Razený betón na chodníky

Nemá niekto aktuálnejšiu skúsenosť s firmou, ktorá robí realizácie razeného betónu? Našiel som iba staré príspevky kde na tento systém väčšina ľudí nenájde dobrého slova, neviem ale aká je momentálna situácia. Uvažujeme totiž o tomto systéme a to v dvoch druhoch: 1. chodníky, ktoré ešte nie sú vybudované (iba na papiery :-)), t.j. rovno do čerstvej betonáže robiť odtlačky 2. terasa - už dávnejšie vybytónovaná, t.j. urobiť iba nejaký vrchný "poter"
Odpovedať
Takto som si spravil altánok aj chodník. Razidlo plastové,v kauflande kúpené cena po zľave 5eur. ;-) Ale poučil som sa,že som mal menej tlačiť a robiť plytko max 2-3mm pretože po vyschnutí sa škáry prehľbili a rozšírili takže by zniesli aj vyplniť pieskom. To sa mi však nechce,pretože to čistím tlakovou vodou a piesok by vyplavilo... Ten poter na terasu by však mal byť aj tak aspoň 5cm hlboký a vložiť kari rohož kvôli praskaniu.
Odpovedať
@dodok nejake foto sa nenajde :-) ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Chystám sa robiť tiež niečo podobne https://youtu.be/mLMQwjTDMho , akurát že by som tam pridal farbu do betónu . Len neviem akú životnosť od toho očakávať aby to časom nedopraskalo
Odpovedať
A nieco taketo? Skusal niekto?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?