Orientacia, sukromie a stavba domu

Dobrý deň, Zaujíma ma Váš názor na tento stavebny pozemok (vyznaceny cervenou) v novobudovanej mestskej štvrti. Zaujala ma orientacia na juhozapad a prijazd zo severnej strany, kedze hladam co mozno najslnecnejsie miesto na orientaciu domu, rad by som v buducnosti postavil nieco ako pasivny dom. Chcem sa ale opytat, ci povazujete rozmery 18x36 (648m2) a hlavne sirku pozemku za dostatocnu, najradsej by som staval bungalov ale mozno aj poschodovy ak by to bolo nutne. Zaroven ci taketo usporiadanie domov ako vidno na foto (modre uz postavene bungalovy a zelene len v teoretickej rovine) nepovazujete uz za prilis natlacene, pripadne za privelku stratu sukromia. Poslednou obavou je spolocna prijazdova slepa cesta pre 4 pozemky, co si v praxi neviem velmi dobre predstavit ako by bolo. Este by bola dostupna okrajova parcela 8714/1. Zaujala by vas jedna z tychto moznosti? Dakujem Vam za kazdy postreh.
Odpovedať
@mauh záleží ako si predstavuješ sukromie...
Odpovedať
Čo si nevieš predstaviť pod slepo cestou? Však super. Budete tam vy 4 a hotovo, pohoda, keď sa budú deti hrať na ceste nemusíš mať také obavy, ako pri hlavnej, premávka minimálna. No a súkromie sa dá zariadiť kadeako orientáciou domu, výškou a prevedením plota, zeleňou atď...
Odpovedať
Profilova fotka
V tomto prípade bude hlavný plot ako súkromie sa dá podľa m a spraviť v akomkoľvek prostredí a rozpoložení
Odpovedať
K tej slepej ceste, to je asi najparadnejsie co mozes mat, budete tam jazdit len vy 4 a inak ziadna doprava - to bude tichucko, klud. To si vaz, a ja osobne by som to brala ako velke +. Ja to za natlacene nepovazujem, no ale vzdy som byvala v bytoch, takze som odolna 🙂 Spravte si ploty, vela stromov okolo, a uvidis ze ani nebudes vediet, ze mas susedov.
Odpovedať
Dakujem vsetkym za Vase postrehy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?