O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Základ na plot
Zdravim. Otázka. . Ideme nadstavovat z DTciek 20cm na starý plot .(viď foto ) starý plot je 50cm od…
keymaro
Pred 3 rokmi
18
Vodovodná prípojka a rozvod 300m za vodomer. šachtou
Dobrý deň, chceli by sme požiadať o vodovodnú prípojku na verejný vodovod. Nakoľko náš pozemok je o…
muma20
Pred 3 rokmi
11
Ako otvorit/odstranit zamok Tokoz na garazovej brane?
Prenajal som garaz, podnajomnik neplati (od prveho mesiaca s nim boli problemy s platenim) a nedvih…
zefe
Pred 3 rokmi
9
Plastová žumpa PL
Zdravím chcem sa INFORMOVAŤ máte nejaké skúsenosti s plastovými žumpami z Poľska...prípadne nejaký …
otto69
Pred 3 rokmi
1
Ako dlho vám trvalo vybavenie stavebného povolenia?
prosím, napíšte mi koľko Vám trvalo vybavenie stavebného povolenia?Ako to je, ak chce niekto stavať…
dendush_dudu_kiss
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
179
Zateplenie stropu SDK - reálne skúsenosti
Ahojte, už som tu v minulosti riešil problém chladnej izby v RD. Nameral som v niektorých rohoch c…
marcos33
Pred 3 rokmi
3
Samonavijaci bubon s hadicou
Ahojte vedel by mi niekto s vlastnej skusenosti poradit aky bubon s hadicou na stenu kupit ? Najlep…
lubk0
Pred 3 rokmi
12
Vyjadrenie k projektu
Ahojte, budem rada k pripomienkam k projektu. Napady ako vymysliet plochu medzi garazou a domom. Na…
jana_slovakova
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Kedy strihate okrasne travy? Kosice a okolie
Kedy strihate okrasne travy a rastliny, ktore treba ostrihat zaciatkom jari? Som z okolia Kosic
janaigor
Pred 3 rokmi
18
Stavebne firmy Martin a okolie
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť stavebne firmy na stavbu murovaného holodomu alebo domu na kľ…
erik4827
Pred 3 rokmi
2
Detektor káblov
Zdravím chcem sa spýtať že aký je najlepší detektor káblov ? Ideme prerábať elektriku v kuchyni a p…
nigmanka
Pred 3 rokmi
5
Vodny kamen ?
Prosim vas ked prevarim vodu v hrnci vzdy po odlezani vidim ako sa mi na spodu vody ulozili biele c…
kopin
Pred 3 rokmi
25
Nový komín v dome
Ahojte, dal by som si rád do obývačky aspoň menšie krbové kachle - trošku prikúriť, trošku atmosfé…
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
4
Neskolaudovanej dom
DobrAý večer. Prosím vás vedel by mi niekto kto sa rozumie poradiť? S mužom sme si nasli dom na kúp…
kopin
Pred 3 rokmi
25
Umyvacka bosch 60 zabudovana
S ktorou z aktualnych bosch umyvaciek ste spokojni??? Zhanam 60tku, celu zabudovanu, nerezovu, s ho…
vertyeux
Pred 3 rokmi
4
Kurenie do bytu
Dobry deň, chcem sa opýtať, či niekto riešil kúrenie, ak mal v byte gamatky na plyn. Kúpil som sta…
duzu
Pred 3 rokmi
11
Skusenost s firmou Renovujeme interier
Ma prosim niekto skusenost s touto firmou?
peky1984
Pred 3 rokmi
10
Plochá strecha - EPS 100-S alebo EPS 150-S
Ahojte, túto otázku som našiel načrtnutú čiastočne v jednej diskusii, no bez nejakého záveru. …
jan45
Pred 3 rokmi
18
Podlahove lišty do obluku- kde ich zohnat?
Dobry den, Vedel by mi niekto prosim Vas poradit, kde zohnat podlahove lišty do obluku? Potrebujeme…
romav
Pred 3 rokmi
7
HPA-O 8 CS Plus
Pouziva niekto tepelne cerpadlo HPA-O 8 CS Plus, mam ponuku a rad by som informacie. Rozhodujem sa …
cmelor
Pred 3 rokmi
10
Kde hľadať info o nových projektoch v BA?
Ahojte, vopred sa ospravedlňujem ak je tu už podobná téma, no nenašiel som. Chcem sa opýtať, či ne…
crucinal1
Pred 3 rokmi
5
Poradte co na existujuci beton?
Ahojte, vedeli by ste poradit akym sposobom vyriesit toto statie na auto? Rad by som ho vynovil a z…
prirodokochac
Pred 3 rokmi
13
Šírka samonosnej brány vhodnej na prejazd 2 áut
Ahojte, Mam parkovanie pred domom, parkovanie bude siroke cca 5 metrov, dlhe cca 7m. Parkovanie …
pitt2701
Pred 3 rokmi
1
2
32
Mapy od vlhkosti, zachovanie omietok
ahoj, rozmyslam, zeby som zanechal stare omietky, len oskrabal niekolko vrstviez farby :smiley: pre…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
1
Projekt domu okolie Nitra Levice zlate Moravce
Dobrý deň hľadám overeného projektanta . Ďakujem
99g99
Pred 3 rokmi
1
Skúsenosti Ekonomické stavby
Dobrý večer, je tu prosím niekto, kto reálne odstúpil od zmluvy z Ekomonickými stavbami? Je tu veľ…
zamia17
Pred 3 rokmi
7
Dekoratívny betón, razený betón a flexcement do exteriéru
Ahojte, nasli sme na vystave. Nepozname nikoho, kto by to mal. Rozmyslame dat to na chodnik do do…
viola55555
Pred 3 rokmi
11
Dokedy sa vystahovat
Dobry den, chcela by som vas poprosit o radu. Kupili sme dom v PK, aby sme ho mohli zaplatit museli…
djamilia
Pred 3 rokmi
8
Murovanie Ytong, ako je na Tom práca?
Dobrý deň, Prosím o info, či práca s ytongom podľa foto je spravená normálne a tie diery, nespoje …
tomik25
Pred 3 rokmi
30
Dva nezávislé zdroje kúrenia
Ahojte.chcem sa opýtať,treba ku kolaudácií dva nezávislé zdroje kúrenia po novom?
duzu
Pred 3 rokmi
13
1
2
…
682
683
684
685
686
…