O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ktorú klimatizáciu
Prosím poraďte ktorá je kvalitnejšia mám ponuku na. Midea-MG2X 18 SP. ch 5,3 k 5.3 alebo …
hockto
Pred 3 rokmi
3
Zbúranie nosnej steny rodinného domu
Dobrý deň, prosím Vás o radu. Kúpili sme RD a chceme zbúrať nosnú stenu a vložiť tam ako preklad 3k…
marrad
Pred 3 rokmi
1
2
32
Vlnitá drevená podlaha
Dobrý deň, neviete prečo mi vznikli takéto “vlny” na drevenej podlahe? Sú len na jednom mieste. Ďak…
martinabarabasova1
Pred 3 rokmi
1
Citystone design
caute. ma niekto dlazbu Top zona kombi, farba latte?? Ď
mpichanda
Pred 3 rokmi
3
Vlhky spodný obvodovy rad tehal
Dobrý večer, prosím Vás vedel by mi niekto vysvetliť, že co môže spôsobovať vlhnutie obvodového múr…
marekjahoda
Pred 3 rokmi
18
Treba odizolovat??
Ahojte,kupili sme dom zo 70-tych rokov. Ma suche pivnice,steny aj fasadu. Treba takyto dom odizolov…
martinak15
Pred 3 rokmi
2
Zumpa trativod
Zdravim, Poradi niekto ako urobit trativod uz k funkcnej zumpe? Jedna sa o jednoliatu betonovu zum…
misko1985
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
71
Skúsenosti s firmou Moba Buildings, s. r. o.
Dobrý deň, rád by som vedel osobné skúsenosti niekoho, kto s nimi staval. Už mám za sebou aj osobn…
monika_mm
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
105
sponzor fóra
Sdk priamo na spodok venca a svetlá výška miestnosti
Dobrý deň práve riešim výšku podlahy a svetlú výšku miestnosti a keďže s podlahou nemôžem ísť moc d…
tom329
Pred 3 rokmi
24
Orientacia, sukromie a stavba domu
Dobrý deň, Zaujíma ma Váš názor na tento stavebny pozemok (vyznaceny cervenou) v novobudovanej me…
mauh
Pred 3 rokmi
6
Napúšťanie vane cez prepad alebo odtok
Máte niekto spomenuté systémy na vani? Viete mi poslať Vaše skúsenosti so systémom, spokojnosť a po…
medikooo
Pred 3 rokmi
14
Americka chladnicka flak od pasky
Zdravim vas neviete mi poradit co moze byt tento flak na chladnicke vid foto ako viem ze je to s pa…
hena_7
Pred 3 rokmi
20
Obklad do obývačky
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. S manželom by sme chceli dať obklad na stenu v obývačke. Hlavn…
hena_7
Pred 3 rokmi
21
Skúsenosti s vonkajšími žalúziami
Ahojte, Chcel by som sa opýtať, aké máte konkrétne skúsenosti s vonkajšími žalúziami - o koľko vám…
veva91
Pred 3 rokmi
2
Ako sa rozmnožujú tuje?
Kto poradí? Ako sa rozmnožujú Thuje??? :-)
xiomo
Pred 3 rokmi
1
2
32
Ktoru farbu interi. dveri
Dobry vecer, poradte mi prosim, ktoru farbu interier. dveri. Zasielam foto dlazby, a material kuchy…
xiomo
Pred 3 rokmi
19
Kolko beru aktualne vodari za osadenie sanity?
Vsetky podomietkove prace v kupelniach mame uz ukoncene. Potrebujeme uz len osadit sanitu. Ake se a…
exponent
Pred 3 rokmi
12
Police
Ahojte, nenájdem tu niekoho kto by mi urobil 5 ks mdf políc a jednu vrchnu dosku na taký "múrik" ?
henotom
Pred 3 rokmi
7
Murovanie okien bez špaliet
Zdravím. Budeme murovať 2.NP a keďže sa mi dizajnovo páčia okná na celú šírku, tak uvažujem vymurov…
matko_kubko
Pred 3 rokmi
1
Ako nastaviť rozpočet
Ahojte. Prešla som tu kategórie avšak chcela by som sa poradiť, poprosiť o radu a skúsenosti. Prvý …
herodias
Pred 3 rokmi
3
Terasa - zaklady, izolacia
Ako ste izolovali terasu, napojenu na zaklady domu? Nebolo to zaliate naraz, terasa bude: - vykop, …
tomik25
Pred 3 rokmi
2
Účelové oneskorenie CP pre zdražovanie cien?
clovek poziada o cenovu ponuku, 2-3 tyzdne ziadna odozva, medzitym 2x idu ceny hore a nakoniec sa o…
sonau
Pred 3 rokmi
1
2
47
Betónový plot vzor drevo
Dobrý deň, máte niekto betónový plot vzor drevo. Prosím ak niekto má tak poproísm info o cene a …
samco75
Pred 3 rokmi
20
Americka chladnicka - otvaranie dveri a sufikov ak je 5cm od steny
Ahojte, chladnicka mi vychadza ltt a preto je od steny 5-7cm. Ma niekto model chladnicky, ktory sta…
anna4_4
Pred 3 rokmi
4
Nerovnosti na fasade
Zdravim, chcem sa spytat, ci je normalne ze fasada po roku a pol vyzera takto. Uplne zretelne obrys…
ivetik78
Pred 3 rokmi
18
Nitra - betón
Dobrý deň, poprosím Vás o informcáiu, kde vrámci Nitry, poprípade pri Nitre zoženieme lacnejší betó…
imrish
Pred 3 rokmi
5
Interiérové dvere hormann
Ahojte, mate niekto skúsenosť s interiérovými dverami od firmy Hormann? Sú kvalitné, či je to len p…
lrdk
Pred 3 rokmi
2
Kolaudacia domu
Ahojte..Prosim vas,robili ste v poslednom case niekto kolaudaciu domu?lepsie povedane ,ide mi hlavn…
mirushka26
Pred 3 rokmi
4
Interier s drevenymi oknami
Ahojte mate niekto zvnutra hnede okna? My sme zvolili drevene okna v odtieni vlassky orech, ale vnu…
raziel628
Pred 3 rokmi
5
Domček na širšom, no kratšom cca 7a pozemku
Zdravím, prosím, inšpirujte ma :slight_smile:... Mame vyhliadnuty pozemok cca do 7a... No pozemok j…
wyrky
Pred 3 rokmi
9
1
2
…
677
678
679
680
681
…