Či si to predstavujem moc jednoducho? V čom je to také moc komplikované? Ja sa najviac obávam kvality betónu...aby sa nezačal časom rozpadať..
Odpovedať
Profilova fotka
@viola55555 len skoda, ze uz nebol youtube skor, mladez by nepotrebovala chodit ani do skoly....
Odpovedať
@viola55555 objednas si cestny beton, das si tam metlickovu protišmykovú upravu, porobis diletacie, zaoblíš rohy a budes to mat do smrti. Na tvoj vymysel potrebujes zohratu partiu (podla rozlohy) a hlavne sa to niekde naucit a nie hned ocakavat formou pokus=omyl dobry vysledok.
Odpovedať
@rkorba Určite si to pred realizáciou vyskúšame ...pokúsime sa to naučiť. Preto hľadám niekoho kto s tým má skúsenosti a vedel by mi poradiť.Čoho sa vystríhať,ako postupovať. Poprípade niekoho,kto už to ma pár rokov hotové a či je s tým spokojný alebo nie. Manžel je šikovný a každý sa to predsa niekedy musel naučiť... Poprípade ak by ma niekto vedel nasmerovať na nejakú šikovnú partiu v okolí Žiliny,ktorá s tým má skúsenosti,boli ste spokojný s jej robotou,budem vám vďačná.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?