O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vonkajší vodovod
Zdravím som tu nový a potreboval by som poradiť so stavbou vonkajšieho vodovodu. Trubky spojiť viem…
kaldes
Pred 3 rokmi
12
Elektricky betónový stĺp u suseda
Ahojte potrebujem poradiť, mam sa napojit na najbližší bod napojenia určený ZSE na stlp ktory je u …
podko
Pred 3 rokmi
14
NETokna
Poznate niekto tuto spolocnost na okna? Maju velmi dobru ponuku,len ich nikto nepozna a ani na nete…
michaela_zeinova
Pred 3 rokmi
26
Mate bledo zelenu fasadu a ukazete pre inspiraciu?
Ahojte máte niekto prosím jemne zelenú fasádu na dome najlepšie klasický štvorec pre predstavu ?
yokel36
Pred 3 rokmi
2
Osvetlenie šatníka
Ahojte, chcela by som poprosiť o radu. Do šatníka by som chcela zrealizovať osvetlenie skríň. Je ic…
mgx
Pred 3 rokmi
13
Ktorý dodávateľ elektrickej energie sa najviac oplatí?
Dobrý deň, budeme mať nízko nákladový dom (ešte len vo výstavbe), čiže reálne netuším koľko energie…
vader100
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
68
Ipa na terasu
Ahojte, pristavili sme terasu ( hore terasa, dole zimná záhrada. Je to oplechované, ipa nalepená a …
karol77
Pred 3 rokmi
1
Oplatia sa parozábranné pásky na okná?
Chcem sa spytat vie mi nekto poradit ci sa oplati investovat do parozabrannej pasky pri uvedenych o…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
84
sponzor fóra
Prístavba - ako začať ?
Zdravím, mame taký celkom komplikovaný problém. Ideme robiť prístavbu k starému domu kde býva babka…
jojo2426
Pred 3 rokmi
2
Dlažba Silver Art
Ahojte, Máte prosim niekto skúsenosť s gresovou dlažbou silver art(foto) 8mm? Nejaké foto v interié…
msmm
Pred 3 rokmi
1
Al vodiče
Zdravím, vedel by niekto poradiť, akú prúdovú zaťažiteľnosť má hliníkový vodič, ale neviem prierez,…
lukino55555
Pred 3 rokmi
7
Zarosená podlaha v byte
Ahojte, mame problem s rosenim podlahy. Povodni majitelia bytu nechali odstranit balkon a predlzili…
krkavcia_mater
Pred 3 rokmi
1
Prieduch od krbu
Ahojte, planujem zateplit podkrovie ale ako neobyvany skladovy priestor. Ale pre pripad nudze , ked…
vlado0991
Pred 3 rokmi
1
HESTA HARMONY
Pozdravujem, ma niekto aktuálnu skúsenosť s oknami HESTA HARMONY? Dostal som od nich zatiaľ najlep…
gedy
Pred 3 rokmi
5
Terasa suterén skladba podlahy
Ahojte akú skladbu podlahy (15cm) by ste my odporučili použiť na terase pod ktorou je suterén? z …
tomas_icso
Pred 3 rokmi
2
Podlahové lepidlo alebo izolácia?
Ahojte, Strhol som staré linoleum a pod ním je hruba asi2-3 mm vrstva niečoho čierneho lepkaveho. …
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Rozmiestnenie sanity v kúpeľniach
Zdravím Vás, poprosím o radu ako inak by sa dala rozmiestniť sanita v kúpeľniach - 1 na poschodí, 1…
zltalienka
Pred 3 rokmi
26
Betónové točité schodisko
Prosím odbornú a laickú verejnosť o vyjadrenie ku tomuto schodisku. Debnenie, betonáž, armovanie vy…
martinko85
Pred 3 rokmi
23
Je takto urobený poter v poriadku alebo nie?
Zdravim, na poteri, ktory mi robili: - su objavili praskliny (napr. v miestach kde bude prah dveri…
martinko85
Pred 3 rokmi
31
Vypocet fondu oprav
Ahojte bývame v dome a mame tu 3 bytové jednotky. Viete mi poradiť kto ma kolko platiť do fondu opr…
chrobak7
Pred 3 rokmi
7
Kanadske vs kachle s tercialnym spalovanim
Ahojte, chcel by som do domu kachle, do ktorych nie je nutne prikladat tak casto ako do obycajnych.…
devotom
Pred 3 rokmi
7
Vonkajšie žalúzie v nezateplenej bytovke + prekrytie okna
Ahojte, Uvažujem nad vonkajšími žalúziami, no nemáme ešte zateplený bytový dom. Rátam s tým, že sa…
pavol99
Pred 3 rokmi
1
Hluk plechovej strechy spôsobený vetrom
Dobrý deň, mám na dome novú oceľovú falcovanú strešnú krytinu. Po montáži sme zistili, že strecha …
vladimear
Pred 3 rokmi
1
2
54
Kedy a ako na photiniu a vavrinovec.
Čaute. Poprosím o radu kedy a akým spôsobom ostrihať vavrinovec/photiniu. Prikladám foto. Rastliny …
kamenozrut
Pred 3 rokmi
1
Bungalov na kľúč
Dobrý deň, odporučte niekto spoľahlivú stavebnú firmu pre stavbu bungalova na kľúč. Máte niekto skú…
gabistar
Pred 3 rokmi
1
Prebehlo dedicske konanie?
Zdracim, vedeli by ste mi poradit ohladom pozemku, v ktorom jeden z vlastnikov umrel pred 20 rokmi …
zuzcek1988
Pred 3 rokmi
17
Kuchyňa v podkrovnom priestore
Ahojte :slight_smile: Už nespočetne krát som tu našiel inšpiráciu či riešenie a tak to skúsim opäť…
wavrinecova12
Pred 3 rokmi
8
Kto zapája HDS
Ahojte prosím vás, kto zapája HDS na stĺpe? SSE, alebo Odberateľ? Elektrikár natiahne kábel od stĺp…
pixell
Pred 3 rokmi
3
Oplatí sa ísť do peliet?
Všetkých vás zdravím. Kúpili sme rodinný dom s podlahovou plochou cca 250m², zateplený 8cm polystyr…
5_ulko
Pred 3 rokmi
1
Osvetlenie chodby
Dobrý deň. Prosím vás, chcela by som poradiť s osvetlením. Chcela by som obyčajne štvorcové svetlo,…
babyliss
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
675
676
677
678
679
…