Dekoratívny betón, razený betón a flexcement do exteriéru

Profilova fotka
Ahojte, nasli sme na vystave. Nepozname nikoho, kto by to mal. Rozmyslame dat to na chodnik do domu a v pristresku pre auta. Ak mate, ste s tym spokojny? Prip. preco ste si to nedali?
Odpovedať
Dobry den. Razeny beton je jednou z najkvalitnejsich podlah. Ma svoje opodstatnenie, vyhody, ale aj nevyhody. Dolezita je tak ako u vsetkeho - kvalitna realizacia. Vzdy ziadajte referencie od realizatora, a tiez ziadajte certifikaty, alebo vyucne listy. Realizaciu diela si dajte urobit na zmluvu, lebo tzv. usetrenie sa Vam moze vypomstit. Ucim robit tieto podlahy, ale nerealizujem ich. Bohuzial, aj ked niekomu dame osvedcenie o absolvovani kurzu, nemozme zarucit, ze dodrzi postup. Bohuzial, pri stavbe, tak ako asi dnes pri vsetkom, musite byt sami odbornici a kontrolovat realizaciu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Zdravím...ja s parťákom sme realizátormi systému flexcement. Máme za sebou dve realizácie, nič veľké, ponuky neskáču ale tak snažíme sa. V prípade záujmu sa ozvite.Sme Zo Žilinského kraja.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@marek_r Dobrý den. Robite razený beton? Chceli bx sme na terasu,cca 50m. Sme zo žilinx. Dik :)
Odpovedať
V com je razeny beton jednou z najkvalitnejsich podlah? Zda sa mi to ako prilis odvazne tvrdenie. Ak spravim hydoizolovanu a hladenu CB III so vsypom, myslim, ze s prstom v nose dosiahnem vyssiu kvalitu ako u razeneho betonu. Ak by mala kvalita suvsiet s hornou uzatvaracou vrstvou, aj mnou spominany beton viem penetrovat povedzme polyaspartikom. Aspon tie razene betony, co som mal moznost vidiet v Kosiciach nestali absolutne za nic. Prave naopak, robili sme uz viac rekonstrukcii, kde sa razeny beton vyhadzoval vonku a nahradzoval inymi podlahovinami. permanentny problem bol hlavne na celach schodov, ktore kazdorocne opadavali.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@marek_r zdravím, ešte realizujete ten razený betón? Ak áno viete mi dať prosím orientačnu cenu cca za 120m2? Vopred veĺmi pekne ďakujem Henrieta.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@marek_r Dobrý deň. Ešte sa venujete realizácii razeného betónu?Mohli by ste mi na vás poslať kontakt?
Odpovedať
@viola55555 profil je už neaktívny ten ti už neodpovie.
Odpovedať
Profilova fotka
@sousedekovci89 hmmm to som si vsimol az teraz a nie je to niekto, kto by sa tomu venoval?
Odpovedať
@hencidlo Našli ste prosím niekoho kto sa tomu venuje?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?