O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Firma Mapeka, Medino
Ahojte, chcela by som sa spytat, ak niekomu z vas poskytovala stavebne sluzby firma Mapeka s.r.o. z…
dinkooo
Pred 3 rokmi
2
Dlažba SHINESTONE GREY LESK
Pekný deň všetkým, Chcem sa spýtať či náhodou niekto nemá položenú dlažbu SHINESTONE GREY LESK od …
barbor14
Pred 3 rokmi
15
Rozobratie a premiestnenie starej drevenice
Zdravím Vás. Kúpili sme starú drevenicu (cca 100-ročná) a chceme ju rozobrať a premiestniť. Ve…
zuzu376
Pred 3 rokmi
5
Svetlovody a vaše skúsenosti
neviete mi povedat, ci svetlovody naozaj rozziaria celu izbu dennym svetlom, alebo len tu cast / te…
matko101112
Pred 3 rokmi
1
2
35
Pripchatá kanalizácia
Ahojte všetci. Poprosil by som nejaké rady, mám problém s pripchatou kanalizáciu nieje zapchatá. Le…
fulmia
Pred 3 rokmi
5
Poistenie domu
Dobrý deň, v akej poisťovni máte poistenú nehnuteľnosť? Ako ste boli spokojní v prípade nejakej poi…
zitik_98
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Susedia sa sťažujú na hluk počas rekonštrukcie
Dobrý deň.Kupili sme si v devembri 2021 byt a vo februári 2022 sme začali s prerabkov ( nová elektr…
izino
Pred 3 rokmi
1
2
34
Dlazba na beton terasy
Zdravim, mam na terase beton kt. sa betonoval s platnou domu, potom som to dvihol o poter ked sa ro…
tad8
Pred 3 rokmi
3
sponzor fóra
Pokládka dlážkovice - hľadám firmu/majstrov
Prosím, viete mi odporučiť firmu/majstrov na montáž a pokládku dlážkovice, s ktorými ste boli spoko…
smoulingirl123
Pred 3 rokmi
1
Úprava pôdy pred sadením trávy - zemná fréza
Ahojte. Potreboval by som požičať zemnú frézu - kultivátor, ktorým by som chcel rozrobiť a zrovna…
topfield
Pred 3 rokmi
11
Betónový plot Nitra okolie
Ahojte, plánujem betónový obojstranný plot (nie s odtlačkom) a hľadám seriózneho dodávateľa s montá…
megdesign
Pred 3 rokmi
7
Skusenosti RII-trade s. r. o. (pán Racsak)
Dobrý deň, má niekto skúsenosti/ recenzie na firmu RII-trade s. r. o.? Pán sa mi zdal v pohode na…
ivipopi
Pred 3 rokmi
3
Obecné siete
Ahojte je tu niekto kto využíva optiku od obecných sietí? Zháňam pravdivý aktuálny feedback na nic…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
2
Rekonstrukcia - pultova strecha
Zdravim, vie niekto poradit kontakt na projektanta alebo rovno niekoho kto aj zrealizuje jednoduchu…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
3
Vodoinstalacia
Dobry den, hladam vodoistalateraz ktory mi komplet urobi rozvod vody v chalupe ( hlinikplast) nechc…
exponent
Pred 3 rokmi
4
A0
Ahojte, ideme stavať bungalov 120m2 a riešime dilemu, aký typ vykurovania zvoliť pre A0. Projektant…
duzu
Pred 3 rokmi
12
Pozemok a staré základy
Ahojte. Našli sme pozemok ktorý by sme chceli odkúpiť od spf, je mimo mesta. Oproti cez cestu stojí…
marsdm
Pred 3 rokmi
4
Vissman Vitocal 200 hlučnosť vnútorného čerpadlá
Zdravi , máte prosím niekto skúsenosť s TČ vissman Vitocal 200 ? Resp s jeho vnútornou jednotkou ? …
ricir
Pred 3 rokmi
12
Rozmiestnenie izieb v dome
Ahojte chystám sa na rekonštrukciu domu a máme dilemu ako vyriešiť rozmiestnenie izieb. Celý problé…
alongo007
Pred 3 rokmi
1
2
34
Hrúbka betónoveho poteru
Ahojte strecháči, Viem že podobných tém je tu neúrekom, ale predsa každý prípad má svoje špecifiká.…
luigi1244
Pred 3 rokmi
28
Protiprud nad urovnou zeme
Nemate nahodou protiprud na povrchu (jednoduchsia udrzba, moznost dlhsieho bazenu ...) namiesto v …
rkorba
Pred 3 rokmi
13
Betonvy plot - Zlate Moravce/Vrable
Poradte prosim firmu, ktora by vedela urobit 45m dlhy rovny betonovy plot v okrese Zlate Moravce. V…
slavo01
Pred 3 rokmi
1
Ako dlho ste čakali na vyňatie pozemku?
Ako dlho ste čakali na vyňatie pozemku pod dom?dik
stefanby
Pred 3 rokmi
6
Sparovacka Cersanit - pomoc!
Ahojte, kupili sme tuto sparovacku na dlazbu v dekore dreva, odtien sparovky chocolate, ale v skuto…
malebiele
Pred 3 rokmi
25
Využitie starej škváry na zásyp potrubia a iné?
Ahojte, pri rekonštrukcii nášho domu nám vznikne dosť veľa škváry ako odpadu ... rozmýšľam nad j…
jan45
Pred 3 rokmi
3
Samonosná brána
Dobrý deň, potrebovali sme bránu o šírke otvoru cca 7m. Predstavujeme si samonosnú, terén je v mier…
zuzcek1988
Pred 3 rokmi
8
Zdvihnutie travnika
Ahojte, potrebujem poradit. Mám rok kobercový trávnik a spravil som si terasu. Medzi výškou terasy…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
10
Stresna krytina _ skridla
Ahojte. Viete mi poradit stresnu krytinu na sedlovu strechu, rodinny dom, rozmyslal som nad bobrovk…
radovansensel
Pred 3 rokmi
1
Sušiak na uteráky alebo rebríkový radiátor?
Ahojte, máte v malých panelákových kúpeľniach radiátor alebo len sušiak na uteráky? Uvažujeme, …
bellatrix27
Pred 3 rokmi
12
Zahradny architekt DK a okolie
Ahojte, viete odporucit zahradneho architekta z DK, pripadne okolie?
ciaaa
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
679
680
681
682
683
…