O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dva nezávislé zdroje kúrenia
Ahojte.chcem sa opýtať,treba ku kolaudácií dva nezávislé zdroje kúrenia po novom?
duzu
Pred 3 rokmi
13
Kolko bude stat praca na postavenie plotu z tvarnic?
Zdravim, kolko si pripravit rozpocet na vystavbu tvarnicoveho plotu? Myslim len rozpocet za pracu -…
lubosko23
Pred 3 rokmi
2
Kombinované vykurovanie plyn elektrina
Dobrý deň prajem, chcel by som sa opýtať či riešil niekto v dome kombinované vykurovanie plyn+ el…
duzu
Pred 3 rokmi
3
Tehlo červená krytina od Terran
Uvažujeme o tehlo červenú krytinu od Terranu. Korral (EVO) sme už videli na streche ale aj na fotká…
hergabriel
Pred 3 rokmi
1
Ponorné čerpadlo na nepretržitú kvapkovú závlahu max 1l/min
Neviem nájsť pomorné čerpadlo ktoré vytlačí vodu do výšky 8m ale prietok má menej ako 1l za minútu…
psv
Pred 3 rokmi
13
Oprava panelákových stierok
ahojte s čím opraviť panelákové stierky ? robené pred 20imi rokmi. sú tam ryhy niekde aj trochu vä…
zita19
Pred 3 rokmi
2
Plot od titánu.sk
Zdravím. Má niekto skúsenosti s firmou Turany.sk? Zatiaľ sme nikde nenašli na nich recenzie. Dakujem
michal_mori
Pred 3 rokmi
1
Kúrenie drevom alebo briketami - čo je lacnejšie?
Dobrý deň potrebujem poradiť, mame velký dom kde je urobene podlahove kurenie, kotol na drevo resp …
sonau
Pred 3 rokmi
1
2
40
sponzor fóra
Vinylova podlaha do kuchyne
Dobry den, Chcel by som poprosit o radu resp. zdierlanie skusenosti, aku podlahu do kuchyne. Uvazu…
zltalienka
Pred 3 rokmi
3
Strieška na altánok
Ahojte. Neviete mi, prosím, poradiť, kde kúpim náhradnú striešku presne na tento altánok? Nekupoval…
jarusmischo
Pred 3 rokmi
3
Vysoke zaklady a vypln pod zakladovou doskou.
Ahojte do zakladov davame piesocnatu zeminu ktoru polievame a zhutnujeme pod kari sietovinu je potr…
tom329
Pred 3 rokmi
9
Cenová ponuka na vodu, plyn, kúrenie
Zdravím, chceli by sme dať spraviť nové rozvody vody, plynu a kúrenia do staršieho domu. Hore potre…
mgx
Pred 3 rokmi
14
Koľko vyčleniť na zateplenie?
Zdravím, na jar plánujeme zatepliť dom (cca. 140 m2) fasádnym polystyrénom. Korona však spravila po…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
5
Aký motor na 250l miešačku
Zdravím vospolok, poradíte mi prosím ? Mám starú miešačku označenú Konstruktiva n.p. Praha, evid.…
mgx
Pred 3 rokmi
3
Uchytenie ostrovcek. digestoru na sadrokarton
Zdravim, potrebujem poradit ohladne uchytenia ostrovcek. digestoru. Mame s tym trosku problem. Spev…
spikerhc
Pred 3 rokmi
10
Izolácia plochej časti strechy
Zdravím páni (a dámy), vopred sa ospravedlňujem za túto tému, keďže o tomto sa tu už asi popísalo h…
purplesticks
Pred 3 rokmi
16
Pôvodný dom tvorí hranicu pozemku
Zdravím, chcela by som sa opýtať … chceli by sme stavať dom za babkou , pričom jej dom tvorí hranic…
monika_mm
Pred 3 rokmi
31
Phase Marbella
Nemáte prosím niekto sedačku Phase Marbella? Ako ste spokojní?
andrea_nadasska
Pred 3 rokmi
1
Hľadám projektanta z okolia Nitry
Ahoj hladám projektanta na RD z okolia NR
erika_tkacikova
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
155
Vinylova lepená podlaha na dlažbu kde je podlahovka?
Mam takú otázočku, mama sa presťahovala do domu, kde je všade podlahove vykurovanie a dlažba, ktor…
parkett_mann
Pred 3 rokmi
2
Akú farbu okien dať k antracitovej streche?
Strecháči nevieme sa na 100% rozhodnúť pre konkrétnu farbu okien. Automaticky by sa ku antracit.str…
marta2610
Pred 3 rokmi
24
Betónový plot Ružindol
Potreboval by som montáž a dodávku betónového plotu. Výška 2 metre, dĺžka cca 13 metrov. Terén rovi…
zutoveiv
Pred 3 rokmi
1
Exterierove zaluzie - Lamelland vs. Neva
Ahojte, vyberame exterierove zaluzie. Zatial nas oslovili zaluzie znacky Neva a Lamelland. Ake mate…
fillo_kiko
Pred 3 rokmi
12
Zháňame projektanta
Dobrý deň, vedel by nám niekto odporučiť zodpovedného architekta, ktorý by vedel spraviť projekt ro…
standa1981
Pred 3 rokmi
3
Radiátor do priestoru
Vie mi prosím niekto vysvetliť ako spoznám radiátor rebrikovy,ktorý ide pripojiť do priestoru? Je …
nyky23
Pred 3 rokmi
5
Smer ukladania plavacky
Zdravim , vedeli by ste mi prosím poradiť ktorý smer ukladania plavacky zvoliť pri tomto pôdoryse …
silvusik353
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
96
Technická miestnosť, vonkajší prístup
Ahojte,viete mi prosím poradiť ohľadom technickej miestnosti? Prerábame starší dom a jediné miesto …
silvusik353
Pred 3 rokmi
19
EXTOL PREMIUM KUFRÍK NA VŔTAČKU
Ľudiaa dobrí ❤️ prosím Vás nenájdete niekto doma tento kufrík? prázdny... vŕtačku mám, len kufrík s…
mgx
Pred 3 rokmi
4
ROHOVE LISTY alebo JOLLY HRANY ???
Ahojte ludkovia chystam sa na obklady v kupelni. Velkost 60x120. Chcem sa poradit co sa tyka vonka…
fruko5
Pred 3 rokmi
11
Podlahovka + TC Dodavatelia
Poprosil by som tipy na overenych dodavatelov pre podlahovku a TC (vzduch/voda) na Zapadnom Slovens…
peto077
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
683
684
685
686
687
…