O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zriadenie el. prípojky
Pozdravujem,.. chcem stavať dom v lokalite, kde nie je potiahnutá elektrina. Najbližšia skrinka je …
pixell
Pred 3 rokmi
18
Prepis ornej pôdy na stavebný pozemok
Ahojte neviete nám náhodou poradiť máme pozemok v zastavanej časti obci (500m2), ktorý je vedený ak…
chilim
Pred 3 rokmi
10
Fotovoltika - zasobnik TUV
Dobrý deň chystam sa vybrať zásobnik na teplu vodu. Zásobnik bude dvojvymenikovy bude ohrievany ply…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
18
Voda v starom dome(chate)
Ahojte, vie mi niekto poradit? Mame na dedine stary domcek kde nie je voda a chceli by sme ju tam s…
diaura
Pred 3 rokmi
3
Doska pod umývadlo
Ahojte rozmýšľam či ísť do dosky pod umývadlo alebo murovanu a okachlickovanu to sa mi páči viac al…
janka3633
Pred 3 rokmi
30
Nápady pre dievčenskú izbu
Dobrý deň, kúpila som bauring a hľadám ako by som zariadila, zútulnila dievčenskú izbu. v izbe zos…
lenkito10
Pred 3 rokmi
16
Koľko stoja posuvné dvere do púzdra?
ahojte, chceli by sme si zaobstarať posuvné dvere jednokrídlové ktoré sa zasúvajú do steny resp.do …
budix
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
86
Čím lepiť fasádny polystyrén?
Ahojte. Nevieme sa rozhodnúť čím lepiť fasádny polystyrén,hrúbka 20cm.Zvažujeme klasický kleber al…
koloman55
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Dvere-exterierove
Kupoval niekto exterierove dvere v obi? Firma mi nacenila na 2500€. V obi sa mi pacia hlinikove dve…
siengo
Pred 3 rokmi
3
Záhradná firma - LIPTOV
Zdravím, odporúčania na dáku firmu ktorá by vedela poradiť ohľadom realizácie záhrady? Ďakujem
danaracko
Pred 3 rokmi
3
Kontakt na majstra - krb - Nitra
Dobrý deň, poprosím o informáciu, respektíve kontakt na dobrého majstra, ktorý sa zaoberá krbmi - N…
deltako
Pred 3 rokmi
8
Prečo kotol nezapáli na prvý krát ?
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať, či sa niekto stretol s problémom že plynový kotol nechce zapál…
yuri66
Pred 3 rokmi
7
Vyrovnanie podkladu pod podlahový expandovaný polystyrén
Akým spôsobom je najlepšie vyrovnať krivý podkladný betón pred ukladaním EPS? Ako to riešiť na "hrb…
igor256
Pred 3 rokmi
30
Pohon Key zasekáva sa
Ahojte, montujem si pohon na samonostnú posuvnú bránu pohon : KEY TURBOKIT50 Robí to že ako ide …
stewe777
Pred 3 rokmi
12
Je tu niekto z PD,PE s elektrickym kurenim?
Ahojte steechari. Najde sa tu niekto z okolia PD,PE co ny bol ochotny sa podelit z praktickymi skus…
hondambx
Pred 3 rokmi
7
Suché podlahove kurenie
Dobry den. Mam poschodovy dom, na prízemí nám teplovodné podlahove kurenie zaliate do betónu a na 1…
vebi34
Pred 3 rokmi
19
Spoločná kanalizačná prípojka
Dobrý deň, sused chce stavať na pozemku susediacom s naším domom a žiada nás o súhlas na napojenie …
berushka_liptov
Pred 3 rokmi
14
Prerábka betónového chodníka. Rozbiť starý?
Chcem sa poradiť za prerobenie starého chodníka z betónu. Jeho povrch je nerovný a navyše do kopček…
viola55555
Pred 3 rokmi
27
Poraďte dobrý ručný mixér s misou
prosim poradte mi nejaky dobry ručny mixer s misou dakujem
roman_droppa
Pred 3 rokmi
4
Ako opraviť poškodený poter?
Zdravím všetkých chcem sa opýtať mám na budove urobené potery a pri istých prácach sa mi stalo že p…
milanista
Pred 3 rokmi
12
Rekonstrukcia kocky z r.1975
Pridavam sa k clenom modrej kocky, v septembri sme zacali s rekonstrukciou nasej kocky, na streche …
mishkamishka
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
70
Wifi - starsi router
ahojte, potrebovala by som poradit v technickej veci... Mam router z 2013, standard 802.11n (time…
tzar
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
70
Rimske rolety
hojky baby poradte mi stranku kde mi usiju rimske rolety na mieru, v provesalskom style, konkretne …
juliana434
Pred 3 rokmi
4
Travnik - dosiatie uz existujuceho travnika
Ahojte, nemate skusenost s touto travou? Potrebujem dosiat teraz na jar, pes dal travniku zabrat. …
juliana434
Pred 3 rokmi
6
Prístavba k RD ( Strecha , Krov ) pultová strecha
Zdravím PRÍSTAVBA 13X5 ( PULTOVA STRECHA ) Zaujíma ma rada čím a ako a či vôbec oddeliť krov s…
juraj_babic
Pred 3 rokmi
3
Náhrada bazena
Ahojte. Prosím Vás neviete mi poradiť kde by som kúpil náhradnú fóliu bazéna, keďže sa blíži sezóna…
kordo3
Pred 3 rokmi
6
Záhon z tehál
Ahojte, potrebujem poradiť:slight_smile: chcem postaviť vyvýšený záhon, cca 60 cm vysoký, 60 cm šir…
kordo3
Pred 3 rokmi
22
Cena bazénu s príslušenstvom
Mohli by ste mi niekto, kto ste si davali robit v poslednej dobe robit bazen vratene prislusenstva …
michal_hlavienka
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
125
Ake zabradlie
Dobrý deň pred hl.vchodom do domu mame urobeny pristresok z drevenych tramov a chceli by sme do toh…
tremmo
Pred 3 rokmi
5
Betónová žumpa Stav s.r.o.
Ahojte, chcela by som poprosiť o informáciu či náhodou nemáte skúsenosti so žumpou Stav s.r.o. http…
tomik25
Pred 3 rokmi
6
1
2
…
676
677
678
679
680
…