O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Strecha krov bude to dobré?
zdravím, chcem sa opýtať ci tento krov bude postačujúci, všetko bolo podľa projektu urobené, rezivo…
vlado1992
Pred 3 rokmi
1
2
35
Pripomienky na pôdorys 4 izbového bungalovu
Poprosim o pripomienky k podorysu. Orientacia vstupu severovychod. Vdaka.
mino730
Pred 3 rokmi
1
2
33
Taštičkový matrac na lamelový rošt
Dobrý deň, poprosím o radu, názor. Máte niekto taštičkový matrac na lamelovom rošte? Ako sa to chov…
eno32
Pred 3 rokmi
12
Výstuž stropu pivnice
Ahojte Staviam na ohlášku malú podpivničenú dielňu, vonkajší rozmer 7mx3,5m. Pivnica je rozdelená n…
pedro2
Pred 3 rokmi
12
Rádová zástavba
Ahojte uvažujeme nad kúpou radovej zástavby? Manzel sa obava susedov a možných úskalí ktore spolocn…
mimi373
Pred 3 rokmi
25
Kam dať ohnisko
Ahojte. Potrebovala by som radu resp. inšpiráciu kam dať ohnisko. Chceli by sme okolo toho nejake l…
mimi373
Pred 3 rokmi
1
2
35
Sú sprchové filtre hlúposť?
Dobry den, chcem sa opytat na skusenosti, ci mate niekto alebo ste poculi skusenosti ci dobre alebo…
lubk0
Pred 3 rokmi
17
Bodovo uchytene sklenene zabradlie
Zdravím, je tu niekto, kto už vyrábal samonosné sklenené zábradlie, bodovo uchytené? Vie mi niekto …
2nika13
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Vzdialenosť od plota
Ahojte, viete mi prosím poradiť, aká minimálna vzdialenosť tejto stavby má byť od plota ? Stavba, t…
slawka333
Pred 3 rokmi
4
Dostali ste projekt domu od developera?
Ahojte, strecháči. :) Dostali ste projekt domu od developera? Ďakujem za vaše skúsenosti.
slawka333
Pred 3 rokmi
4
Zapojenie akumulačnej nádrže
Dobrý deň. Ma drevoplyn kotol Ladan 25kw s Laddomatom Atmos 21 a dve akumulačné 400l akumulačné nad…
rkorba
Pred 3 rokmi
10
Kotol na drevo verzus drevoplyn
Aký je rozdiel medzi systémom kotol na drevo + akumulačná nádrž a medzi kotlom na drevoplyn tiež s …
petersd
Pred 3 rokmi
9
Servis husqvarna
Ahojte priatelia, obraciam sa o pomoc kde v okoli PB zoženiem niaky normálny servis husqvarny. Nie …
whitema
Pred 3 rokmi
10
Aké opláštenie na unimobunku ?
Zdravím mám unimobunku na pozemku, ktorú by som chcel premeniť na niečo ako chatku, pričom po zdraž…
canonmp150
Pred 3 rokmi
5
Vodovodná a elektrická prípojka
ahojte nepoznáte niekoho v okolí Piešťan kto by mi vedel skonzumovať vodovodnú a elektrickú prípojk…
martinammmm
Pred 3 rokmi
4
Podlozie pod velkoformatovu dlazbu bez obrubnika
Ahoj, s architektkou sme si vymysleli chodniky z velkoformatovej dlazby rozmerov 100x50cm, vid foto…
zuzcek1988
Pred 3 rokmi
10
Vodomerna šachta pre 2 OM
Ahojte. V projekte mám zadanú monoliticku šachtu pre 2 odberné miesta (ja a brat, dva pozemky hneď…
peter_kobora
Pred 3 rokmi
3
Aky silný radiator
Zdravím potrebujem poradiť aký silný radiator kúpiť do pristavby rozmer 3,5x5,5 a výška 2,30m. V pr…
pavol14pavol
Pred 3 rokmi
5
Zlúčenie E parciel
Dobrý deň, rád by som sa informoval ako postupovať pred kúpou pozemkov. Mám záujem kúpiť jeden poze…
pavol14pavol
Pred 3 rokmi
3
Betonova cesta
Chcel by som sa spýtať či ma niekto skúsenosti ako developer? Chcel by som z ornej pody spravyt sta…
3tomas3
Pred 3 rokmi
1
Pôdorys Trnava Hospodárska 88
Ahojte Nevedeli by ste niekto poskytnúť podorys bytu na hospodarskej 88 v Trnave? Pripadne niekoho…
svaty
Pred 3 rokmi
1
Antislip a Pearl effect vaňa
Mate niekto vanu s antislipom? Ake su vase skusenosti? Isli by ste do toho znova, alebo by ste si l…
nikusikhome
Pred 3 rokmi
1
Šedá vinylová alebo kompozitná podlaha
Prosím poraďte,bez žiadnych drevených dekorov,čistá rovná línia, s čím ste spokojní.ďakujem
eryykah
Pred 3 rokmi
2
Tubazin casano torano
Ahojte,máte niekto tento obklad? Prípadne čo by ste mi poradili,chcem šedo bielu, môže byť aj troch…
meli72
Pred 3 rokmi
1
Výroba vchodovej brany(2krídla)
Dobrý deň. Chceme robiť klasickú vchodovú bránu 2 krídla,šírka brány 380cm,vška 200cm Viete poradit…
woodstuffproject
Pred 3 rokmi
1
Poraďte, ako správne rozložiť kuchyňu?
Dobrý deň, prosím o radu ako správne rozložiť kuchynu, či by nebolo lepšie dať ladnicku na stenu a …
lenkito10
Pred 3 rokmi
14
MK&ML mont s.r.o. skusenosti
Dobry deň. Aké mate skusenosti s touto firmou?
michal_macuch
Pred 3 rokmi
10
Plyn alebo TČ
Dobrý deň prosím poraďte či plyn+ plus solárny panel alebo TČ?????? Cena 1000€rozdiel u TČ cca Krb …
michal_kabat
Pred 3 rokmi
1
Vyčistenie kuchynskej dosky od silikonu
Ahojte, chcem sa opýtať, čím očistím kuchynskú dosku od silikónu? Túto dosku máme i pod skrinkami k…
zita19
Pred 3 rokmi
2
Ako kvalitné sú spotrebiče Teka a Brandt?
ma niekto skusenosti s tymito znackami??? kvalita, spokojnost.. atd... alebo mam volit zname znack…
renata_szabova_palsovicova
Pred 3 rokmi
6
1
2
…
678
679
680
681
682
…