Skúsenosti s firmou Moba Buildings, s. r. o.

Dobrý deň, rád by som vedel osobné skúsenosti niekoho, kto s nimi staval. Už mám za sebou aj osobné stretnutie a veľmi sa mi páčia. Ich prístup, ceny, ale chcel by som ešte názor niekoho s reálnou skúsenosťou.
Odpovedať
my sme s nimi stavali minulý rok. Môžem povedať, že sme boli úplne spokojní. Všetko čo sme si dohodli tak dodržali. Poradili nám v čom bolo treba a robota bola odvedená do detailov aj náš dozor si ich chválil. Najviac sa mi páčilo, že je to malá firma všetci makajú a konateľ tiež takže ho máte vždy na stavbe a nepreplácate nejakého manažéra, čo sa ozve len keď treba peniaze. Chlapi nedostávajú almužnu a dajú si na práci záležať. Aj cenovo sú podľa mňa veľmi dobrí. Takže za nás môžem len odporúčať, takých poctivcov dnes už veľa asi nie je.
Odpovedať
Dobrý deň, my sme sa rozhodli pre montovaný dom a rozmýšľame nad firmou MOBA building. Píšete, že ste boli s nimi spokojný, môžete nám poslať nejaké fotky? Za aký čas postavili dom? Máte montovaný alebo murovaný? Ďakujem
Odpovedať
@tomo92 stavali sme murovaný z tehly a šlo o dvojposchodový + pivnice a garáž takže tri. Stavali sme vyše roka, ale tak sme to chceli. Vždy sme sa najskôr dohodli, čo chceme robiť určili termín a fungovalo to bez problémov. Nechceli sme sa rýchlo finančne vyšťaviť. Zavolajte im, stretnite sa a uvidíte. Ja som z nich mala vždy dobrý pocit. Komunikácia a práca výborná ako som už písala. My sme spokojní.
Odpovedať
len aby realita nebola ina, ako sme svedkami na tomto fore dost casto, skryta reklama, niekto sa nieco opyta a iny to zas vychvali... nakoniec sa ludia poznaju a je z toho skryta reklama... snad to tak nie je aj teraz...
Odpovedať
@godfather každý ma možnosť sa rozhodnúť ako chce. Ja som povedala našu skúsenosť s ich prácou na našom dome nič viac
Odpovedať
Stretnutie sme už mali ,dojem bol taktiež dobrý len by sme chceli nejakú recenziu aj od niekoho kto si u nich nechal stavať montovaný dom.
Odpovedať
@katkapoli Aký domček Vám stavali?
Odpovedať
@andynotka171 my sme mali individuálny projekt. Podpivničený a dve podlažia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My tiež premýšľame nad touto spoločnosťou, tomo92 pokročili ste nejak? Rozhodli ste sa pre nich?
Odpovedať
Prosim Vás, rozhodli ste sa pre tu firmu Moba? Uvažujeme totiž tiež o nej. Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
Zdravim Vas, neviem kto tu 6. jauara pisal ale urcite realna referencia to nebola. Pretoze ako moze niekto stavat rok ked firma ma rok az teraz.... =) No celkom dobry pokus o reklamu. Som za nech sa firmy mlade rozrastaju aj rad ich vyskusam. Prosim ak sa najde niekto kto ma realne skusenosti s firmou nech tu napise. Ak mi neverite kunite sa na ORSR SK kde je napisane den zapisu 29.5. 2013. ak dobre pocitam tak v januari to nebol rok ale len cca pol rok co firma existuje. V kazdom pripade nechcem firme uskodit... V pripade ze ide o firmu ktora vie co robi tak uricte vie dat realny konakt na osobu ktorej takuto stavbu realizovala. Tiez ten stavebnik vie ukazat projektovu dokumentaciu ktoru ma od danej firmy. tiez bude mat fakturu ktoru je mozne overit. Teda kludne do toho chod no najprv nech ti ralen preukazu ze maju nieco za sebou. =)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Predtým boli na živnosť, majú to aj na stránke písané :)
Odpovedať
Dalej som patral, konatel mal pred tym zivnost ktoru ukoncil 1.1.2013 {co robil od 1.1.2013 do 29.5.2013?} Zivnost bola otvorena v roku 1996 co by bolo fajn ak by presiel plynule do sro a nie s takouto dierou. Tiez ma v celku zaujalo preco na strankach EuroLine je zverejnena cena stavby na kluc murovaneho domu vo vyske cca 120tis. Eur a na ich stranke 90tis. EUR. Podla ich pipisu je v dodavke zahrnute vsetko teda je to porovnatelne. Teda su 2 moznosti na stavbe domu nezarbia viac ako 20 tis. Eur {minus platy atd...} alebo maju tak nizky nakup materialu ze sa to tam sprace. Uprimne stekou cenou som pocital kebyze si staviam dom sam. =) No pevne verim ze toto je len obycajna predpojatost a skutocne sa nasiel na slovensku clovek/firma ktora dodava rozumne riesenia za rozumne ceny a v rozumnej kvalite. Prosim Vas ak si niekto u nich uz skutocne objednal prace nech napise a vyvrati moje paranoicke myslienky.... Dakujem =)
Odpovedať
Profilova fotka
Nech napíše aj s fotkami ale :)
Odpovedať
Ahojte my sme sa pre firmu moba rozhodli ,stavať budeme začiatkom budúceho roka. Pred tým však budeme prizvaný na obhliadku rozostavaného domu v Piešťanoch . Komunikácia s firmou je zatiaľ na veľmi dobrej úrovni čo sa týka aj vypracovanie projektu a dotazov na stavebné povolenie. Po obhliadke domu v Piešťanoch sa ozvem a napíšem môj dojem poprípade sa popýtam vlastníkov stavby na ich odporúčanie.
Odpovedať
@alanko5 "ahoj, som tu nový a musím reagovať, aby som mohol nie len "alankovi05" vyvrátiť jeho pochybnosti. Chlapi z MOBA mi práve dokončili pasívny dom z materialu pro koncept pri Bratislave a môžem povedať veľká spokojnosť. Práce začali podľa dohody napriek tomu, že mali na to len pár dní. Celý čas ma informovali, ako prebiehajú práce a keď bol problém, že projektant na niečo zabudol ,co nebolo malo veci,vždy mi ponúkli riešenie. Práca je odvedená kvalitne rychlo a poctivo, (vsetko premerane,skontrolovane). Ja som s prácou a cenou veľmi spokojný. Odporúčam." moj osobny nazor je ze majstri z oravy patria , ak nahodou aj niesu najlepsimi, pracuju nielen po slovensku ale aj po celej europe. a co robil konatel pol roka je podla mna absolune nepodstatne,
Odpovedať
Profilova fotka
Premýšlam aj ja nad nimi, zatial som im poslala projekt na navrhnutie ceny....zatial co sa tyka komunikácie na jednotku, po novom roku by som sa s nimi chcela stretnut osobne
Odpovedať
my budeme stavať začiatkom roka, komunikujeme s viacerými firmami, ktoré sa zaoberajú výstavbou montovaných domov, prístup MOBA, s.r.o. je veľmi dobrý, komunikujeme telefonicky aj mailom, ešte sa chceme pozrieť ako stavajú, zatiaľ ich môžem len pochváliť.
Odpovedať
@miso1111 mohol by si prosim Ta poslat do IP aj nejake foto a napisat konkretnejsie o tvojej skladbe stien? Co je to material pro concept? Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@macoxxx viete mi dať odkaz na ich stránku? zaujímam sa o stavbu domu z prokoncept. ďakujem
Odpovedať
http://moba.sk/?utm_source=azet.sk&ut...
Odpovedať
Dobrý deň, prosím niekoho, kto má skúsenosti so stavbou domu s firmou Moba buildings a je ochotný sa o ne podeliť, prípadne aj umožniť aspoň zvonka prístup k nimi zrealizovanej stavbe. Zvažujeme stavbu murovaného domu v Piešťanoch. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne som sa odhodlal hladat inou cestou...poziadal som spominanu firmu o cenovu ponuku presne pred rokom. Na vyziadanie dodal vykaz vymer a vsetky zname specifika....doteraz ziadna dalsia odpoved alebo vypracovana ponuka. Tymto sposobom si u mna ziadna firma neziska kredit a je automaticky skrtana zo zoznamu potencionalnych adeptov na realizaciu.
Odpovedať
mne v pohode odpisali hned v ten den. popytali si informacie o dome a pozemku, materialy, atd, a ked som im poslal info, preposlali sme si par mailov, a potom mi preposlali cenovu ponuku
Odpovedať
Ahojte, je tu ešte niekto, kto má skúsenosti s danou firmou, prípadne aj fotky domčeka v albume?Ďakujem.
Odpovedať
@katkapoli
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte , mate prosim niekto postaveny murovany dom od tejto firmy ? Velmi ma zaujimaju skusenosti s nimi :) Ak je tu niekto ,kto s nimi staval piiiiste dakujem pekne :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@tomo92 Zdravím aj ja by som mala záujem stavať touto firmou. Môžem sa spýtať ako dopadla obhliadka domu v Piešťanoch a ako ste sa nakoniec rozhodli vy? Vopred Ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?