O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Sušiak na uteráky alebo rebríkový radiátor?
Ahojte, máte v malých panelákových kúpeľniach radiátor alebo len sušiak na uteráky? Uvažujeme, …
bellatrix27
Pred 3 rokmi
12
Zahradny architekt DK a okolie
Ahojte, viete odporucit zahradneho architekta z DK, pripadne okolie?
ciaaa
Pred 3 rokmi
1
Exteriérové žalúzie
Ahojte, riešil niekto vonkajšie podomietkove žalúzie na výšku okien 2,50m , aky hrubý bol kastlik n…
zefe
Pred 3 rokmi
6
Preco mi vyhadzuje cerpadlo prudivy chranic?
Idem si zapnut cerpadlo na vodu,ze napustim si sud a cerpadlo mi vyhodi v dome prudovy chranic.Co s…
rado220
Pred 3 rokmi
1
2
40
Prah vonkajších dverí
Ahojte, poraďte čo s týmto? Cokel sa droli ale v tomto mieste drží poriadne. Zabetónovať nejak nano…
martinkuli
Pred 3 rokmi
1
Zapojenie IP kamier cez switch
Dobry den, prosim viete poradit v teme zapojenia IP kamier? Mam POE NVR Hikvision HWN-4108MH-8P, kt…
dominik_boksansky
Pred 3 rokmi
6
Prerabka starého domu
Dobrý deň, chcem sa spýtať, kúpili sme starý rodinný domček a ideme si ho zvnútra prerobiť, elektri…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
2
Dokončenie okolia bazena
Zdravim , chcela by som požiadať o nejaké nápady , návrhy na dokončenie okolia bazéna , čo by bolo …
csibike9
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Horné skrinky vedľa digestora - dôležité alebo nie?
Ahojte, chcela by som sa spýtať na názor. Máme takýto navrh kuchyne. Páči sa mi, že popri digestore…
juanex
Pred 3 rokmi
13
Napojenie studňovej a dažďovej vody
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na názor/skúsenosti ohľadom zapojenia zrážkovej a studňovej v…
jan45
Pred 3 rokmi
5
Komprimačná páska vs. pásky vonkajšie a vnútorné
Zdravím, riešime okná na našu novostavbu. Pri dohadovaní detailov sme dostali možnosť montážne okie…
dom666
Pred 3 rokmi
6
Nákupy z lacnestavanie.sk - máte niekto skúsenosti?
Chcem objednať tehly heluz. Na stránke lacnestavanie.sk majú 50% zľavu. Má Niekto skúsenosti s tout…
ruren
Pred 3 rokmi
16
Strata tlaku v kureni
Dobry den, chcel by som sa s vami poradit, uz asi 3 mesiace mi pada tlak vo vykurovacej sustave. V …
dedo758
Pred 3 rokmi
13
Revizne dvierka
Ahojte potrebujem revizne dvierka 500x500 mm v ktorych budu schovate ventili rozvodu vody. Osadzali…
peterr66
Pred 3 rokmi
1
Drevený obklad na zatepleni EPS
Pozdravujem, chcel by som sa s Vami poradiť, ci niekto z Vás nerobil na existujuce zateplenie pol…
mimms
Pred 3 rokmi
2
Obsah cementu v betóne
Ahojte, prosím vás koľko zimnej zmesy trrba pridať do vrecovaneho cementu na nočnú teplotu - 5 stup…
mimms
Pred 3 rokmi
3
Inspirácia
Dobrý deň, idem sa obrátiť o radu alebo skôr prosbu. V tento rok som kúpil 2.izbový byt mám záujem …
anderdidrian
Pred 3 rokmi
1
Výmena stropu
Ahojte, ak mám v projekte naplánovaný Ytong klasik strop , ale rozhodol som sa pre monolitický žele…
andbla
Pred 3 rokmi
4
Vrtanie do tvarnice plotu Preblok
Dobry den, mame : https://www.premac.sk/betonove-ploty-z-tvarnic/preblok-r/ Ako plot, potreboval by…
sonau
Pred 3 rokmi
11
Nepochopiteľne vysoký odber elektriny
Dobrý deň, prosím o radu, názory. Som laik, takže to opíšem laicky. Druhý mesiac žijeme v novostav…
sonau
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
135
Geotermalne vykurovanie bytoveho domu - 500 MWh
Ahojte, dobry den, so spravcom nasho bytoveho domu v Ruzinove s velkym sukromnym pozemkom sme uvazo…
standa1981
Pred 3 rokmi
5
Čierne matné úchytky
Ahojte, máte niekto prosím čierne matné úchytky na kuchynskej linke? Aká je prosím údržba? Menili b…
natalyzero
Pred 3 rokmi
18
Dub pieskovy
Dobry den Kuchynu mame v dekore dub hamilton lenze dvere v takej farbe nevyrabaju. Poradili mi ze …
peter_bar
Pred 3 rokmi
2
4i zmena dispozície
V Petržalke je dosť divoky pôdorys 4i bytov. Máte nejaké nápady ako ho zmeniť?
natalyzero
Pred 3 rokmi
12
Príjazdova cesta
Dobry den riešime momentalne veci k stavebnému povoleniu a nevieme si rady ako vyriešiť príjazdovú …
mellie111
Pred 3 rokmi
8
Okna na kraj muriva - tepelny most
Cafte, v projekte je osadenie okna v strede muriva, co po zatepleni bude dost hlboko. Chcem to dat …
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
5
Samonosne sklenene zabradlie
Zdravím, je tu niekto, kto si vyrábal svojpomocne samonosné sklenené zábradlie, bodovo uchytené? Da…
2nika13
Pred 3 rokmi
1
Starší rodinný dom - zatepliť?
Zdravím, plánujeme obnovu fasády a rozhodujeme sa, či zatepliť a ak áno, čím. Ak zatepliť, tak cieľ…
pepe2144
Pred 3 rokmi
4
Obrazy
Máte niekto takéto obrazy ? Ako ich máte uchytené normálne na hmozdenku vyvrtane? Není su dáke klin…
lulaw
Pred 3 rokmi
5
Z akého masívneho dreva urobiť pracovný stôl?
Zdravím Vás, chcem sa opýtať, že z akého masívneho dreva by bolo najlepšie urobiť pracovný stôl. Ďa…
tomek4492
Pred 3 rokmi
9
1
2
…
680
681
682
683
684
…